PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

'neata!
Muuh, LArissa79, Cornelia_Laura si Nicole25, sa ne traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa ne bucure in continuare toata viata!
Sunt asa fericita ca azi face Razvan 3 luni......ma uit la el si imi dau seama ce mare s-a facut si nici nu imi vine sa cred ca acum 3 luni,exact la ora la care scriu(9.20-9.30) au inceput contractiile...apoi ,la 12.30,se nastea baiatul meu frumos...offf...am devenit nostalgica...in fine, acum, 3 luni mai tarziu, mi se pare ca a trecut repede timpul si ca a crescut...mama-mama...
A inceput sa zica aproape toate consoanele,si sa le lipeasca in niste"cuvinte" neintelese, de ma uitam aseara si-mi faceam cruce...zici ca acus incepe sa vorbeasca...toate alea" ghi,ghe,nb,bu,ma,"e o incantare...si partea frumoasa suint sigura ca abia incepe...abia astept sa zica "mama"
In fine,va pup pe toate, mergem la cumparaturi,ca deh, e ziua baiatului!
Pup

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Pika-Pika bine ai revenit, condoleante pentru tatal tau...
m-am uitat la pozele cu fetita ta si e super dulce...nu mai zic de cum e imbracata...e trendy,ce mai!
Pup

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Pika-pika condoleante.
crissa ca sa nu mai ai probleme cu mesajele cand te loghezi, uite-te sus pe pagina ca scrie sa accesezi forumul prin http://forum.desprecopii.com/forum si nu prin formula cu www. Adica apesi acolo unde scrie si te redirectioneaza si nu vor mai fi probleme.
bibi pai eu vin dinspre Bd. Chisinau ca pana acolo stiu sa ajung .

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mamaluidavid:multumesc de intrebare..zile mai bune zile mai rele..Am fost la gineco si mi-a dat ergomet,calciu si un antiimflamator...ca mi-a venit ciclul si era f.abundent...am stat o zi si n-am luat ergometul..dar azi dimineata l-am luat ..sa vad ce se-ntampla..La control a vazut si ea ca dupa 7 zile de genta tot nu e o.k..si ca ma doare pana sus in abdomen(anexele...adica).
Important e ca nu mai fac febra...Dar am facut flegmoane de la injectii...si am tot stat cu comprese cu apa rece..de cred ca de-aia nu-mi mai trece raceala..Cate rele si belele toate-n curul babei mele...Parca vorba aia nu se mai termina...scap de una dau de alta..
Azi incerc sa ma duc dupa actele pt.cic..dac o sa pot..
Saptamana viitoare sotul meu vine la buc si o sa incerc sa ma programez la unul din doctorii recomandati de fete.pupici.
Muuh:multumesc de pont..pupici.
In alta ordine de idei..Cipica al meu e fornait...i-am tot pus KArvol dar degeaba...mucisori nu prea are si nu-nteleg de ce e fornait...!!Parca-ar fi infundat dar muci nu are...febra n-a facut , doamne ajuta!
Azi vine medicul de familie sa vad ea ce-o zice...

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Muuh ce voinicel s-a facut Alexei al tau. Si ce falcute are...mama-mama! Si cum mai sta el in wrap. Nu te doare spatele de la el?

Fetelor daca mai puneti poze sa ne ziceti. Eu toata ziua m-as uita la ele. Si asta si fac cand intru pe forum.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

La multi ani pentru bebelusii care implinesc azi 3 sau 2 luni
si pentru mamicile lor

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Pika condoleante. Sa iti dea Dumnezeu putere.
Crissa poate ar fi bine sa te vada un medic la Bucuresti. Nu mai amana.
La multi ani tuturor bebelusilor, care implinesc azi 3 luni sau mai putin.
Eu am niste dureri de sold tare naspa. Cred ca am facut o miscare gresita ceva. Cateodata abia mai calc.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetele.

Pika Pika bine ai revenit.Condoleante. Cum te-ai gandit tu ca te-am uitat cand am fost toate impreuna 9 luni. Eu te am in lista mea de mess. Da' nu te-am deranjat Pupicei
Mie imi e tare dor si de Mamanati si de fetele care erau mai active cand am inceput noi odiseea.

Shewolf ce faci? Chiar ma gandeam ca ai plecat si nu am apucat sa mai facem o intalnire.

Kehleyr am vazut ca ai scris parca la alt topic da la noi nimic? Ce iti fac papusicile scumpe?

Andreea
cand termini cu dosaru pt CIC poate ne vedem ca am tot zis ca te sun si rusinica nu am facuto. M-am uitat dupa voi prin Plumbuita da nu v-am vazut. Daca sunt chioara sa ma trageti de maneca da? Si te astept si pe tine Dariana.

Mishi ne-ai amagit cand eram gravidutze cu pizza aia si acu nu mai zici nimic? Eu chiar as vrea sa facm o intalnire si la voi la terasa.

Cornelia draga mea tare puternica tre sa fii sa faci fatza la atatea probleme. Pup baietii scumpi si frumosi si le doresc sa se faca bine si sa o bucure pe mama lor.

Buli fata pe unde umbli ca nu te mai vede omu si nu mai aude nimic de tine/.

Tweety eu cred ca vin in Calarasi weekendul asta. Poate ne vedem in parc ?

Ca de obicei eu intru rar si ma iau de toata lumea, da sigur miau scapat cateva fete. Am tot timpul forumul deschis da sunt mult prea ocupata ca sa scriu.

Mariuca mea e un model de copil. Papa ne jucam face kaki ne schimbam si dupa aia sta in cosuletzul ei si gangurim cantam vorbim pana adoarme singurica. La fiecare 3.5 ore vrea tzatzica si apoi o luam de la capat. Afara stam 4 ore si dormim tot timpul. Noaptea nici nu simt ca sunt mama se culca la 10.30 si se trezeste odata cu tasu la 6.30. Sa va mai zic ca e si frumoasa si vesela de mori????

Gata acu fug sa ma pregatesc de plimbarica ca vad ca fimea a adormit langa mine uitanduse la TV.

PUPICI

Iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Si pe mine ma dor salele si genunchii! Am imbatranit.

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sabana:da..stiu..trebuie dar ma tot tempwereaza sotul meu ca poate exagerez eu...nici eu nu stiu ce sa mai zic..Oricum vinerea viitoare o sa fac tot ce pot sa ajung.pupici multi de tot.
[size=3]La multi tuturor bebicilor nascuti azi.[/size=3]

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput