PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
anasia spune:
fetelor, in sfarsit s-a mai potolit, a dormit juma de ora in brate, dar e bine si atat, acum a papat;
muuh, esti o draguta, multumesc de sugestie, dar am incercat cu port-bebe si ma doare spatele de mor, acum o plimb cu carutul;dupa atata "plimbat" prin casa, nu-mi mai arde de iesit afara;
pika_pika, imi pare rau pt pierderea ta, chiar ma intrebam ce mai faci;
cornelia, sanatate pt copilasii tai!
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
crissa71 spune:
Nu stiu ce are site-ul asta...am scris ceva pe la 17 si vad ca nu apare!!
In fine..va pupacesc mult.
Sanatate la toata lumea ca-i cea mai importanta!(Cornelia-LAura..)
Pika:condoleante...pupici multi la fata.
fiti tari!
Trebuie sa fim barbate...indiferent prin ce trecem trebuie sa fim tari!!DOamne ajuta-ne sa putem!Ajuta-ne sa fim puternice...
Sunt dramatica ...scuze...
Noapte buna mamici si puiuti!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Consi spune:
Fetelor, merci pentru raspunsurile legate de alimentatie.
sabana, lucians, pika-pika super poze si super fete! Ma ia nostalgia ca si eu mi-am dorit o fata, dar sunt foarte fericita cu flacaul care-l am. Poate peste cativa ani imi iau inima in dinti si mai fac o bb-lina.
cornelia_laura chiar esti o mama eroina. Sa se faca bine baietii tai cat mai curand!
pika-pika imi pare rau pentru tatal tau. condoleante!
Am emotii mari in seara asta. Sper ca Luca sa doarma la fel de bine ca si noaptea trecuta. Daca se va intampla asa maine ma imbat
.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Consi spune:
larissa ti-am urmat sfatul si nu mai mananc dupa ora 18.00 decat fructe. desi iti spun drept ca acum ma roade o foooaaaameeee! Am slabit 1/2 kg in 4 zile.
Sunt deprimata pentru ca am incercat azi cativa pantaloni pentru botez. Si nu am gasit nimic pe marimea mea (eu sunt si inalta 1.78 m si ....kg). Mai incerc!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
crissa71 spune:
LA multi ani si din partea mea MAda_mxm.Sa fii iubita,fericita si sanatoasa impreuna cu toti cwei dragi.
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
bibi spune:
Cornelia multa sanatate si putere!
Ramane deci IOR sambata ora 16.00 la statuie.
Miruna, zi de unde vii ca sa incerca sa-ti explic unde trebuieb da ajungi
miti2004 spune:
Pika_pika nu te-am uitat, imi pare tare rau pt tatal tau, sa se odihneasca in pace !
Cornelia cand am citit ce-ai scris mi-a venit sa plang efectiv ( si eu sunt f obosita, desi e doar oboseala acumulata ), sper sa treci cat mai repede de aceasta perioada, cred ca esti rupta de oboseala si tu...
Anasia, si noi am avut zile pline de colici, si acum mai are colici, noi am avut si nopti nedormite...astia sunt colcii...si eu mai sper ca intr-o buna zi nici Alex nu o sa mai aiba deloc...acum avem la masa de la ora 7 seara,...asa sunt unii bebelusi...
fetelor sunt pe fuga pt ca tot fac ordine prin dulapuri, arunc saci intregi de haine, tocmai acum a mai plecat sotu cu cativa ( ii dau la donatii pt ca sunt lucruri de calitate si e pacat de ele, iar eu le port f frumos )...e "dezastru ecologic" la mine in casa la ora asta...asa ca va 
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
mamaluidavid spune:
Am facut si noi primul vaccin,aici BCG-ul e sub forma de stampila cu 9 ace. La prima stampila nu a plans,la a doua a bazait putin dar i-a trecut repede. La a 2-a a curs putin sange,probabil ca a apasat mai tare de aceea a plans. Oricum totul a decurs mult mai bine decat ma asteptam,dupa intepaturi a trebuit sa asteptam 20 de min cu mana descoperita pentru a se usca virusul si Patricia a stat cumintica fara proteste.
Ieri a implinit bubulina mea 3 luni si ne-am petrecut cum se cuvine cu tort si sampanie de copii(evident ca doar David si noi am baut
)
Parca mi-e frica sa spun cu voce tare sa nu se strice minunea insa de cateva zile bune nu o recunosc pe Patricia,e atat de cuminte,nu credeam ca exista si astfel de bebelusi.Mai sunt si crize de fitze
insa per total e o super cumintica

Sa nu mai vorbesc de faptul ca rade de cate ori vorbesc cu ea,zambeste si cu ochii e tare dragutza.
Capul si-l tine bine de tot,e puternica rau,deja a inceput sa se plimbe prin pat,nu o mai pot scapa din ochi cand e in patul mare.
Am gasit-o de-a latul patutului si departe de locul unde am lasat-o.
De 2 zile doarme in patutul ei,pana acum a dormit cu noi in pat,la mijloc.In prima noapte i-am simtit rau lipsa chiar daca patutul ei e chiar langa patul nostru.Insa stiu ca daca nu o invat acum sa doarma singura mai tarziu o sa fie mai greu.
Cam atat despre noi la 3 luni.
Stefania,mamica de 2 ingerasi
mamaluidavid spune:
Pika condoleante.
Cornelia Laura,multa sanatate la pitici si tie putere sa faci fata.
si
pentru mamica eroina.
Crissa cum te mai simti?
Stefania,mamica de 2 ingerasi