PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
Sabana spune:
am adaugat poze din primul nostru concediu.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
test
Sabina + [bebelus]Alexandra + tata Silviu
cornelia_laura spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Incercam si noi sa revenim la viata!
Sambata pe 30 sept am avut botezul lui Eric si duminica pe 01.10 m-am internat cu el la G.Alexandrescu. A avut bronsiolita acuta, am stat o sapt in spital sub antibiotic intravenos si aerosoli. Am ajuns acasa pe 07.10 si de atunci ne luptam cu o diaree rebela. Am trecut pe Nan fara lactoza, mucilagiu de orez, hidrasec, biotics baby, ceai de menta. A slabit de la 6200 g la 5750g. Si cum nu era de ajuns acum e si Eduard bolnav cu stomacul. Vomita si are scaune moi de 4 zile. Deocamdata tratam acasa, speram sa nu ajungem la spital.
Pe Eduard l-am retras de la cresa. Se pare ca de acolo a venit sursa bronsiolitei lui Eric. Asa ca voi sta acasa cu amandoi cel putin pana in toamna viitoare. Si recunosc ca mi-e tare greu. Mai ales sa ies cu iei afara...
Nu sunt intr-o forma prea buna, cred ca va imaginati. Am acumulat foarte multa oboseala si deja simt ca nu mai fac fata. Cat am stat in spital cu Eric, sotul si-a luat concediu si a stat cu Eduard acasa. Parca e prea mult deodata. Daca si in seara asta incepe Eduard seria de varsaturi cred ca o iau razna. Nu mai am nici lacrimi.
Revin mai tarziu ca tipa amandoi.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
Muuh spune:
bibi ora 11 sambata mi-e imposibil. Duc catelul la stilist. ![]()
Si in timp ce se stilizeaza plimb copilul in Moghioros. Ora 04:00?? Amis_zip, bibi si cine mai sta in zona ce ziceti? Apropo cum se ajunge in IOR??? Sau macar pe unde e, ca eu din Titan stiu doar Billa si statiile de la 335 aia imediat dupa Bdl.Chisinau.
Sabana foarte dragute pozele, e uite asa imi fac si eu curaj poate plec undeva cu Alexei.
cornelia_laura multa sanatate la bebei. Esti o mamica eroina si sunt sigura ca te vei descurca. 
Miruna +
Alexei
Poze
anasia spune:
fetelor, simt ca cedez, bebita mea plange sau miorlaie, stau de dimineata in picioare; adoarme si dupa 5 minute se trezeste, flamanda nu e; cu debridatul nu ne impacam, vomita tot, am renuntat momentan la el;am intrerupt putin mesajul, a venit dr, o sa facem niste analize de urina si exudat sa vedem cu colicii, ca sunt rai de tot; acum a adormit, sa vad cat tine, in brate n-are treaba, greu e in patut;
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
Sabana spune:
Cornelia sanatatea multa celor doi puiuti ai tai. Sper sa se puna repede pe picioare. Si tie iti doresc putere sa treci peste toate.
Muuh sa stii, ca Alexandrei i-a priit foarte bine Sighisoara. Si eu am avut un pic emotii cu drumul si acomodarea, dar nu a fost nici o problema. In masina a dormit mai tot drumul si daca nu a dormit a stat foarte cuminte. Ii place mult cu tati cu masina.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
Muuh spune:
anasia ce zici de un wrap, poate o mai ajuta la colici si iti este si tie mai usor sa o cari. Daca te intereseaza iti pot imprumuta eu unul sau poti cumpara de la inaioana mamica de ciresica de mai - iunie. Uite un link pentru metode de prindere http://www.wearyourbaby.org/Default.aspx?tabid=173
Miruna +
Alexei
Poze
pika-pika spune:
Buna mamici si bebici!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi...Imi cer scuze ca nu am mai intrat,dar nu am avut timp deloc,iar acum cateva saptamani l-am mi-am pierdut si tatal
Poate va mai aduceti aminte ca era bolnav...
Dar Aina merita tot efortul sa fiu vesela langa ea si nici nu prea pot sa nu zambesc cand o vad...in fiecare zi face cate ceva nou,este o bandita mica,jucausa si curioasa.
Am vazut pozele catorva dintre voi,celor carora au scris la capitolul asta,toti bebeii sunt niste dulci,sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Cornelia si pentru Eric si Eduard multa sanatate si multa putere pentru tine!Va pup cu mult drag!
Acum ma duc la culcare!A adormit si Aina in brate cat v-am citit...
Pupici si sper sa am timp sa intru mai des.
Andromeda si Aina
(5.07.2006)
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
anasia spune:
da, exact ce va spuneam, cum am lasat-o din brate, s-a trezit; am luat-o de la capat, acum doarme in brate si va scriu cu o mana; nu pot sa fac nimic, bine ca mi-am facut provizii de eugenii, ca altfel muream de foame; ziceti de o prima intalnire sambata in ior, la 4? pe unde vine? nu promit, dar incerc;
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
oona spune:
eu ma inscriu la intalnirea de sambata la ora 16.00 in IOR!
haideti,fetelor,deabia astept sa va cunosc!..sa avem noroc de vreme buna....