PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 23
Sabana spune:
Faza e ca pe mine ma doare asa de naspa soldul incat abia calc. E groaznic si nu imi dau seama de la ce este. Mi se lasa durerea si pe picior in jos. Sunt disperata.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
crissa71 spune:
Sabana:imi pare rau sa aud de tine cu soldul..!Ce poate fi?La cine ai putea sa te duci?Sa nu fie de la vreme!Si eu mai am perioade cu soldul stang...parca se freaca os pe os.Cred ca e chestie de cartilaje!n-ar fi bine sa te vada cineva?Vezi eu sunt tare panicoasa...ma duc des la gine...sotul meu e la polul opus...sa nu auda de medici...ca se rezolva de la sine ca trebuie sa lupte organismul singur...bla..bla bla...Nici ca el, poate nici ca mine..E greu de gasit o cale de mijloc!!Ai grija.Vezi ce faci.
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
map spune:
Buna mmicutelor,
in primul rand va pupic pe toate asa de regasire. Consi
ca te gndesti la noi. Am aparut si eu dupa o absenta cm lunga. Zilele acestea am incercat sa citesc asa in diagonala ce ati mai scris dar nu am apucat deloc sa scriu.
Noi incepand din 25 septembrie si pana pe 6 oct am avut rudele la noi, a fost tare fain sa fim iar impreauna insa s-a dus timpul ca vantul. De cnd au plecat ei tot asa nu stiu pe unde trece timpul si mai este si mama inca la mine cre ma ajuta enorm d emult. Pe 28 insa va pleca, va trebui sa ne acomodam numai noi trei dar cu siguranta vom face fata ![]()
Sa va povestesc de bebe Robert: pe 1 oct a devenit crestin, am facut botazul cu familia si cativa prieteni, am fost 21 in totat rezonbil. Robert a fost un cumintel, a plns numai un pic cand l-a scos din cazan ca lui ii place mult la baita apoi a facut nanai toata ziua afara in carut.
La 6 saptamani cand am fost la medic avea 5600 si 60 de cm. De cand a facut 7 saptamani papa numai lpte praf pentru ca la mine a secat izvorul de tot. De vre-o dou zile se trezeste numai o data noaptea la 02:30 si papa 80-120 de ml de milumil apoi mai papa la 7 dimineata. In timpul zilei vrea papa la fiecare trei ore insa rar papa 150 de ml, cel mai adesea papa 120 de ml. Ceoit bea numai fosrte putin. Este vesel si destul de cumintel, se joaca singurel de multe ori si face si nani singurel la el in patut. Mai are insa si toane normal si atunci trebuie luat in brte si plimbat, daca te opresti incepe sa maraie si chiar sa planga. fara in carut ii place fff tare, noroc ca-i vreme asa de faina si reusim sa stam afara cateva ore bune zilnic. Eu ii spun "veselie multa" pentru ca rade de cateva saptamni bune cand vorbeti si el, cand are chef este foarte atent si la tine si la jucriile lui. Baita este o adevarata placere insa dupa baie nu doarme ci este foarte jucaus ![]()
Am vazut ca unele din voi se gandesc deja la bebe doi, felicitari dar sa stiti ca va va trebui o rabdare de fier. Acum cand afost sora mea la mine cu cel mic abia faceam fata 5 maturi la doi pitici. Nepotelul meu Stef era ca argintul viu. Cum il scapai din ochi cum el era ba gramada pe scaun, b la prize, peste tot. Ii spui c se arde, ca face buba, ca vine babau, dar el tot ce vrea face pentru ca asta-i varsta, nu ai ce-i face. Este tare activ si istet dar cu doi sa te tii. Si eu vreau un bebe repede dar intai sa faca Robert un an si apoi planuim altul.
Fug acum ca s-a trezit Robert si cand ii este fosme sa te tii, urla de-l stiu vecinii chiar daca apoi nu papa te miri ce.
Pupicei si pe curand.
Trimit si poze la mesajul urmator.
Monica si bebe Robert
lili spune:
Buna fetele,
Noi suntem bine coliceii ne-au mai trecut dar tot dr trezim la 3-4 ore sa papam.Dr ne-a reomandat sa recem la Humana 2 sau Milupil 2.Voi ce parere aveti?Pe ce sa merg?Pana acu a mancat Humana 1.Ne-a spus ca putem sa-i dam cate 2-3 lingurite suc de mar si morcov la una din mese.
PS Ne pare rau ca nu suntem mai aproape ca sa venim si noi la intalnire!Asteptam insa pozele.
Bulinuta.. ce mai faci?
Pupici
map spune:
Pika-Pika condoleante, imi pare rau sa aud asta. Si la mine se fac azi 12 ani si jumatate de la moartea tatalui meu asa ca te inteleg. 
Monica si bebe Robert
map spune:
fetelor, aici gasiti si cateva poze cu noi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=73dare2&.src=ph
Monica si bebe Robert
miti2004 spune:
fetelor eu am intrat doar sa va
pe toate.
mi-e asa drag cand mai citesc cate ceva de la haioasa noastra iulenca, mi-e dor de mamanati, de bulinuta, de toate fetele care cand erau burtici scriau mai mult !...
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Muuh spune:
Consi merci de aprecieri. Nu ma doare spatele decat daca il tin mai mult de doua - trei ore in el. Si nu prea il tin atat de mult. In rest imi e tare comod cu el acolo.
crissa eu zic ca e mai bine sa te vada cineva din Bucuresti. Totusi ceva ai tu acolo si e important sa se vindece cat mai repede.
Sabana ai mai avut probleme cu spatele? Intreb si eu pentru ca la o prietena de-a mea era parca nervul sciatic - dar nu sunt convinsa ca asa ii zicea.
Miruna +
Alexei
Poze
miti2004 spune:
Muuh, map si iulenca m-am uitat la dolofanii vostri si sunt asa de scumpi ! sa va traiasca !
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
map spune:
miti si eu tot asta am facut acum am luat toate pozele piticilor la rand. Sunt toti niste dulcei. Si fetitele cu cercelusi sunt niste scumpele. Iti vine sa-i mananci pe toti ![]()
Monica si bebe Robert