Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
Ina869 spune:
Feli sper sa-i iasa bine analizele lui chiti mic.
Miha 2006 a scazut febra bubulinei Iulia? Ai fost tare la faza cu “cartofii” de la spital, iti inteleg deprimarea, din pacate nu avem ce face, sintem la mana medicilor, mai ales cand la mijloc este vorba de puiutii nostri.
Camalia eu zic sa faci ce-ti dicteaza inima.
Sfat personal, daca este mai bine pentru iar daca intr-o seara ti se face dor de ea te urci in masina/autobuz/taxi/troleu si te duci s-o vezi, nu este la celalalt capat de lume.
Gandacica este in casa cea noua si o sa ne scrie cand va avea internet.
Ioana asa patesc si eu cu rachelina, transpira dupa ce adoarme, nu mai stiu cum sa reglez caldura in casa, stau noaptea sa-i verific hainutele…tot cu un body + sac o imbrac si eu.
Roxisialexia of, draga de tine, ce teribl trebuie sa fi fost daca ai asistat la interventia aceea! Sanatate Alexiei!
Dordia sa stapinesti sanatoasa combina si sa fie mereu plina cu bunatati! ( apropo de asta, eu inca mai am sarmale congelate de la botezul lui fi-mea asa ca poate nu va fi nevoie sa mai fac anul acesta …ca anul trecut stiti ca am cumparat si au fost o mare, mare porcarie! ).
Ela ce face uka?
Angi multumesc pentru incurajare, si eu sper sa fiu un caz cu final fericit!
Va las ca am de lcuru la firma asa ca o sa profit din plin de somnul pufulinei mele.
Va
pe toate si o seara buna, fara bebei kk-ciosi, plangaciosi, mofturosi, etc. Of, s-a trezit pufa!!!!
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
Morgano spune:
Catutza, nu am mai cautat calutz pt ca n-am mai fost la munte... si pt. ca am omis, sincer am uitat de calutz :))
Inuta, sper ca esti mai bine 
Eu apar in pozele de la Noki in care nu apare ea :)
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
miha2006 spune:
of, fetelor acum iar a facut 39 febra... nu stiu cum ca doar e sub tratament...nu a mai facut de ieri dimineata si acu iara
A papap i-am bagat un sup si dupa 10 min a facut caca asa ca i-am dat si panadol sper sa nu se fi absorbit prea mult din supozitor...
eu nu i-am mai dat antitermic de azi imineata pana acum... sa-i dau si daca nu are bebra? sau numai cand face...
sper din nou sa va dau vesti bune...
Madutza Orlando e mai bine?
RAXIALEXIA si eu stiu ca se corecteaza in timp cu ghetute... dar sunt sigura ca tot esti necajita. O a fie bine ai sa vezi...
noapte buna fetele...
MIHA SI IULIA BUBULINA
lavi02 spune:
Revin, acu's pe graba:
Miha, antotermic numai daca face febra. Sanatate!
Nu stiu ce va entuziasmati atata cu sarmalele ca nu e voie varza murata pana hat mai incolo la copii, e grea. Eventual in fruze de vita.
Dordia sa foloseti cu placere combina!
Morgano spune:
Lavi, nu ma gandeam sa-i dau varza, ci continutul.
Vor avea peste 1 an, e sarbatoare, nu inseamna sa sarim calul, ci doar sa fie ceva special si pentru ei.
Eu am mancat muraturi cand alaptam si Ana nu a avut niciodata colici. Nu am exagerat, ideea cred eu ca este de ponderenta in toate, nu de exagerare in niciun sens.
Ce vor avea 3 miezi de cozonac - nu nuca sau stafidele sau rahatul sau macul - ci putin cozonac de casa?
Cat de tare difera un maglavais de carne cu orez fata de o perisoara din ciorbita care o papa uneori?
Oare sa fie mai sanatos un borcanel tratat termic si evident si chimic astfel incat sa nu produca alergii/diarei/reactii adverse decat 100gr de carne de pui cu putin orez si suc de rosii? Sincer ma indoiesc, iar eu chiar ma consider grijulie. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
roxisialexia spune:
multumesc fetelor pentru sustinere, am inteles ca este o problema des intalnita la bebelusi si ca se corecteaza in timp, deci, sunt optimista.
ripley iti multumesc pentru sugestie, in ultimul timp trec atit de rar pe la "parinti intreba...", am sa citesc negresit.
Apropos de alte forumuri, am ramas fara cuvinte citind topicul despre yank, la fel ca si tine alina nu imi vine a crede ce pot face unii oameni, dar fiecare e responsabil de faptelui lui.
bic spuneai daca si frumoasa ta va merge in curand, mai mult ca sigur! Eu stau si ma uit la alexia cum zilnic evolueaza ceva de necrezut, acum merge efectiv singura in casa, se tine de pereti si cand crede ea ca nu poate imi ia mana sau merge in patru labe.De cand a implinit 11 luni, e mai curajoasa, mai nou mananca singura ..ii pun bucatele mici in caston si singura le duce la gura.
Maman d'Amour felicitari pentru the first kis, asa-i ca iti umple inima de bucurie ? evolutii, ceva nou cu poetul?
ina iti tin pumnii! Cu siguranta samburel are o stea norocoasa si va ajunge cu bine la termen 
Si eu am vorbit cu gandacel, sunt bine toti trei...dar munca multa acum cu mutatul in casa noua.
felicia chiar vroiam sa te intreb de iglu daca a venit! Si eu i-am dat saruri de la humana si i-au placut extrem de mult ziceai ca bea lapte....asa ducea bibele pina la fund.
Despre puls, nu am auzit lucruri rele, eu am fost la ei la clinica si am fost foarte multumita( cu exceptia tarifelor...enorm!!!), madam katona e un medic foarte bun.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
joy eu cred ca ceva nu este in regula cu somnul lui vladut. Ai intrebat pediatra despre problema asta? De cand face asa?
Si cum il linistesti?( scuze daca ai mai spus, dar probabil ca nu am vazut, ca nu imi aduc aiminte)
Nu mai fi suparata, te inteleg perfect, alexia mea pina la 5 luni nu dormea mai mult de o ora legat, nu te poate ajuta sotul sa faceti prin rotatie in asa fel sa te poti odihni si tu un pic.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Morgano spune:
Roxana, uite aici la prima cautare ce am gasit:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=65798&SearchTerms=picior,plat
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=69317&SearchTerms=talus
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=85074 (asta e cel mai recent)
Joy, tu de prea mult timp te chinui, sigur si Vladut se chinuie, trebuie sa descoperi cauza.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
catutza spune:
Miha , multa sanatate! Sfatul meu e sa mergi totusi cu ea la spital sa te internezi si sa vezi de ce face febra ca ceva e ineregula. Eu asa as face, eu sunt mai panicoasa de fel. Acum tu faci ce crezi tu ca e mai bine pt copilul tau.
Lavi , eu nu inteleg de ce tu mereu ai ceva de comentat. Daca cineva vrea sa-i dea copilului sarmale ii da chiar daca sari tu cu gura sau nu.Fiecare face ce crede ca e mai bine pt copilul lui :mancare, educatie, somn, etc. Tu ai un mod foarte dur de a-ti exprima parerea, si nu inteleg de ce. Pe mine m-ai mai atacat odata si nu am raspuns, nu vreau sa ne certam sau sa facem tabere pro si contra, asa ca te rog sa nu mai ma ataci ca si eu pot raspunde intepator.Nu uita ca fiecare copil e unic si are ritmul lui de crestere si de dezvoltare
Pun poze din octombrie daca vreti sa vedeti.Sper sa se vada.
Noi2 si Bianca
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
dordia2000 spune:
Multumesc fetelor pt urarile cu combina. Sunt foarte fericita si realmente o ador! Deja am inceput sa bag provizii. Am bagat ardei gras, conopida, albituri pt ciorba si mai vreau dovlecel, poate verdetzuri ceva...
Imi pare rau pt bbii bolnaviori!!! Sanatate multa!
Cat despre cartzi si citate...eu sunt de parere ca sunt multe exagerari si uite asa devin copii sclifositi! Eu am sa ii dau sarmale si cu un pic de varza asa de gust ca nu are ce sa patzeasca. El mananca ciorbitza cu bors sau zeama de varza de ceva vreme asa ca o lg de amestecatura de sarmale nu poate patzii nimic nici de la 3 fire de varza si mai multa carnitza. Dar fiecare procedeaza cum doreste. Dar cum eu sunt mai libertina in ale alimentatiei...nu pot fi luata drept exemplu. Deci nu faceti ca mine ca....o faceti pe raspunderea voastra. Eu intentionez sa ii dau lui fi-miu si piftie sa guste si poate chiar si salata de beuf un pic. sa simta si el gusturile mancarurilor de sarbatoare! Fara abuzuri bineintzeles.
Hai ca m-am lungit si...ma duc la nani! Noapte buna si linistita va doresc!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005