Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Fetelor sinteti de acord sa-i dam lui Angi parola de la ct. nostru comun? Am gasit mesajul ei in adresa noastra comuna:quote:
Salut,
Sunt Angi, user-ul este angi75. Va scriu pentru ca as dori sa atasez poze la contul vostru comun si habar nu am cum sa o fac.
Deci: de acord/impotriva/se abtine cineva?
Eu una, sint de acord sa i-o dau dar nu pot fara acordul vostru, ca doar sintem un grup.

Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
Siminaf spune:
De acord si eu.
De fapt am intrat ca sa te pup, Ina, si sa-ti spun ca ma gindesc numai la tine acum! Tinem pumnii strinsi! 
meems spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Fetelor, sinteti de acord sa-i dam lui Angi parola de la ct. nostru comun?
Am gasit mesajul ei in adresa noastra comuna:
Rachel (Nov.23,2005) Ina& simburel(a)
De acord!
Camelia, si eu zic sa faci cum iti dicteaza inima. Eu personal nu stiu daca as putea-o lasa de lunea pana vinerea, dar pe de alta parte stiu cum e dimineata. Si mie mi s-a intamplat sa trebuiasca s-o trezesc din somn ca s-o duc la cresa si e tare neplacut.
Ma duc sa ma uit la pozele cu Ana si Sarah.
catutza spune:
Cum fac albumul public nu privat? Ma ajuta cineva? Nu ma descurc deloc. Eu am incercat dar iese privat nu public.
Edit: Am reusit singura, nu mai e nevoie multumesc.
Noi2 si Bianca
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Angi75 spune:
Fetelor, haideti sa va zic....La noi este atmosfera de sarbatoare, pentru ca este ziua taticului!
El este la job si va veni destul de tarziu, asa incat nu mai avem timp de restaurant sau alte fitze, ne-am impopotzanat noi. Adica si eu si Stephan ne-am pus coifuri pe cap( cu happy faces) , am cumparat un balon cu heliu si sta agatat de premergatorul lui Stephan si voi pregati masa pentru diseara. Nu va ganditi la delicatese, caci sotul mi-a zis ca vrea sa manance de ziua lui........mici.
Aseara a primit cadoul si felicitarea, pe care le-am pus la patutzul lui Stephan, pentru ca a venit dupa ce l-am culcat eu pe pui.
Super este sa fii in trei! Abia astept sa se faca puiul mare si sa complotam amandoi in astfel de ocazii.Ce mult ni s-a schimbat viata de cand il avem pe pui! Nu mai putem face unele lucruri, dar bucuriile in trei sunt incomparabil mai placute!!!!!!!!!!
Ina869 spune:
Roxisialexia sper si eu in steluta aceea!
Catutza frumoasa foc “babuta voastra” ,tot asa bucalata , imbujorata si zambareata a ramas.
Simina multumesc mult de tot. Maine mergem la eco, de abia astept sa vad acolo “ceva” sincer, am emotii. Va tin la curent, negresit, ca nu stiu ce m-as face fara voi , TOATE.
Mai, pai tocmai de mama di tutti va luarati?
Pai fata era pe fuga, a si spus asta si cine o cunoaste mai bine deja stie ce fel de om este ( unul exceptional pot spune ) .
Sint sigura ca mesajul ei s-a vrut a fi numai un avertisment si nu un repros ca in rest, asa este, fiecare face cum considera cu copilul lui.
Maine am intilnire cu bona la ora 10. Considerati-ma paranoica, dar pina sa o sun m-am gandit la tot felul de variante; daca-i face ceva copilului ( are si un baiat in clasa a saptea) daca fata mea se imbolnaveste, cate in luna si in stele. O s-o duc pe rachie numai atunci cind ma duc la programarile de la dr. ca nu am chef s-o tin dupa mine sa mai ia nu stiu ce microbi.
Eu cred ca-i mai usor cand bona iti vine acasa pentru ca este pe teritoriul tau ( ca in cazul Andei si Ripley, plus ca mamele voastre isi pot arunca cate un oki sa vada daca-i totul in regula, nu? ) dar in deplasare, nu stiu…
Meems, stiu ca si tu o duci pe rianna la o cresa particulara si esti multumita. Cum ai prrocedat cand ai lasat-o prima data acolo, ai stat si tu , te-ai ascuns sau ai lasat-o pur si simplu si ai plecat, ce ma sfatuiesti sa fac? Vreau sa fiu sigura ca nu o sa plinga sau ma rog, s-o crut de eventuale traume psihice cauzate de despartirea dintre noi.
V-am spus ca mai mult de max. doua ore noi nu am fost despartite niciodata si imi dau seama ca este tare, tare nesanatos pentru amindoua asa ca vreau sa schimb asta.
Va pupicesc dulce pe toate, o noapte linistita,
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
meems spune:
Ina draga,
Cand m-am decis s-o duc pe Rianna la cresa, am contactat-o pe proprietara si am ales o zi in care sa mergem toti trei (Rianna, eu si Mircea) sa vedem cresa, sa vorbim cu proprietara in persoana, si sa stam cateva minute pe-acolo sa vedem cum reactioneaza Rianna. Asa am si facut si in ziua stabilita ne-am prezentat la cresa. Proprietara (care de fapt si ingrijeste de copii) a inceput sa povesteasca cu noi, sa ne arate camera in care stau copiii, sa ne arate ce jucarii are pentru ei pe-afara, etc. si in timpul asta i-am dat-o pe Rianna s-o tina in brate sa vedem daca protesteaza. Rianna n-a zis absolut nimic, ba mai mult a devenit foarte incantata cand am ajuns in camera cu jucarii si proprietara a pus-o pe jos cu o gramada de jucarii in jurul ei. De-atunci nici nu s-a mai uitat la noi, n-a mai avut treaba decat cu jucariile si noi am putut povesti in liniste cu proprietara. Asta a fost prima intalnire si de-atunci, de fiecare data cand o duc, o las dimineata fara sa mai stau eu ascunsa pe-acolo sau mai stiu ce altceva. Bine, poate mai stau 2-3 minute sa mai schimb o vorba cu proprietara, dar nu ca sa mai petrec timp cu Rianna. Cum ajungem la cresa proprietara o ia in primire si Rianna nu zice nici "pas", nu mi-a plans niciodata, ba mai mult chiar acuma se bucura dimineata cand ajungem si o vede pe Gabi. Tin sa mentionez ca proprietara e romanca, o cunosc de mult timp si am mare incredere in ea - asta asa, for my peace of mind.
Sper sa fie ok cu Rachie si cu bona. Stiu ca-ti vin tot felul de ganduri, e firesc, dar nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Tu n-ai lasat-o pe Rachel cu nimeni pana acum? Bine, in afara de George, care banuiesc c-a stat cu ea si fara tine. In RO cand ai fost n-ai lasat-o cu nimeni? Rianna e obisnuita si cu altii in afara de mine si de Mircea, am lasat-o de mica ba cu soacra-mea, ba cu maica-mea, iar cat am fost in RO a stat foarte mult fara mine si nu a plans niciodata.
Bafta si tranzitie usoara - atat pentru Rachel cat si pentru tine.
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
Scriu si eu un mesaj acum cind e mai putina activitate ,pt ca am ramas "decalata" cu o ora...(ca sa nu va spun ca atunci cind m-am logat..mi s-a urat "buna seara simona dragusin"!)
Am si eu o intrebare,poate ma puteti ajuta.
I-A iesit PATRICIEI o bubita pe mina.E f rosie si tare la pipait.
Are cam jumatate de centimetru diametru.Acum doua zile i-a iesit si pe piciorus dar mai mica si i-a trecut.
O fi vreo muscatura de insecta sau altceva?
DR mea nu e sapt asta la serviciu si nu stiu daca sa merg la alta sau sa astept..
va multumesc anticipat pt vreun eventual raspuns
ANGI sa-ti traiasca sotul!
Sanatate puiutilor bolnaviori.
SIMONA si PATRICIA
Ina869 spune:
Multumesc mult pentru lamuriri Meems!
Nu prea am lasat-o, in ro. a stat doua ore cu matusa-mea cand m-am dus la mormantul cuiva si apoi alta ora cand am fost la o cununie civila ,in ambele cazuri era mult prea cald sa o sacrific si s-o iau cu mine. A stat cu george putin, cand am mai avut app. la pedichiura dar cam atit, in rest, am luat-o cu mine peste tot. Nu cred ca ea ar fi avut vreo problema sa stea cu cineva, problema a fost la mine
si acum asa s-a obisnuit. Au fost persoane care s-au oferit, insa nu am lasat-o pe mana nimanui de frica sa nu pateasca DF ceva in lipsa mea ( de parca cu mine n-ar pati!!!
dar cel putin sint acolo si stiu ce masuri sa iau - sint paranoica cand este vorba de ea, am mai spus , daca nu mai las putin fraiele din mana nu ma vad bine nici pe mine, nici pe ea).
Sint tare curioasa cum o sa reactioneze cand va sta o ora-doua cu bona. Rachel a fost un copil foarte sociabil, dar pe parcurs s-a schimbat.
Zici ca rianna si-a revenit la normal dupa raceala, astept si eu sa o vad pe rachie "normala" curand. 

Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
silvia_d spune:
simona,s-ar putea sa fie de la o insecta;pe Stef l-a muscat un paianjen,si erau cu un tzurtzuroi pe mijloc bubitele,si apoi un halou rosu,tare...asha e?sau un puricel,dar puricelul lasa o rana mica;sau un tantar din ala verde,de copac,stii ce veninosi sunt?
Bai mada draga,deci Mirunik va aparea in revista,si nu-mi zici si mie nimik,sa mor de ciuda,si-alta,nu!!
...
Kiar,cu lavi ce-aveti?Daca nici ea nu da sfaturi competente,atunci nu stiu cine...parerea mea...
Mada si Anca,azi cred ca ma duc in parcul Titanel,ca tre'sa ma-ntalnesc cu nepoata lui Iulian...dar,daca nu ma duc,vin cu voi!