Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dordia, Ile, bine ati revenit!!!

Raman la parerea ca nu de pineapple era vba, ci de Ayumi, dar poate iti amintesti tu ceva. Poate n-ai mai apucat sa citesti, am postat eu in ziua cand s-a discutat de ea acum vo 1 sapt. ca Pineapple aparea cu numele fetitei la bucatarie prin februarie. Apoi a vazut-o Feli dar fara bebe la semnatura. Eu oricum i-am trimis un PM, sper sa raspunda si sa fie totul ok la ele.

Roxi, eu zic ca atat timp cat e vba de corectura cu papucei nu e asa grav, dc era vba de atele sau altele era mai greu, asa pe masura ce creste si merge eu stiu ca se corecteaza. Vezi ca am vazut la Parintii intreba acum cateva zile un sub. exact cu pba ta.

Alinush, suna super cresa ta in padurice, trebuie sa incerci sa vezi cum este.

Joy, si eu gatesc mai picant, ma rog, condimentat insa tot mai rar. Am ajuns dupa ani de elucubratii culinare la concluzia ca gustul adevarat al mancarii este cel mai apropiat de natural, cu sare, piper, boia, usturoi, ceapa si frunze diverse.

Dar de acord cu gatitul mai sanatos si pt noi sau luatul din mancarea noastra si pus pt bebe inainte de a da drumu' la condimente prin ea. Catutza... io sarmalele le fac cu porc si afumatura :(( Poate fac pt. ea cateva de pui sau vita cum zici tu, ca doar sunt sarbatori :)

Multam de complimente pt Ana, de-abia astept si pozele lui Noki, adik cele facute in oglinda fata de ale mele, ca pozam din 2 directii :))

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Scuze, era sa uit:
unt de Albalact, sau Milii sau Napolact.... dar fte putin, asa simbolic, nu uns normal :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ripley , asa ma gandeam si eu cu sarmalele. Deci daca ii dau de vita sau pui sunt ok? Eu cred ca o sa iau piept de pui si-l toc eu acasa (asa fac si perisoarele de pui). Inca te mai astept cu pozele alea cu scaunele

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Vai, scuze cu scaunelele, sa facem baita si sa papam si le fac.... mama lor de poze :)) sau mai bine zis mama ei de memorie.

Eu dc ii fac 2-3 sarmalute cu pui, tai carnita cu cutitul marunt de tot, ca nu pot toca 100grame ca nu le duce masina, is prea putine [rad tare]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu am renuntzat la blendaruit aproape de tot. Doar la ructe mai tari il mai folosesc. In rest Stefan mananca foarte bine si mesteca la fel de bine inclusiv carnitza. Carnitza (de pui) o toc marunt si e ok.

Cat despre sarmale.... si eu intentionez sa fac la fel. Adica sa fac cateva de vita pentru el ca totusi nu i-as da porc.

Si eu am inceput sa ii dau mancarea din cea a noastra. Adica i-am facut lui tati o ciorbitza de pui cu bors foarte buna si i-am dat si lui de 2 ori din ea si i-a placut la nebunie. Deci...ciorbitze nu mai fac separat pentru el ci acuma fac ciorbitza pt el si tati ca eu sunt intr-un vesnic regim de slabire si nu mananc mancare gatita!

Hai ca m-am placintzit si ma duc dupa fi'miu ca e in galeata cu gunoi!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

N-am timp sa raspund acum, am citit si vad ca toate-s bune in general, o sa raspund doar la sondajul cu untul, eu ii dau numai President, e fara sare, iar cum eu ii pun deja sare in papa, e taman bun

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Ripley , cand ai tu timp, nu-ti da programul peste cap pt mine, serios vb.

Anda , pe unde umbli?

Mada , cand faceti sedinta foto pt super bebe? Sa ne spui si noua cand apareti in revista ca sa va vedem.

Ilenuta , de la ce mag i-ai luat jucariile? Si eu vreau sa-i iau de ziua ei cateva jucarii care sa-i solicite memoria, gen cercurile lui Alina, dar nu stiu la ce mag sa merg. M-am uitat pe net dar nu prea as vrea sa comand, vreau sa vad eu pe ce dau banii, din ce material sunt, etc.Ma gandeam sa meg la miniblu ca stiu ca astia au jucarii frumoase dar cam scumpe.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Iaca pozele cu scaunelele, sunt micute ca inaltime, max 30-35cm fata de parchet. Maine le inaugurez, ca stau singurele in camera mea de copil parasite :))

http://community.webshots.com/album/554576625jmmBGU

sper ca se poate deschide :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, sinteti de acord sa-i dam lui Angi parola de la ct. nostru comun?
Am gasit mesajul ei in adresa noastra comuna:

quote:
Salut,
Sunt Angi, user-ul este angi75. Va scriu pentru ca as dori sa atasez poze la contul vostru comun si habar nu am cum sa o fac.

Despre noi sintem binisor, fica-mea ma freaca ca pe o ridiche, astazi zau ca-mi venea sa o arunc cat colo de nervi (imi pare tare rau, dar jur ca asta era prima reactie)nu mai vrea sa doarma dupa-amiaza ( dormea in jur de 4-5 ore) ci vrea sa stau numai cu ea in brate. Acum a adormit cu chiu, cu vai,mititica.
Sper sa trecem cu bine peste lunile astea si sa iesim la liman cu bb2.

Ripley super pozele cu fetele inaltute, pacat ca nu erai si tu prin ele.

Alinus cam asa sta treaba si pe la noi cu listele de asteptare la crese, un an si jumatate ( practic ar trebui sa-l insciu deja pe bb2 ca sa fiu sigura ca-l pot duce dupa un an).

Noki sa aveti un drum usor si veniti acasa cu bine!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Se vad, sunt foarte frumoase, i-mi plac. Cand ajung si eu la munte ma opresc in bazare si o sa-mi iau. Calut ai gasit?

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput