Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 29
Siminaf spune:
Si multumesc de urarile de LMA pentru 11 luni ale piticaniei mele! Multumesc mult de tot si urez si eu la fel!

Noki_Lara spune:
Mneatza...im vine sa turbez: am pierdut o imensitate de mesaj pe care l-am copt, asa ca amu trebe sa-l reiau:
Noi suntem ok, sunt tare happy ca am fost ieri la mama si aveam emotii daca o va recunoaste sau nu dupa haosul d eoamnei noi de la Bistritza si cand colo s-a bucurat enorm, a inceput sa dea din maini si din picioare de bucurie, sa chiuie si apoi a zburat la ea in brate.
Apoi a invatat-o mama sa faca precum ceasul cu cuc mic elvetian din bucatarie de la ea: tic-tac ii zice mami si ea da din fundic stanga-dreapta. E mortala!
Anda77- ti-am scris o gramada in mesajul anterior pe care l-am pierdut, asa ca amu o scurtez: super naspa faza cu imbecila de bona. Nu am cuvinte, pe mine ma enerveaza la culme fazele astea, dar macar bine ca ai scapat de vaca.Insa am o chestie sa-ti zic: io stiu e la fetele de la mine de prin parc - care au tot fost pe ala agentii si si-au luat bone - ca pentru 8 ore tariful e cam de 6 mil, iar pentru 10 ore, cam de 7-8 mil. iti zic ca sa nu fii socata cand atata iti vor cere. E incredibil ce a inflorit businessul asta!
In alta ordine de idei: la cat mai multe aniversari parintilor tai si distractie super la botez - desi vei fi ingrijorata ce face Nic...
Lavi- 

si de la noi! Chiar ma gandeam la tine de dim, ca trebuie sa cumpar iar Libero si ma itrebam daca mai sunt pe piata tot de-aia francezi sau de-aia suedezi. La noi exact ca la tine - nu a mai iesit dupa aia deloc, pana pe drumul de intoarcere catre Buc, cand a umplut si scaunul de masina, demi venea sa urlu!
Feli- ehehe...cu hipermarketurile io intodeauna am fost fana. Acuma ca a venit vremea naspa astea si mall-urile ne raman pentru plimbari.
Silvia- ca ma bucur ca s-a mai cumintit Stef. Iar cu kk-ul diareic, nu te stresa, poate e doar o intamplare. la noi se intampla de fapt destul de des, depinde de ce papa. Apoi restul sunt normale si oricum numarul lor nu e mai mare de 2, maxim 3 pe zi.
Dau send sa nu pierd si mesajul asta.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
joy04 spune:
FELICIA...mie dr minune, mirific, nu mi-a dat biotics pt vladut cand i-am dat augmentinul, dar mi-a zis sa-i dau NOVALAC (lapte antidiareic).
adica sa continui sa i-l dau (inca nu-i facusem trecerea la bebelac de cand iesisem din spital) pe toata durata tratamentului cu antibiotic.
capul meu s-a gandit ca ala protejeaza la fel de bine flora intestinala.
ASA-I????
uf, ma duc la spalat de bibe
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Noki_Lara spune:
Proadelina- of..alte vesti de boala. Sanatate multa si piticului si multa de tot si tie! Nasola treaba asta cu hormonii, dar ce sa-i faci, asta este tratamentul, trebe luat.
Negara- nu cumva haraie din nas Elise si nu din piept? daca haraia din piept nu avea cum sa Nu depisteze doctorul, daca zici caa consultat-o. Am facut si noi asa, sa fornaim din nas si m-a agitat degeaba cu Vibrocil si Karvol, ca a trecut de la sine, fara nimik. Io am pus-o pe seama dintilor, ca era in aceeasi perioada.![]()
Dordia- la mine se potrveste - 26+2=28=Sarah, dar io nu stam asa calculul...sunt n variante de calcul si sunt toate niste balarii. Nu te lua dupa asa ceva. Dumnezeu le hotaraste pe toate, nu niste calcule de date.
Mama...ce religioasa am parut. Si nu prea sunt asa de felul meu...ups!
Ina + Angi- Happy Thanksgiving Day! io-s fana sarbatoarea asta, mi se pare un ucru atat de frumos ca macar odata pe an sa multumesti pentru tot ceea ce ti s-a intamplat bun in anul respectiv. Super!
Catutza- nasoala treaba cu colega ta. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cancer sau daca este sa fie intr-un stadiu incipient si sa-l poata trata. Cat despre treaba cau copilul care nu merge, tocmai am aflata aceeasi veste de la un fost coleg de clasa de-al lui Adila, care tot asa, are un baietel de 3 ani, nascut prematur si care nu merge. Era disperat, a avut multe probleme cu el pana acuma, dar asta e cm mare. doamne fereste de asa ceva. Astea sunt probleme mari - nu ca nu doarme sau are o diaree sau o raceala - desi numai noi, mamele, stim la momentul aceala cat de "disperata" ni se pare situatia. 
sa-ti creasca moralul!
Joy- off.... doamne, alta noapte de cosmar. Tu esti eroina forumului, mami draga. ![]()
CristinaMH- alooooooooooooooo, ce mai faci? Da si tu un semn, ceva...te-am visat aseara: erai cu irisuca in brate, slabisei enorm, erai trasa prin inel. Iris era luuuunga si slabutza
, dar arata suuuper. Andrei nu era in peisaj.![]()
Dordia- mie meniul cu taietei cu lapte mi se pare super-safe. Vreau si io sa-i dau. Pana tuncea insa, m-ai facut pe mine sa-mi plaua in gura.
Anda77- si io ma ofer fara nici o ezitare sa am grija d epoet. Mie mi s-a parut chiar cuminte: roti am destule in casa, deja am linistea asigurata. patul lui Sarah e destul de mare pentru amandoi, cu adormitul stiu ca la voi e mai complicat, dar cred ca m-as putea descurca si cu asta. Adila e si el acasa mai pe dupa-amaiza, deci chiar ne-am descurca. Vorbesc extrem de serios, sa sti. Oferta e valabila si saptamana viitoare, doar de-aia stau acasa, sa am grija de plod. Ca-i unul sau 2, ce mai conteaza.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Intrebare organizatorica: in albumul comun am pus pozele noi de la Bistritza, dar imi apar in albumul meu la sfarsit. de ce? Atuncea cand am pus pozele de dupa mare au aparut la inceputul celorlalte...Zau daca mai pricep ceva.
Cum le pot reorganiza? Sper ca nu una cate una...
Si intrebare-sondaj: CUM MAI ARATA BURICUTUL COPILASILOR VOSTRI? Ca io nu i-am pus nimik pe el la inceput - gen moneda, legat etc- si acum avad ca tot in afara sta, ceea ce nu prea-mi place. Cica catre un an se mai gaba inauntru...la voi cum e?
PS - unde mai misuna Gandacelul? E bine cu BB2?
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
joy04 spune:
NOKI, mama eu nu vad nici o poza de la bistrita in albumul tau....
cred ca ai fost logata pe yahoo-ul tau si de aia sa ti le fi pus acolo.
habar nu am, cert este ca eu nu le vad....
cu buricul, noi nu avem probleme.
nu am pus nici ban nimic, inca eu nici nu l-am tinut legat, infasat, pansat ci liber sa se usuce.
si este chiar fff frumos
inca soramea imi zicea ca asa trebuia sa aibe fiesa buricu' ca-i fata...il are tot ca al saralicii iesit inafara.
eu cred ca-i de vina tehnica de legat...depinde de moasa cum ii prinde clemele alea, cum taie...si de cordon
tipa acare era in salon cu mine avea aia mica a ei un cordon grossss rau de tot.
dublu la grosime decat al lui vladut.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
M-am invrednicit si eu de-am pus poze in albumul comun.
Noki buricelul lui chiti arata normal.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Noki_Lara spune:
Fetelor, io-s in mega-nostalfie: m-am uitat peste subiectele de bortosenie, cand a nascut lavi, apoi eu...ehehe parca numai ieri a fost...
Joy- la mine in album sunt vreo 200 de poze, astea noi sunt la capat, dar trebe de sus sa-i dai "show all".Numai ca nu stiu cum sa le mut la inceput. Mai fac o proba acuma cu 2 poze sa vedem unde le pune.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
ilenutza spune:
Anda, trebuia sa fi scapat de ea mai demult, mama!!!!
Uite eu am vb cu un tip de la o agentie de babysitting pt problema mea si pare serios, daca vrei detalii suna-ma ca nu cred ca mai intru pana luni!e hbo gratuit!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
proadelina spune:
Multumim pentru urarile de sanatate! 
Chiar ma laudam ieri, ca Albert a avut temperatura rezonabila, cand dimineata, in jurul orei 5, tremura copilasul meu din toate incheiturile. Nici nu am mai stat sa-i masor temperatura, i-am pus rapid un supozitor de Paracetamol si i-am dat 7 ml de Panadol Baby, iar pe la 6 avea 37,7.
Acum sta linistit si se joaca cu niste zdranganele.
Adelina si Albert (16.11.2005)