Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , ce faci maine, cu cine il lasi pe poet? Off tare grea situatie, macar de aveai timp sa te pregatesti.

Pe mine ma zapaceste Bianca, abia reusesc sa o adorm, in seara asta a adormit la 12,30 , mai mult fortata! Eu ii cantam si ea ma aplauda , intr-un fel i-mi venea sa o mananc ca tare dulce era, pe alta parte nu mai pot de oboseala.

Azi am aflat o veste foarte proasta : o colega de munca e suspecta de cancer - nu stiu ce faza- ea inca nu stie, dar se simtea rau si sa internat, peste 10 zile afla rezultatul. Mi-e tare mila de ea, biata femeie are un baietel de 3-4 anisori care nu poate merge, a cheltuit foarte multi bani pe tratamente si masaje si nimic. Am inteles ca doar operatia il salveaza, facuta in China, nu stiu cat costa dar stiu ca nu-si permit. Fetita Laviniei Milosovici a avut aceasi boala si ea dupa operatie am inteles ca e bine. A depus colega mea dosare peste dosare peste tot, poate o ajuta cineva dar nimic pana acum.
Nu va mai plictisesc si pe voi, dar simteam nevoia sa ma descarc ca tare mila i-mi e de ea si de baietel.

Noapte buna!

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, ce bine ca Silviuca e ok!

Miha2006, eu nu stiu cum ai rezistat. As fi explodat de nervi!

Ilenutza, si eu tind sa cred ca de Ayumi e vorba, ea a avut o fetita care a trait doar cateva zile. De Pineapple eu nu am mai citit nimic...

Dordia, sa traiesti! Si eu tot octombrie.

Ioana, LA MULTI ANI!! Si noi tot in 2000 ne-am casatorit. Eu votez pt. scaunelul de plastic cam din acelasi motiv amintit de Noki.

Mandy, cum sa sarim mama peste mesajul tau?

Negaracristina
si Proadelina, sanatate bebeilor!

Xandra, esti scumpa la "vedere", nici pe mess n-ai mai aparut...

Anda, hai vino in State ca stau si eu cu Nichitutul. Si-asa nu locuiesc prea departe de Bic, il putem plimba de la una la alta Nasoala treaba cu bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by joy04

hai c adoarme puiu nitel ....

nu SILVIA, nu are cine ma ajuta, inca m-am mai certat si cu toti ai mei (bunica, mama si 2 surori) pe motivul:voi numai treceti pe la mine cu anii...-nu's din bucuresti...

am vb cu dr si mi-a zis sa ma duc l abudimex la dr FELEA (parca asa a zis, dar o sun maine sa-mi confirme) este neuropsihiatru.
asta ca i-am zis ca are un somn fff agitat.
ea m-a intrebat daca nu cumva s-a speriat vreodata de ceva, eu am zis ca nu, dar daca stau sa ma gandesc...cand eram in zugraveli saracu copil, de cate ori nu a sarit el urland din somn???

RESTUL FETELOR care postau....pe unde sunt???? - nu vreau sa omit pe cineva, de aia nu nominalizez.
da ma bucur ca SIMINA a mai scris la noi

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

De abia aici am ajuns cu cititul scutecului. Multumesc, Joy!

Sa stii ca si eu sint in aceeasi situatie cu tine! Imi vine sa pling toata ziua de oboseala, imi vine sa ma cert cu toata lumea si-mi vine sa-i si omor pe toti! Noaptea asta mica doarme cam ca Vladutul tau. Uneori trebuie s-o luam cu noi in pat si pina dimineata ne cara la picioare in cap si-n gura, incit noi de fapt nu prea mai dormim. Iar in rest, eu ma trezesc s-o linistesc de cite ori se matzaie...

Nu scriu ca sa te incurajez doar, ci ca sa vezi ca mai sint si altii asa ingrozitori! Imi vine pur si simplu sa-mi iau cimpii uneori, sa dispar si gata!.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

offf,anda...disperata situatia...si totusi nici NU stiu daca exista o femeie pe lumea in asta,in afara de mama ta,de tine,si de matracuca ta,care sa stie ca sa-i faca PE LOC(IMEDIAT,fara o pregatire de cateva zile!) poetului,ca doar are si el o rutina,ca noi toti!
cre-ca cel mai bine e cu un medical,o saptamana...ceva de genu'asta!
ce mai,nu poti spune ca te-ai imbolnavit subit?(Doamne fereste!)...

mai,sa va zic:lui Stef nu-i plac stropii de ploaie care se-aud pe pervazul geamului;de n-a gemut,de nu s-a coit;cum se oprea ploaia,cum adormea si el,saracu'...cine era la 6 AM fresh?teroo...pai,de-abia ma laudasem,nu??

Simina,si tu Brutus?vezi tu,noi nu stim ca nu prea ne-ai spus de terorista;baga aci frate,ne mai descarcam si noi intre noi...ce sa facem!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SIMINA, imi pare taaare rau sa aud ca mai sunt asa copii.
te cred, azi noapte eu ziceam ca renunt si la viata, numai sa stiu ca doarmne copilul asta.
si pe cuvantul meu ca-mi vine sa-l DAU.
oricui il vrea.
numai c ala tine este si mai greu, ca-l mai ai si pe DEIU si trebuie sa ai si mai multa rabdare si sa fii fresh pt el
asa ca pana la urma, situatia nu-i deloc asemanatoare, adica eu stau mai pe roze.(daca putem spune asa)
eu te pup muuult si-ti doresc putere si nopti linistie.

ANDA doamne nu-mi vine a crede ca ai patit!!!!!
daca as sti pe cineva, poti fi sigura ca direct la tine as trimite-o.
(imi bag picioarele in DC-ul asta ca afiseaza mesajele asa aiiurea. sau nu o fi de la el????)
trebuie sa ma pun de cautat cum era luna cand am naascut...nu ca as mai vrea un bb...ca mi s-a luat!!!!! de curiozitate

LAVI bravos pt Silviuca ca este bine. daca ziceai ca are ceva...chiar ca luam o pauza devinitiva de DC pt ca parca prea se pusera toate cele rele pe noi acum.(chiar nu mai suport sa mai aud de rele)

MIHA ce face noramea???
eu zic sa-i dai fo 20.000 de pumni si scuipici dr tale.
sa aveti gtija de voi.

(vad la stiri acum ce dezastru de aglomeratie este in GEJUL asta de oras)

hmmmce de balante avem pe aici...printre care si eu.

SILVIA pentru Stefanelul neterorist.
la mai multte nopti.

DORDIA, asa-i si mie imi faci o pofta cand ne mai zici ce-i faci puiului de papa....dar mai baga te rog retete ca ma mai inspir si eu.

cum asa ati intuit.....NU AM DORMIT DECAT 3 ORE AZI NOAPTE, din cauza de copil MUCIOS.
bien, si dupa ce i-au trecut mucii...avea chef de joaca, de plimbat...primele 3 ore, am rezosta ca ii era asa somn si nu putea dormi ca se infunda si nu respira bine...dar apoi am rabufnit pe la 02.00..ca numai vroia sa se culce frate. nici in brate, nici jos, nici keganat....doar lasat sa mearga de-a busilea in pat, apoi sa stea pe jos, sa ne traga de par, de nas..
......................................................................

nu stiu ce sa mai fac!!!!

revin mai incolo ca s- atrezit si nu ma lasa la calc.
din 70 de contacte in lista mea de mess, nu-i nici unul online....

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SILVIA tu ai dreptate, cu siguranta piticu nu are nimic dpv neurologic (cel putin eu sunt 100% sigura de asta) dar poate imi da ceva de naniiiiiii. macar pt cateva nopti cat sa-mi revin si eu.
ca am intrat intr-un cerc vicios. numai rezist.

gata, numai pot sa stau acum.

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Proadelina si restul fetelor care vor mai primi Augmentin de la pediatra (sau chiar de la un medic de familie ptr voi): dati-le (luati) Biotics ca sa le protejati stomacelul ca e nenorocit rau antibioticul
Ca d-aia ne luptam noi de 8 luni cu atatea diarei ca i-a sensibilizat tampenia aia stomacul la doar 2 luni jumatate

Si, spre rusinea mea, va marturisesc, ca m-a avertizat o fata de pe DC din Japonia - Saory, ca e medicament f.puternic, iar eu i-am bagat "celebra" fraza "e doctor cu experientza, am incredere in ea, stie ce face, bla-bla-bla"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai c-am dat-o in bara, cea de la Muncipal e Elena nu Nina

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

I-am facut biberonul printzisorului si acuma pot scrie si eu!!!

Anda Eu am nascut pe 14.11.2005 la ora 16.10. Poti sa imi zici de unde stiu eu daca era luna in crestere sau nu??? Sunt taaare curioasa.
Ms mult ca mi-ai amintit ca am postat data nasterii ca..nu mai imi aduceam aminte si ca nu m-ai uitat cu astro.
Mai intreb si eu in dreapta si in stanga poate gasim ceva. Eu m-as oferi sa te ajut dar...nu cred ca pot cu 2 pe cap. Si nu am cu cine sa il las pe Stefan. Dar...sa gandim pozitiv...In cel mai rau caz iti iei un concediu medical si...se rezolva.
Cat despre minunatul calcul....m-ati desumflat. E clar ca nu ma pot baza pe el.

Fetelor va multumesc pentru aprecierile retzetelor. Nu am mai scris sa nu va cruciti ca eu nu respect regulile cartilor de specialitate si...nu vreau sa intru in nici o polemica pe tema asta. Dar daca vreti eu o sa mai scriu meniuri.
De ex. intr-o dupaamiaza i-am dat paste cu lapte de vaca...facute asa ca taietzeii cu lapte cu un pic de zahar si un pic de zahar vanilat, am blendaruit pastele si le-am amestecat cu banana si piersica. a iesit asa ca o budinca foooarte buna si a balotat un castron plin si eu restul.

Azi am de gand sa fac o placinta cu mere din care o sa ii dau si lui.Este o prajutura de fapt ca nu se face cu foi. Dar...cred eu ca ii va placea si abia astept sa o bag la cuptor!

Hai ca ma duc sa vad daca a terminat biberonul si sa il schimb. Va pup si mai revin!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Era sa uit: pt Stefan Peter si pentru Maria, Mateea si Flavia si cate o si un pt mamicile aferente!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput