Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dordia, calculul sucks:)): 27 (nascuta in mai 1977, pt. conformitate) plus 3 (martie 1995)=30, adicatelea fata, dupa babele tale:)). Nu e bun, mamica:))
hai sa-ti dau un indiciu astrologic: dk luna era in crestere (poti verifica pe diverse site-uri asta)la momentul nasterii primului copil (verifici dupa minut!), vechii astrologi spun ca al doilea copil va fi de sex opus, daca nu, degeaba te vei chinui, tot de acelasi sex iese! la mine era in crestere, sac!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

bic, merci pentru intentie, esti o scumpa! l-as trimite io in state la tine si as veni si io, ha, ha.

fetelor, va rog, e foarte imp. pt. mine, nu uitati sa vorbiti cu matusile si vecinele, poate gasiti o cunostiinta, sunt disperata!

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am aflat ieri ceva interesant de la o doamna care si-a planificat copii adica si-a stabilit sexul lor cu un calcul banal. La mine nu stiu daca a iesit ca eu nu stiu exact luna in care am ramas insarcinata dar...se pare ca am ramas in martie. Calculul e cam asa::: Varsta implinita a mamei + luna in care ramai gravida = par(fata)/impar(baiat) Adica eu 28 ani+ 3(martie)=31=> baiat!!
Sondaj: La voi s-e potriveste? Ma intereseaza daca e ok calculul sau da si kiks. Ca as vrea sa vad daca pot planifica bb2 sa iasa fata!

Va pup si multzumesc anticipat pt eventualele raspunsuri!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

fetelor, sunt asa suparata si disperata ca nu stiu ce fac de luni ca n-am mai citit mesaje;le voastre, abia acum:

mai exista dr. jianu, femeie, elena parca. neonatolog la municipal, l-a preluat pe nichita din minutul in care s-a nascut cu streptococ B si infectie orl, foarte bu medic, toata stima, desi, ca orice medic bun, era cam tra-la-la d. p.d.v. social!

ilenutza. ai sunat la aia de la prichindel si au zis ca peste 2 ani?

feli, interesanta ideea cu bibe lasat pe piept, o sa incerc, desi "tembelul" de poet e in stare sa-l arunce pe jos si p-orma sa planga dupa el. asa face cu orice ii dau cand e in scaunul de masa...arunca jucariile pe jos, se apleaca sa se uite dupa ele si p-orma rajjeste gingiile la mine sa ma aplec io sa le ridic. dk nu ma aplec, incepe sa planga, pushlamaua!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

diana, hai ca m-ai facut sa rad.....uite la mine cum este:
30+2(februarie)=32 rezultat =Alexia , se pare ca la mine e ok.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, iti tinem pumnii sa gasesti pe cineva OK!!!

Fetelor, daca aveti timp si chef, o puteti vedea pe mezina trupei la 9 luni in albumul nostru din contul comun...

Sanatate multa si multi -ici tuturor bebicilor bolnaviori!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dordia, ia sa vedem :
25+4 (aprilie)= 29 La mine nu se potriveste!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

xandra, ce ma bucur ca ai revenit!!!! mey, intra draga mai des, ca esti membru de baza, nu-mi spune cu serviciul ca si io am si uite ca intru!

dordia, fata, jura-te ca fii-tu arata cu degetul! mi se pare incredibil!
chiar, io stii ca nu-s de acord cu ce-i dai tu lui stefanut sa manance, dar, pe de alta parte, salivez ca porcu' cand povestesti. nu ne mai spune ca ne ingrasam numai de pofta!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Meems multumesc ptr. recomandari, o sa merg sa-I cumpar crema Vicks , esti a doua persoana care-mi spune ca este buna. Diseara o sa facem si baia de aburi ( multumesc cuscra!).

Mada sa aveti un we placut si o Miruna vindecata!
Joy succes cu puiul tau!
Dordia, felicitari pentru Stefanel care stie sa arate cu degetul!
Ioana felicitari pentru aniversarea casatoriei si la cat mai multi cu fericire si impliniri!
Miha este inadmisibil comportamentul drei. Eu as schimbat-o imediat. Ce-ai facut pina la urma, unde te-ai dus cu fata?
Camelia pina la urma ce ai decis cu Daria, unde o lasI?
Nagaracristina sanatate elisei!
Migabo ce fetita harnicuta, isi strange deja hainutele!
Noki ce bine ca titilika papa neblenduit! Ai fetitza mare.
Ce-am ras citind postarea ta, mi-o si imaginam pe Sara cu mopurile taras prin casa.
Bulucelul nu a pus-o de al doilea bb ( cel putin, nu cred) am vazut niste poze unde tinea un copilas mai mic in brate.
Bun; deci facem baita seara de acum.
Lavi bravo pentru inimioara sanatoasa a Silviucai!
Aoleu, cuscra Anda ce patisi! Nasol de tot. Pacat ca nu ai apucat sa-I dai un sut in fund babetei, ca zau ca merita! Auzi tu, sa stea la TV in timp ce ginere-meu saracu’ sta singurel in patut…pe banii tai? Sa-si gaseasca madam alta fraiera!
Eu sper sa gasesti repede o bona pentru poetul si cu norocul lui SIGUR ai sa gasesti, de data asta mult mai buna ( daca nu ai si gasit pina la ora asta!) Macar vreo doua saptamani sa stea cineva cu el, pina gasesti prin agentie, eventual. Lasa, mai bine ca s-a intimplat asa cu babeta, ca si=asa nu erai multumita de ea. Cel putin nu-ti pare rau, ca nu merita. Vaca nesimtita ce este!
Mandy! Ce bine ca ne-ai mai dat un semn!
Lavi, am citit postarea mea de aseara si nu mi-am dus gandul pina la capat; eu pe Racheluta vreau s-o duc la cresa mult mai incolo, poate dupa ce se va naste bb2 sau si mai tarziu, cand ea va face aproape doi anisori. Ideea era ca intre cresa si bona, prefer prima varianta.
Deocamdata o las o data pe saptamina max. de doua ori cu bona, vreo ora-doua, atit.
Ioana si eu votez pentru scaunel!
Feli si-a luat bine asa, dintr-o data, sau ai insistat cateva zile la rand?
Dordia, mi-a lasat gura apa cand am citit ce i-ai gatit lui Stefanel.
Fetelor, eu mi-am scos sarmale din congelator si le pun la cuptor , o sa pun doar niste varza tocata si bulion si gata. Atita ati vorbit de sarmalele alea ca na, imi lasa gura apa ( si nu o pun pe seama sarcinii, cred ca as fi pofit oricum).
Silvia felicitari ca-ai iesit din clubul teroristilor! Zilele trecute ma gandeam la tine si la Joy ( cand noi aveam probleme cu somnul lui rachel) si imi spuneam “Doamne, da-le putere acelor fete, ca nu stiu cum rezista” .
Xandra!!! Astazi m-am gandit la tine, zau!!! Treceam pe langa o banca si mi-am adus aminte cand postai tu acum…ehe ..si ne spuneai ca ai multa treaba la birou, mi te imaginam sub maldarul de dosare . Ce face Vladutu, da-ne si noua noutati despre el!
Angi multumesc pentru complimentele la adresele fica-mii ( sa stii ca eu toata viata mi-am dorit baietei si acum nu ma imaginez decat mama de fetite).
Da, Angi, este long we ( Happy Thanksgiving Day to you!) dar noi nu o sa ne bucuram prea mult de sarbatoare asta decat o zi, sotul meu trebuie sa lucreze si maine si luni ( cand toata lumea este pe-acasa). In ziua cu pricina mergem la cabana unchiului meu sa papam curcanul si cam atit, nimic special, din pacate, din lipsa de tati prezent pe langa noi.
Felicitari pentru Stephanel care te striga, este un moment atit de coplesitor…rachie ma striga numai cand are nevoie de mine, imi vine sa o pap. Ce bine ca-i citesti seara! I-am mai citit si eu, dar sporadic, ar trebui sa o fac mai des ca nu strica deloc, dimpotriva.
In legatura cu padurea, habar nu am ce sa-ti spun, ca noi mergem in Goderich ( Port Albert) la cabana unchiului meu si acolo avem si lac si padure si ne este noua mai comod. Intr-adevar, culorile toamnei sint superbe, nu ma mai satur sa admir copacii si peisajul.
Proadelina sanatate tie lui Albertino! Vezi ca nu-I de glumit cu tiroida, deci de-aceea erai tu asa de slabuta ( te tin minte din poze).
Bicule, vaporizator cu picaturi de menta folosesc si eu, numai asa poate sa doarma biata copila. Diseara o sa intram si noi la baia de aburi poate s-o imbunatati situatia. A dormit ceva dupa-amiaza asta, mai, respira de parca avea tub de oxigen pe nas, amarata de ea. Multam fain!

Fug, s-a trezit bijuteria mea! nu mai am timp sa fac corectez eventualele greseli asa ca trimi asa mesajul...

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

catutza, merci de urare pt. ai mei parinti, chiar au o casnicie model. desi se potrivesc ca apa cu uleiul! ei, de fapt, n u se potrivesc, se completeaza! asa au fost tota viata. deci este posibil:))

silviuta, bravo ca doarme fii-tu, in sfarsit! s-o tina tot asa, tin pumnii!

dordia, nu stiu de ce te miri ca stie feli ziua ta de nastere: ai uitat ca ai postat-o acum o saptamana pe topic, pentru astrograma?! he, he, neuronul ala de lauze ce suntem, fir-ar mama lui!:))))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput