Ina si eu votez pt crema cu uleiuri volatile care se unge pe pieptuc/spate: noi am folosit cu succes Pulmex. Buna si la muci, si la tuse.
Incredibil cu cata usurinta se recomanda Augmentin in Ro la bebelusi. Eu nu inteleg de ce nu incep cu Ospen, Ospamox, care sunt antibiotice mai slabe si abia daca nu au efect sa treaca la cele mai puternice.
Calculele alea cu sex bb in fctie de dreak stie ce cifre se vede cu ochiul liber ca-s balarii; s-a mai discutat si cand eram gravidute.
Va
si va multumesc tuturor pentru gandurile bune pentru Silviuca mea.
Sanatate mucosilor, kkciosior si celor cu temperaturici!!!
hello si de la noi,
noi am trecut cu bine peste mucii (au durat cam o saptamana ) si acum Mr Duracell este in plina actiune, se agata de tot ce prinde si mai nou imi da drumul la masina de spalat vase (care este mai tot timpul goala ...)
Pupici la bebelusi bolnaviori
Vad ca vorbiti de uleuiri , sunt din acelea mentolate? daca da aici este interzis pana la 3 ani din cauza plamanilor (scrie pe prospect si asa mi-au zis toti vanzatorii cand am vrut sa cumpar)
Pupici la toata lumea si wk placut cu soare
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>