Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina ce bine ca inimioara bate in treaba ei si tu te simti mai bine!!!!
Pt Rachel si eu votez cu serul fiziologic/apa de mare spray + pompita. Poate face baie chiar daca e un pic racita.

Cam greu de lasat copilul la o cresa/gradi acum pentru cateva ore.... pai pana se obisnuieste cu persoana respectiva.... plus ca mai vine si cu viroze. In fine, nu-s eu pt colectivitate inainte de 2 ani, de preferat 3. Poate gresesc.

Ioana si mie mi se pare cam mult 1.3 milioane pe o salopeta, mai ales daca sta in cumpana cu un scaun de masa mai bun. La scaun vezi cum sta cu stabilitatea si cat e de usor de curatat. Asta cu curatatul mi se pare f important ca o faci de 3 ori pe zi

Bulucel sa vi se rezolve toate problemele!!!

Tania aseara ti-am trimis 4 SMS-uri. Le-ai primit si pe ultimele 3? Ca mai avem antecedente cand nu ai primit......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mandy, vrei bataita, de ce sa sarim peste postarea ta?
Lavi, deja am renuntat la salopeta, sa vedem care e votul la scaun! Ce bine ca e totul ok cu Silviuca, bravo, v-ati luat o piatra de pe inima.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Ooooof Andaaaaa ce rau imi pare de patania ta!!! Nasol cu bonele astea, oricand poti avea surprize de la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ando da, mai, asta ma enerveaza si pe mine, ca din cauza lui Yank scade credibilitatea forumului, in dauna cazurilor umanitare.
Si sunt situatii disperate cum ar fi cea a Mirelei care avand deja escare are nevoie de pansamente de 20 roni bucata
Cu toate acestea, ma gandesc, poate, ca cine vrea sa doneze o face totusi, ca doar sunt prezentate copii ale actelor, unele fete mai viziteaza persoanele in cauza... Sa speram ca se vor imbunatati lucrurile cand va deveni desprecopii ong (am inteles ca s-au demarat actiunile in acest sens).
Silvia dinte spart? Sigur?

Eu stiam ca sunt 2 Jieni - unul neonatolog la Municipal unul ortoped. Nu?

Multumesc pentru raspunsurile cu petele+detergentul! Am luat Vanish Oxy, daca nu iese cu asta - E vorba de un cearceaf superb pe care Ilinca a mozolit o felie de piersica pana a facut-o gem
Daca aveam solutia mea buna - Asevi - ieseau sigur. Dar nu o mai gasesc.

miqabo Eu ii dau FE dar nu i-am facut hemoglobina. !0 pic zilnic timp de 2 saptamani. Apoi o luna pauza.

Bulucel ce sa mai zic? Multa-multa rabdare si se rezolva!
Ina ce bine ca totul e ok!
Anda pe Ilinca am facut-o sa-si tina bibele: i-l las pe piept si plec. Atunci ea si-l ridica.
Madau o sa fie norocoasa Miruna (dupa faza cu kk).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ando, ce-ai patit, mama?
Iar iti apar mesajele decalate!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

FETELE DIN BUCURESTI: N-AVETI O MATUSA SAU VREO ALTA DOAMNA CUNOSCUTA CARE VREA SA FIE BONA LUI NICHITA? DACA AS GASI ASA AR MERGE MAI REPEDE DECAT PRIN AGENTIE. TOCMAI AM DAT-O AFARA PE NESIMTITA. CAND N-O SA-MI MAI STEA PE LIMBA DOAR INJURATURI, DE NERVI, O SA POSTEZ SI UN MESAJ CIVILIZAT SA VA ZIC DE CE AM DAT-O AFARA. MA DUC SA-MI PUN UN SUC SA MA GANDESC CUM SA FAC. POATE SARE CINEVA IN AJUTOR DE-AICI.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Dordia de pe conf stiu, na! Nu te-ai laudat tu ca esti Balanta?
Bravo, ginerica, devii tot mai descurcaret, frumuselule!
Ilenutza stiu pe cineva (de conditie materiala buna) care isi duce copilul la cresa in Dr Taberei. O sa ma interesez unde, ca am inteles ca sunt 2. Parca era pe langa Billa. Si era f.f.multumit.

Revin altadata cu restul raspunsurilor ca Doru ma scaote in Carrefour
Mama, am ajuns sa ma bucur de mers la supermarket

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

AM UITAT, TOT DE NERVI: SALARIUL E DE 6 MILIOANE, 10 H/ZI DE LA 8 LA 18, DE LUNI PANA VINERI, COPILUL ARE PROGRAM BINE STABILIT, NU PUNE PROBLEME DECAT LA MASA DE PRANZ CAND SCUIPA, ALTFEL E UN COPIL CUMINTE. HAIDETI, MAI, CONSULTATI-VA RUDELE, CINE MA AJUTA CU O BONA?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noki, pt sfaturi. Nu are febra, dar de vreo 2 zile "vorbeste" ragusit, stranuta si ii haraie in piept. La rosu in gat se face obligatoriu febra?
Ina, Lavi, ce bine ca mai auzim si vesti bune!
Multumim fetelor pentru urarile de insanatosire . La fel uram si noi bb bolnaviori. Sa-si revina cat mai repede.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Jianu sunt (cred sot si sotie): ea Nina Jianu pediatra la Medicover (si nu stiu daca si la vreun spital), el profesor de ortopedie pediatrica la Medicover + G Alexandrescu.
Nu stiu daca nu cumva mai e inca o Jianu la municipal, neonato.

Eu ii dau Fe preventiv, 10 pic/zi timp de 2-3 luni. (pana se termina flaconul) Dupa care voi vedea ce va mai zice.

Mergi la inceput