Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi!

Vreau sa raportez mare realizare mare: cum ieri nu am avut curent a trebuit sa-i pasez mancarea si nu s-o blendaruiesc. Si surpriza: a halit fara probleme, asa ca blender, bine-ai venit munca de pasat mancarica! Adica am intrat intr-o noua era!

In rest, nimik nou, deci ma apuc de raspuns.

Bulucel- hmmm..naspa ca trebe s te despartzi de barbatush. Io cred ca as dispera, dar cum la voi inca nu e nimik sigur, pastreaza-ti speratza.

Catutza- ehehe...daca nu ajungi pana la Craciun la munte, ma ofer sa-ti cumpar atuncea calutz.

Ina + Bic- io tot cu jucarii muzicale sunt dupa mine. Ii placmult lui fii-mea, de fapt, dupa jucaria aia tembela de o impinge cand merge - care e nr 1 in preferintze, astea muzicale urmeaza. Apoi sunt hintele - leagane, dar pe care din pacate nu le avem la dispozitie in casa.
Altfel, e fana urmatoarele:
- maturi, mopuri si perii - le apuca de maner si se plimba cu ele prin casa, cu mine de manutza
- chei si yale - scoatem cheile si apoi le punem la locul lor in yala
- diverse scule de bucatarie- astea sunt la capitolul mancare, sa le studieze in timp ce papa: polonic, tel, site, strecuratoare, etc

quote:
Si tu, cand ai facut al doliea bebe si nu ne-ai spus? Cat timp ai stat retrasa de pe forum, atunci, cu mesajele care se postau la ore ciudate?

Ceeeeeeeee? Bulucelul e gravidos?????????

Ina scumpa- asa m-a emotionat descreirea ecografiei...cu bebele cu inima mare. Pai cum sa fie altfel, mami scumpa, daca tu ai o inima mare? Doamne, asa astept sa vad daca am dreptate si sa citesc io povestea nasterii bebelinei...of, hai ca m-am emotionat.
PS - nici sarah nu-si tine bibele si nici vreo intentie pe viitor s-o faca. dar noi papam de dim laptele cand face nani, deci cum sa-l tina, iar seara tot asa, adoarme in timp ce papa deci idem.

Roxi- saru mana de urari. cu slabitul, asa este, reusisem sa dau jos 3 kg, dar am pus deja la loc la locul de pierzanie culinara numit Bistritza cam 2. De luni, o luam de la capat cu cura de slabiciune.Acum imi amintesc si ca ai zis cand am plecat ca Alexia merge singurica. Suuuper, felicitari. Noi inca mai avem pana acolo. Nicicum nu se indupleca sa dea drumul la manutza.

Dau send ca sa nu ma placintesc.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ina, ma bucut mult, mult mult ca samburelul/a este OK!!! Sa dea Domnu' sa fie OK pana la sfarsit si sa vina pe lume un bb sanatos, voios si frumos!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Ioana- de aprecieri si sanatate multa micutei sa-i treaca repede trompeta curgatoare. Daca ii faci inhalatzii, baga si 2-3 picaturi de esenta mentolata in apa. Ceva de pin, acolo, ca face minuni.

Ina- si io i-a facut baitza cand a fost odata racita si am scos-o si afara. Asta la recomandarea expresa a doctorului.

Ilenutza + Anda77- hmmm..interesant suubiect. Super util de stiut despre o asemenea "parcare de plozi". Mai ales varianta de week-end intreg cu 700.000 mi se pare rezonabila. Dar si tariul de 70.000/ora e decent.

Miha- sa-nnebunesc de nervi cand am citit! Schimba vaca de doctoritza si ia-ti una normala, ca asta zau daca e sanatoasa la cap!

Tot Ioana77 - votez contra salopetei, ca aia o poarta putin si creste si adio, bani aruncati pe fereastra. firma Cocodrillo e ff buna, produse poloneze de calitate dar platesti pretul de...firma. Gasesti salopeta la fl de misto la jumate de pret sau pana intr- milion sigur.
In ce priveste scaunul de masa, ia-l pe ala de plastic as zice io din 2 motive: e mai ieftin + in cel de lemn nu ai nici o garantie ca va sta pe viitor, asa frumusel cum ai vrea tu - ca sa-ti amortizezxi investitia.

Camelia- puuup virtual receptat, oferit la schimb mezinei. Si o , ca e buna ca a inceput ploaia.

Negara- daca nu are febra, nu bag mana in foc ca e rosu in gat. Asa ne-a zis si noua dr de fam pe la 6 luni si nu a fost. oricum, tratamnetul asta e ok as zice. nurofenul nu are ce sa-i faca rau, iar vitamina C e numai buna, ca creste imunitatea. Numai sa fii atenta ca face scaunele acide si imlicit da eritem fesier, noi de acolo l-am capatat si tare greu am scapat de el. Sanatate muuulta puiutei!

Lavi merge la doctor azi? de ce? Scuze ca-s cam pe dinafara dar nu am citit in urma...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Miha, ce dr. nesimtita!Dar de ce ai stat cu fata in brate, nu sta in carucior?

Si eu votez pentru scaunul de masa, e prea scumpa salopeta.Sunt convinsa ca gasesti mai ieftina si la fel de practica.Si cel cu masuta e ok, eu pe ala l-as lua daca ar trebui sa cumpar acum.

Noki, de unde ai scos asta cu 70.000 pe ora sau 700 pe zi?Eu nu am vazut, cred ca iar imi doarme jumatate de creier!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Ilenutza- la subiectul deschis de tine a postat Anda si a dat un link catre o radinitza. m-am uitat la "Noutati" si acolo sunt trecute tarifele, care mie mi s-au parut ok.
Neuronul e doar neatent.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Scuze, n-am citit din urma, sunt cu ambele fete acasa si la noapte vine si cumnata-mea asa ca fac si un pic de ordine

Silvia e OK la inima!!!!

Pana la urma dr respectiv ne-a trimis la altul, care a ascultat-o si i-a facut eco cardiac a zis ca nu are nimic, ca sufluri din astea sistolice apar la 3/4 din copii in conditii de stres, febra, raceala, anemie, etc, se zic "sufluri inocente". Bine ca nu are nici o malformatie, gaurica etc.

Va multumesc pentru tinut pumnii!

Am asteptat prin Budimex de la 10 la 12.30, Virgil o plimba pe Nati pe afara... of! Mi-a murit si bateria, nu ne mai gaseam.... bine ca s-a terminat cu bine.

Vai dar cati copii bolnaviori (vizibil bolnaviori) am vazut pe acolo. [:-(]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

FETELE DIN BUCURESTI: N-AVETI O MATUSA SAU VREO ALTA DOAMNA CUNOSCUTA CARE VREA SA FIE BONA LUI NICHITA? DACA AS GASI ASA AR MERGE MAI REPEDE DECAT PRIN AGENTIE. TOCMAI AM DAT-O AFARA PE NESIMTITA. CAND N-O SA-MI MAI STEA PE LIMBA DOAR INJURATURI, DE NERVI, O SA POSTEZ SI UN MESAJ CIVILIZAT SA VA ZIC DE CE AM DAT-O AFARA. MA DUC SA-MI PUN UN SUC SA MA GANDESC CUM SA FAC. POATE SARE CINEVA IN AJUTOR DE-AICI.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

AM UITAT, TOT DE NERVI: SALARIUL E DE 6 MILIOANE, 10 H/ZI DE LA 8 LA 18, DE LUNI PANA VINERI, COPILUL ARE PROGRAM BINE STABILIT, NU PUNE PROBLEME DECAT LA MASA DE PRANZ CAND SCUIPA, ALTFEL E UN COPIL CUMINTE. HAIDETI, MAI, CONSULTATI-VA RUDELE, CINE MA AJUTA CU O BONA?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Lavi- hai ca tocmai intrebam de tine.Yuuu-piii, ce bine ca-i ok Silviuca! Nasol cu statul la spital atata timp. dar bine ca e totul ok.

Plec la mama curand asa ca revin mai pe seara sau maine. Puuuuupici!

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Va doresc un week-end placut fetelor...dar pana atunci:
-Lavi, ma bucur ca Silviuca e ok, destul de multi copilasi au suflu sistolic
-Noki, de ce nu aveti hinta in casa?, noi am montat una...adica am dat niste gauri in tavan in camera si am pus hinta, nu e prea estetic dar piticu' se bucura enorm
-Bulucel, imi pare rau ca va trebui sa te desparti de sot...dar cine stie, poate ca totusi mai are vreo sansa sa gaseasca alt job
-Camelia, eu spun sa nu lasi bb toata saptamana in deplasare. Si noua ne e f. greu ca dimi il ducem la bunici si seara il aducem, dar nu as putea sa il las toata saptamana la ai mei. Eventual in caz de forta majora, dar altfel nu.
-Madau, week-end placut la munte, mi-e dor si mie de o iesire, ca deja sufar de oboseala cronica
-Ina, ai grija de bebelac din burtica , iti tin pumnii sa fie ok totul

cu siguranta nu am apucat sa raspund la toata lumea, poate ca multe o sa sariti oricum postul meu, dar asta e....

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput