Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 21
ioana_77 spune:
Sa va dau subiect de gandire, da' si de raspuns, pleeeeease!
Tre' sa iau scaun de masina si este un targ pt bb. Am fost si am prospectat oferta si am de ales intre:
- una bucata scaun simplu, fara spatar reglabil (nici nu mai e cazul la varsta asta), am vazut de la Primii Pasi cu 1.2 mil si de la Cam si Neonato cu 2 mil.
- alta bucata scaun pe masuta, din alea care se transforma in scaun si masuta pt joaca, scris, etc, din lemn, la 2 mil.
Pe de alta parte mi s-a pus pata raaaaaaaaaaaaaau de tot pe o salopeta de iarna de la Crocodillo (daca asa se scrie) care e 1.3 mil. (sa-mi dati in cap daca vi se pare mult, ca io nu stiu preturile la produsele de genul asta)
Ma gandesc ca daca iau scaunul de 1.2 mil, mi-am scos bani si de salopeta.
Oricum, prioritatea este scaunul de masa, adica oscilez intre unul care se strange si ala cu masuta, voi ce ziceti?
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
ioana_77 spune:
E vorba de scaun de masa, nu de masina 
poze
Poze zece luni
miha2006 spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
E vorba de scaun de masa, nu de masina
poze
Poze zece luni
chiar ma intrebam ce modele de scaune de masina cu masuta or fi aparut
... incercam sa-mi imaginez
..IOANA, io votez pt scaun de masa...ca salopeta va trebui sa-i iei oricum si se vor gasi bani la momentul potrivit (adica atunci cand
o sa vezi ca niiiingeeee
... eu una abia astept)BUBU doarme de la 11.30.. deja ma plicti
MIHA SI IULIA BUBULINA
camelia_daniela spune:
Bic, da, stiu jucariile ne-jucarii, cum am mai spus, raman pasiunea noastra!!!![]()
Buluci, imi pare rau sa aflu ca te gasesti intr-o asemenea situatie dificila! Poate da Domnu sa se rezolve problema, fara sa fie nevoie sa stati departe de tati!
Noki, mi-au placut tare mult pozele voastre cu "scufitza mov", careia ii transmit un
virtual!
Dordia, esti o fericita cu un asemenea sot! Te invidiez, sa stii! Despre Stefanel, ce sa mai zic, el e un copil model!!!
Miha, ma bucur ca Bubu nu mai are febra, insa ce sa zic, m-a intristat povestea cu pediatra, numa buna de
!
Ioana, referitor la scunul de masa, nici eu nu i-am luat inca Dariei unu, si nu stiu ce sa-i iau ... Feli mi-a laudat un model Cam, pe care il pot comanda doar pe net, insa am vazut in Buzau un model turcesc care imita Polly (Baby Way) si este vreo 2.700.000 ... nu sunt hotarata inca !
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
crissy77 spune:
Ca tot ma laudam ieri ca am copil sanatos... Tocmai ne-am intors de la policlinica (pediatrul nostru e in conediu) cu dignosticul de rosu in gat. Tratament: nurofen 3x/zi cate 2.5 ml si vit C. In caz de febra dam si Cexyl.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
Ca tot ma laudam ieri ca am copil sanatos... Tocmai ne-am intors de la policlinica (pediatrul nostru e in conediu) cu dignosticul de rosu in gat. Tratament: nurofen 3x/zi cate 2.5 ml si vit C. In caz de febra dam si Cexyl.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Ai ma Cristina N, si voi !
Sanatate multa! 
Deja, mi-e frica ca se transmite prin intermediul netului raceala asta, cum spunea Anda, parca!!!
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
migabo spune:
Buna fetele.
Multumesc mult pentru raspunsuri. Vad ca voi ati inceput sa le dati gradat picaturile de Fe. Eu deja i-am dat cate 10pic/zi, asa ca as putea doar sa mai reduc treptat doza zilnica si apoi sa o cresc iar treptat. Ce ziceti?

Ina - bravo, ne bucuram pentru tine si pt samburica vanjos. Cu bona va fi poate greu la inceput, dar tinand cont ca va fi ocazional va fi bine si pentru tine si pentru pitica, va mai socializa si ea.
Noki - poze frumoase, familie mare si fericita. Sa o tineti tot asa!
Madau - tare faza cu jucaria cea noua a Mirunei (kk-ul)![]()
Buluci - ne rugam sa fie bine pentru voi; poate primeste tati un alt job si ramaneti toti.
Sa vedeti ce facea fiimea aseara: isi culegea din fotoliu hainutele, le tinea in dinti, se aseza in fundutz si o lua la plimbare in 4 labutze prin sufragerie cu hainuta in gura. Era asa de haioasa, parca era o catelusa...
Imi pare rau ca nu am fost pe faza sa o filmez (earu descarcati acumulatorii la aparat).
week-end placut (chiar daca nu mai e soare) Ce pacat...![]()
![]()
![]()
Pupici la bebici si sa fie cuminti + sanatosi !
ioana_77 spune:
Da-o incolo de salopeta, ca e prea scumpa!! Pt un singur sezon.
Ideea e de care scaun, din ala care se strange sau din ala de lemn, cu masuta?
poze
Poze zece luni
dordia2000 spune:
Salutis!
Copilul doarme asa ca eu bantui pe net!!!
Felicia da' de unde stii?? Ziua mea e pe 15 oct. intr-adevar. Dar e o enigma pt mine de unde stiai!
Buluci imi pare rau ca ai o asa problema si sper din tot sufletul sa se rezolve asa cum vrei tu sa fie mai bine.
de la noi!
Ioana si eu zic tot sa iei scaunul de masina ca...1.3 mil pe o salopeta pe care o poarte cateva luni...zic eu ca nu merita. Dar...fiecare cu stolul lui de pasarele!
Camelia
si..da am un sot minunat si un copilutz la fel. Nu imi mai doresc decat sanatate pt noi si pentru toata lumea din jur!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ioana_77 spune:
Cristina Negara, sanatate multa la pui!
Lavi, te-ai intors de la dr? Sa ne dai vesti bune!!!
Noki, faine poze (ca de obicei), printesa mov e o dulceata!
Miha, nu ti-e frica de plecat cu starea lui Bubu inca in pioneze? "minunata" dr ta, io as schimba-o urgent!
poze
Poze zece luni