Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_77 spune:
Hello!!!
Inulina, te inteleg perfect cu Rachel si mucii astia nesuferiti. Asta noapte am avut si eu parte de asa ceva. Si am incercat sa-i scot cu pompa asta noapte si s-a lasat cu racnete, mi-a mai venit si taica-sau pe cap sa ma certe ca chinui copilul, nu aud cum urla?
Oricum, cu kk-tul ala de pompita nu iese mai nimic din gat. Scuzati limbajul, dar tare mi-s ofticata! Mai ales cand o aud cum tuseste din cauza secretiilor.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
ilenutza spune:
Pentru pete f. bun e un sprey de la amway dar regula e ca pata trebuie spalata imediat.oricum eu nu tin cont de ea si fol. spreyl asta care este ffff bun.f. des fol. si vanish, pui pe pata, freci un pic, apoilasi la inmuiat in apa rece cu vanish- efect garantat
Joy-mai este o carte in contul comun - cand apare copilul de francois dolto care este iarasi f. buna!daca ai timp sa o citesti!iar pentru tine cred ca o zi de odihna face minuni.
Madau eu dau cu crema de la mustela pentru opareala si ii trece imediat.
Wow, buluci ce probleme!si chiar in australia vreti sa plecati!brr, ce departe!
Catutza, jucariile le-am luat de pe langa casa, 60.000 masina, 130.000 cea dela simba si 230.000 catelul.
Eu nu stiu despre ce cercuri este vorba !
Intrebare: am citit ca cineva ( cred ca Bic) da cereale sub forma de cerculetze la copil.Ce fel de cereale sunt , speciale de copii.Eu nu le stiu decat pe cele de la nestle.
Exista in Buc. si crese unde poti lasa copilul pentru cateva ore?aveti idee?
Madau, unde plecati ca am vrea si noi sa plecam dar nu stiu unde!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ioana_77 spune:
Na, ca m-am mai racorit. Am facut comanda si de batista bebelusului, sa vedem ce-o fi de ea. Eu sper sa-i treaca, inainte sa ajunga.
In alta ordine de idei, iaca ce zi minunata sa serbezi cei 6 ani de casnicie
.
Bulucel, lasa ca or sa se aranjeze lucrurile cat mai bine pt voi
Ina, e voie sa faci baie in timpul racelii si sa o scoti afara, asa mi-a spus dr. SI eu mi-am pus aceeasi problema cu aburul. EU cred ca deseara o pun deasupra unei oale cu apa aburinda, sa vedem daca are vreun efect. Si caciulita in cap dupa, asa ne facea noua cand eram mici.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
gabitaco spune:
Ina - ma bucur mult sa totul e bine cu bb2 si
pe inimiora lui samburel. Multa sanatate si ai grija de tine si de Rachel.Incearca sa nu faci efort cel putin primul trimestru de sarcina. 
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
ilenutza spune:
Daca aveti chef, uitati ce subiect am deschis:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85594
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
miha2006 spune:
OOOF... fetele, am niste nervi de fac bulbuci... e revenit scumpa mea pediatra si am vrut s-o vada si ea totusi pe Iulia, plus ca ma mananca tare limba si vreu sa-i zic cateva asa ca am plecat pe la 9.30 la cabinet, ajung acolo cand vad o gramada de lume abia la 10 itra primul pacient o tanti cu o fetita de 4 luni o vede dupa care o vad ca se imbraca si pleaca
... si ne spune ca are o pb si revine in 10 min... ok...dupa 1ORA vine asistenta si ne spune ca dr nu mai poate veni si daca avem probleme grave sa mergem la urgenta... sau luni dimineata la ea

... sa mor nu alta... asa ca am luat copilu dupa aproape 2 ore de stat cu 11 kg in brate , rupta de somn , asa ca am revenit acasa la fel cum am plecat.... ce sa mai zic...
INA 

ce bine ca e ok samburelu' sa stea acolo cuminte sa creasca mare.
MADA multam ca m-ai lamurit cu bioticsu' asta , deci musai cu lactat.
BULUCICO, tr sa vezi partea frumoasa a lucrurilor, in Aus e mai tot timpul cald si soare... se ativeaza D-ul piticului vara Vigantol![]()
Daca dispar 3 zile sa nu va faceri griji... s-ar putea sa plecam deseara pa petrosani, dar revenim pe duminica seara.
PUPICI SI SANATATE
MIHA SI IULIA BUBULINA
gabitaco spune:
Unde gasesc si eu un prospect de la Immunobaby????
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
felicia74 spune:
Sorry, sunt grabita-grabita, nu am citit si nu raspund acum dar am 2 intrebari:
1. are cineva nr de tf al Madutzei? ca vad ca nu scrie nimic.
2. Dordia+cristinamh nu cumva sunt zilele voastre de nastere in perioada asta? Parca asa stiam eu. Daca nu e secret cumva![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by tania-z
JOY, iubitasi eu am o problema similara cu Stefanel! Nu numai ca doarme mult mai putin decat alti copii (cand se trezeste la 8 dimineatza ma consider o norocoasa), dar de vreo cateva zile are noaptea, intre 2 si 4 un somn extrem de agitat: nu-si gaseste locul, se intoarce cu viteza pe toate partile, se catara pe patut nauc de somn si apoi cade si plange de nervi ca s-a trezit, of, abia reuseste sa adoarma catre ora 4, ca, apoi, pe la 6-6:30 sa se trezeasca pt papa.
.
Eu am sunat-o pe prietena mea dr., dar mi-a dat un raspuns de doi lei "asa mai fac ei". Sunt tare curioasa ce-ti spune dr. Neaparat sa imi spui si mie, please!
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Of, mai fetelor, si eu patesc la fel cu Daria!
Sunt si eu la fel de curioasa, ca si tine, Tania, de ce raspuns va primi Joy!
Fetelor, va multumesc tuturor pentru raspunsurile date referitoare la problema mea cu lasatul copilului cu bunicii!
si un buchet de 
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
miha2006 spune:
GABITA, vezi aici:http://parafarmaci.net/parafarmaci_erboristic/IMMUNOBABY%20SCIR%20200ML-6D4F.html
e in italiana dar poate intelegi ceva
FELI, nu stiu, si eu imi fac griji pt ei... speram sa fie bine
MIHA SI IULIA BUBULINA

.