Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noki, pt sfaturi. Nu are febra, dar de vreo 2 zile "vorbeste" ragusit, stranuta si ii haraie in piept. La rosu in gat se face obligatoriu febra?
Ina, Lavi, ce bine ca mai auzim si vesti bune!
Multumim fetelor pentru urarile de insanatosire . La fel uram si noi bb bolnaviori. Sa-si revina cat mai repede.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mandy, negara, ioana

negaracristina de exemplu la bronsita si bronsiolita Nati a ragusit, tusit si harait fara sa fi facut febra.

Inca o chestie: febra nu e neaparat proportionala cu gravitatea bolii virozele pot da febra peste 39 care dureaza 3-4 zile si apoi trece. Fara antibiotic. Experimentat pe Silvia.

Apropo de Silvia: vrea sa scrie si ea pe forum. o las:

SILVIA
MAMA
VIRGIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

eu si bona eram in relatii cam inghetate, dar civilizate de acum 'fo 10 zile cand s-a suparat pe mine. a 4-a oara! deoarece i-am facut o observatie si ea are o probl. de ego, nush ce ma-sa are, sa nu-i spun cumva ce sa faca, parca ea ma angajase. I-am reprosat ca-mi lasa bodiurile murdare ale copilului pe parchet si nu le duce pana la sacul de rufe murdare, ca lasa faianta zilnic pictata de la blender, de-astea. cand am angajat-o a zis ca face menaj bebe, ca toate bonele. n-am pus-o sa faca nimik, io spal si calc, dar macar sa-i duca rufele pe care le dezbraca cat e cu ea la cos, nu?! 2 zile n-a vorbit deloc cu mine, p-orma a mai vorbit ceva-ceva.
e o putoare cum n-a vazut cerul si pamantul: am rugat-o sa mearga intr-un parc mai indepartat de casa (sunt multe motivele), s-a dus 3 zile si p-orma nu s-a mai dus, fara sa-mi spuna ca a hotarat singura. am aflat dar n-am zis nici pis, ca-i gaseam scuze, plus ca ma gandeam ca asta e, bine ca are grija de copil.
de 3 ori am venit mai devreme de la serv. si am gasit-o instalata in fatza tv si copilul treaz, in patut, in camera lui, jucandu-se singur. i-am zis ca nu mi se pre normal sa stea copilul singur in alta camera ca io ii platesc serviciul asta si n-a mai vorbit cu mine alte 3 zile. timp in care, chiar dk am mai observat altele, nu i-am mai zis de frica sa nu se supere nebuna sa ma lase balta. dupa ce-i trecea supararea mai indrazneam sa-i mai zic ceva.
am mai rugat-o pe maica-mea (care sta la 2 etaje) s-o mai supravegheze si stateau la cefele amandoua si aia se plangea la maica-mea ca toata ziua ii fac observatie (acum mi-a zis maica-mea). io mi-am luat bona ca maica-mea nu e in stare sa vada de copil din diverse motive. acum ce fac io, cum las copilul cu mama pana gasesc bona? imi vine sa mor!!!
sa va spun ce s-a intamplat azi. i-am spus de acum 7 zile ca sambata am un botez (al gemenilor nasei lui nichita) plus, in aceeasi zi, nunta de 30 de ani a parintilor mei! am intrebat-o dk ar putea sa vina sambata (ori o plateam, ori ii dadeam o zi libera altcandva, in fine). mi-a zis ca DA, vine. ok azi cand am venit de la serv. am deschis discutia despre ziua de maine cu o banalitate, nu stiu ce ii spuneam si ea zice: dar eu nu vin maine! pai cum, mimi, nu vii, n-am vb. asa acum o saptamana? si ce dk am vorbit, daca intervine ceva eu imi schim programul. maine ma duc inr-o excursie (cred ca mintea dar nu asta este relevant)Am ramas masca: pai tu n-ai cuvant, iti bati joc asa de oameni, eu pe cine sa gasesc vineri seara pentru sambata? treaba ta! asa mi-a zis........
a plecat razand pe usa, nici la revedere nu mi-a zis, am ramas tampita cu copilul in brate.
doar am intrebat-o dk nu-i e rusine, practic nu i-am zis c-o dau afara, dar cred, de fapt sunt sigura, ca nu maivine ea luni pt. ca eu cred ca si-a gasit altceva, altfel nu-mi explic comportamentul asta insolent si nesimtit. putea macar sa spuna: fata, io nu mai vrea sa vin, ma duc in alta parte. ...si sa vedeti cum am tinut-o p-asta 30 de zile la bran, la soare si aer curat, cu casa, masa si salariu marit pe luna respectiva, ca de, statea si seara cu copilul...
acum spuneti-mi ce fac io maine si ce fac de luni?!!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

eu si bona eram in relatii cam inghetate, dar civilizate de acum 'fo 10 zile cand s-a suparat pe mine. a 4-a oara! deoarece i-am facut o observatie si ea are o probl. de ego, nush ce ma-sa are, sa nu-i spun cumva ce sa faca, parca ea ma angajase. I-am reprosat ca-mi lasa bodiurile murdare ale copilului pe parchet si nu le duce pana la sacul de rufe murdare, ca lasa faianta zilnic pictata de la blender, de-astea. cand am angajat-o a zis ca face menaj bebe, ca toate bonele. n-am pus-o sa faca nimik, io spal si calc, dar macar sa-i duca rufele pe care le dezbraca cat e cu ea la cos, nu?! 2 zile n-a vorbit deloc cu mine, p-orma a mai vorbit ceva-ceva.
e o putoare cum n-a vazut cerul si pamantul: am rugat-o sa mearga intr-un parc mai indepartat de casa (sunt multe motivele), s-a dus 3 zile si p-orma nu s-a mai dus, fara sa-mi spuna ca a hotarat singura. am aflat dar n-am zis nici pis, ca-i gaseam scuze, plus ca ma gandeam ca asta e, bine ca are grija de copil.
de 3 ori am venit mai devreme de la serv. si am gasit-o instalata in fatza tv si copilul treaz, in patut, in camera lui, jucandu-se singur. i-am zis ca nu mi se pre normal sa stea copilul singur in alta camera ca io ii platesc serviciul asta si n-a mai vorbit cu mine alte 3 zile. timp in care, chiar dk am mai observat altele, nu i-am mai zis de frica sa nu se supere nebuna sa ma lase balta. dupa ce-i trecea supararea mai indrazneam sa-i mai zic ceva.
am mai rugat-o pe maica-mea (care sta la 2 etaje) s-o mai supravegheze si stateau la cefele amandoua si aia se plangea la maica-mea ca toata ziua ii fac observatie (acum mi-a zis maica-mea). io mi-am luat bona ca maica-mea nu e in stare sa vada de copil din diverse motive. acum ce fac io, cum las copilul cu mama pana gasesc bona? imi vine sa mor!!!
sa va spun ce s-a intamplat azi. i-am spus de acum 7 zile ca sambata am un botez (al gemenilor nasei lui nichita) plus, in aceeasi zi, nunta de 30 de ani a parintilor mei! am intrebat-o dk ar putea sa vina sambata (ori o plateam, ori ii dadeam o zi libera altcandva, in fine). mi-a zis ca DA, vine. ok azi cand am venit de la serv. am deschis discutia despre ziua de maine cu o banalitate, nu stiu ce ii spuneam si ea zice: dar eu nu vin maine! pai cum, mimi, nu vii, n-am vb. asa acum o saptamana? si ce dk am vorbit, daca intervine ceva eu imi schim programul. maine ma duc inr-o excursie (cred ca mintea dar nu asta este relevant)Am ramas masca: pai tu n-ai cuvant, iti bati joc asa de oameni, eu pe cine sa gasesc vineri seara pentru sambata? treaba ta! asa mi-a zis........
a plecat razand pe usa, nici la revedere nu mi-a zis, am ramas tampita cu copilul in brate.
doar am intrebat-o dk nu-i e rusine, practic nu i-am zis c-o dau afara, dar cred, de fapt sunt sigura, ca nu maivine ea luni pt. ca eu cred ca si-a gasit altceva, altfel nu-mi explic comportamentul asta insolent si nesimtit. putea macar sa spuna: fata, io nu mai vrea sa vin, ma duc in alta parte. ...si sa vedeti cum am tinut-o p-asta 30 de zile la bran, la soare si aer curat, cu casa, masa si salariu marit pe luna respectiva, ca de, statea si seara cu copilul...
acum spuneti-mi ce fac io maine si ce fac de luni?!!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut Silviuca!!!

Anda nici nu sti cat de rau imi pare! Daca aud ceva iti spun. Lansez zvon intre cunoscuti!

Sa va zic ce a mancat fi'miu la pranz de s-au batut turcii la guritza lui: la ideea lui Madau am facut si eu azi ficetzei cu ceapa un pic calita, rosie si un catzel de usturoi facut praf (adica pisat); putzina sare si am amestecat toata chestia cu cartof fiert. A iesit o nebunie!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

vai,Lavi,ce frumos:tre'sa observi totusi ordinea scrisa,si sa mai notezi ca n-a scris-o pe Natiuk...
kiar frumos...cadn o scrie si Stef aci?

Ando...nu ne mai tine-n priza,dracului,spune-ne naibii odata ce-a facut matracuca!

Joy,eu o sa ma "sterg"din clubul teroristilor,ca noi,pana la noi dintosi,ne-am CUMINTIT;manank stef,doarme numai cu o trezire(de FOAME) pe noapte,bag la somn ca sparta!eu ma culc la 9 PM...,sa nu dati cu parul in mine,dar kiar sunt FANA SOMN!
Sa ne spui si noua de tero:dar,uite,ma bag putin si o sa anticipez ce vor zice ei:ca este un copil f bine dezv,e in grafic,numai ca unii copii au aceasta pseudo-agitatie psiho-motorie,care se va atenua in timp,peste o juma'de an,adik;sa fii calma,sa nu tipati,sa te joci cu el,etc,sa fii blanda,pupacioasa,sa te mai ajute si altcineva...si-aci TRE sa pui PUNCTUL PE I:lasa-l pe cristi sa doarma in week cu burticel;ce dracu',tot TU???puii mei de treaba...

cam atat
fiti atenti:ma keama BUBA acum,ca s-a auzit o basinuta din curutul lui stef:bun,asha,si??

Mergi la inceput

m-a kemat buba bine:stef a facut un kk diareios!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Nasol Silvia! Poate nu e nik si a fost doar un kk mai moale si nu se va mai repeta!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

sa dea dracii in ele de bone;ai luat-o prin firma,sau cum dracu'?
cat tupeu au frate...auzi la ea,sa se planga la bunica copilului;ce se-astepta?ca maica-ta sa-i zica:aveti dreptate!n-o sa se mai repete!o s-o cert pe fii-mea,pana o sa-i vina mintea la cap!
desteapta dracu'...da'zi-i sa se duca invartindu-se,si mai spune-i si c-o sa ai grija sa stie si alte mamici cat e de "pretioasa"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Ina, draga mea, am asteptat cu sufletul la gura sa vad ce ai facut la eco. ma bucur tare tare mult!
numai bine tie si samburelului cu inima mare!
va pup fetelor si mi-e dor de voi!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput