Inimioare de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Laura,dupa poze.in albumul party,sunt 2 torturi cu 2 buc lumanari pe fiecare.si dk te uiti akl baietelul e vizibil mai mare,fizionomie si inaltime fata de fetitza bebelina mica.stiu k nu te poti lua numai dupa inaltime.k doar si dra mea are 87cm si arata de 2 ani.anyway ne va lamuri Ioana ce si cum
o saptamana frumoasa va doresc tuturor.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anca ai dreptate! Eu nu am apucat sa vad decat cateva poze dintr-un album. Acum m-am uitat mai mult si e intradevar diferenta de varsta intre ei.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Salutare mamici !

Intru si eu dupa week-end si ce vad.....?? SUNTEM PE PAGINA 2 !
Acu, nu am ce sa zic ....si eu intru doar in cursul saptamanii !

Noi am fost putin plecate duminica, la bunicii mei la Buzau . M-am simtit super bine...acolo ma simt ca atunci cand eram copil....fara griji, relaxata ! Ca sa nu mai zic ca ma bucur de bunicii mei (batranei de altfel) ! Fetele au stat doar pe afara, Ana a "alergat" o pisica de ma naucise pe mine ! Cum vedea pisica..o apuca datul din picioare, o luam de manuta si hop sa prindem pisicuta ! Evident ca nu o prindeam...

Oricum a fost super !

Ana are inca bubite, dar suntem inca sub tratament. E mai bine ca avem de astazi un regim alimentar mai lejer !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Katink

Doamne Ajuta!
A nascut!!!!

O fetita de 4,500kg , lungimea nu o stia cumnatul emotionat , are parul inchis la culoarea si pielea alba. Ochisorii ii avea inca inchisi.

Sora mea era inca in operatie, dupa ce iese si ea din operatie ne suna sa ne spuna numele celei de a doua comori

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

FELICITARI, SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Lulu, ce sa iti spun...astia de la agentii sunt cumplit de puturosi !

Cauta si tu pe net ceva de vanzare de la particulari sau da un anunt tu chiar ....

Cin, ce mai faceti ?? Sunteti bine acum ?

Delia, sa stii ca nici in alte facultati, sau in alte locuri de munca oamenii nu sunt foarte uniti ! Fiecare cu ale lui ! RAR gasesti intelegere la colegi.Si de obicei se vaita mai rau cei care nu au asa o viata incarcata sau care au si cate un ajutor pe langa ei !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Nicoll-Mada, vazut pozele !! HEHEHE !!Ce frumoasa e mey.... !! Cu suzetica...merge cuminte sa isi bea lapticul... SUPER !!!!!!

Ana a renuntat la suzeta singura !! Nu o mai vrea !! Ma bucur dar parca mi-ar mai fi placut sa o mai vad cum trage ea din suzetica !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Fetelor, va dau binete si incerc sa citesc, dar is cam in criza de timp. Noroc ca doarme fata, si de fapt profit sa mai citesc ceva pentru scoala, Pilates tot seara dupa ce culc fata ajung sa fac, ca peste zi nu-mi vine randul sa ma ocup de mine. Noroc ca fac un dus dimineata, pana sa se scoale fata, ca altfel…

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele

Sunt bine, multumesc pentru grija , maine ma duk la echo, deci vom afla si ce este. In rest tot tensiune cam mare am, 13/8 aveam dim, picioare asa si asa. De lunea viitoare raman acasa...sincer abia astept. Intru maine sa va dau de stire. SUnt fff prinsa la birou, cu ucenic pe cap, si altele (inv patrim) o placere

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 22+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Ne mai tineti minte si pe noi...?
Am lipsit zilele astea pt ca am avut o per mai aglomerata, niste suparari.. asta e! O sa treca pana la urma!

Acum o sa ma duc cu Mario la dr ca se pare ca iar are rosu in gat.... Mi-a vomitat de 3 ori azi... Ma duc sa vad ce are.... O sa intru si eu mai tarziu, sa rasp la mesajele voastre dar la cap urm, ca sa nu vb singura pe aici.... Va pup pe toate si sper ca sunteti bine (nu am apucat sa citesc nici un mesaj.... recuperez eu!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Am revenit si eu si vad ca nu au mai fost mesaje de la pranz... deci rasp la cap asta ca vad ca altul nu e.... sper sa nu vb singura...

Nicoll_Mada- eu soba nu am dar si Mario manifesta o mare pasiune pt scari... cum il scap din ochi fuge la ele.... si se tine de balustrada si urca, l-am gasit o data pe la mijloc.... si daca nu poate in picioare ca nu are curaj.. executa miscarea in 4 labe! Pupici pt fata cuminte-nazdravana si mamica frumoasa!!!!

Katink- pt ca sora ta a nascut deja pana am citit si eu.. nu ii mai urez nastere usoara ci sa aiba o fetita sanatoasa, frumoasa si fericita si ei refacere rapida dupa cezariana!!!!! Multi pupici de la noi pt voi si pt ei!!!! Super gimnastica pe care o faceti voi!!! La noi... nu am auzit de asa ceva...

Lulu- imi pare rau ca aveti probleme cu ap... in ce zona cautati? Am o cunostinta care se ocupa de zona baneasa/aviatiei, dar nu stiu daca este ce cautati voi... Succes si spor la gasit apartamentul dorit!!!!!

Ioana.Co- te asteptam mai des pe aici cu mai multe povesti despre "rautatile" puilor tai, ca sa intelegem si noi de ce le spui asa... Pupam copilasii dulci! Si vrem sa vedem si noi poze!

Mergi la inceput