Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 30
Simonaci79 spune:
Katink- acum am citit si continuarea.... Sa fie sanatoasa grasunica papacioasa, sa fie cuminte si sa ii aduca numai bucurii mamicii fericite!!!!!! Sa va traiasca!
Nicoll_mada - am vazut pozele cu fata ta frumoasa si isteata!!! Tare bine ii sta cu palarioara roz dar si cu "mot-ul" de care e tare mandra!!!! Si am vazut si cum se sterge singurica... sa o papi si alta nu! Revedere placuta si pupici pt amandoua!
Pisicut- felicitari vorbaretului!!! Multe cuvinte inainte!!! Sa vezi cand nu o sa ii mai taca gurita!!! Pupici multi!
AAAAA, si sa nu uit! Cum ai vazut tu pozele Ioanei? Pe mine nu ma lasa... Zice ca pagina nu e disponibila!
Dede- Imi pare rau ca nu ai inceput bine serviciu si ca deja ai "conflicte" cu colegele tale.... intradevra oricui i se pare ca problemele lui sunt mai mari, mai imp, ca sunt mai ocupati... cine nu are copil si nu sta 24/24h cu el nu are cum sa stie... si pe mine ma supara asta la fostul meu sot, pt ca din punctul lui de vedere, care venea seara ac si copilul mai statea cam o ora treaz... nu era greu si nu intelegea de ce ma plang atata.. pana nu faci asta nu ai cum sa stii.. si tu mai ai si scoala, si 2 copii nu unul... da-le incolo si cum ai spus si tu, vezi-ti de interesul tau pt ca tu si copii sunteti cei mai importanti!!!!!!! In schimb ma bucur tare mult sa aflu ca Medeea se intelege asa de bine cu tatal tau! Se pare ca ati gasit reteta succesului la papa! Felicitari si sa o tineti tot asa!!!!
Nicoleta- ma bucur sa citesc ca sunteti mai bine! Sper sa va treaca repede de tot raceala si sa nu mai aveti probleme!!!! Pupici multi!!!
Laura- imi pare rau ca sunt suparati puii tai frumosi.. Si felicitari pt noile tunsori, asteptam si noi poze!!! Cu ce il distrez pe Mario? greu de spus.... tb sa inventez ceva de fiecare data.... facem curse in 4 labe amandoi, ne jucam, ne gadilam, ii place tare mult sa se joace cu lucrurile "interzise" si at il iau langa mine si ne jucam impreuna ca sa nu se raneasca... sau sa le strice! (telefon, telecomanda, rame foto, pixuri etc) Si tot timpul altceva... Ne asezam pe jos si facem puzzle-uri (avem niste "cuburi" din cauziuc, care se fac covoras, si eu le refac, el le ia, le strica si fuge cu piesele..) Cam atat ca nu imi vine in minte altceva.. Dar tb sa rec ca e mai usor cu unul decat cu 2..... Pupici multi!
Simonaci79 spune:
Nicoleta- MULTI INAINTE!!! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati impreuna de minunea voastra de baietel frumos!!!! Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!!!!! Iar cu tunsul.. si Mario e putin clapaug, si mai are si o urechiusa putin "defecta" de la culcatul aiurea pe ea cand era mititel.. dar tot nr 2 l-am tuns (adica aprox jum de cm) E baiat si mi se pare ca ii sta mult mai bine asa! Insa nu stiu daca m-as fi indurat si de un par cret si frumos... El il are putin ondulat dar l-am tuns pt ca transpira mult si ii ramanea parul ud si imi era teama sa nu raceasca.... Inca o data: LA MULTI ANI CI MULTA FERICIRE SI NOROC!
Simonaci79 spune:
Briana- ma bucur tare mult ca esti mai relaxata si ca ai petrecut intr-un mod placut sfarsitul de saptamana! Imi doresc tare mult sa scapati repede de bubitele astea nesuferite si sa aveti si voi un regim alimentar normal.... Multi pupici pt tine si fetele tale frumoase si sanatate multa!!!!
Cati- pupici si spor la invatat si la gimnastica!!! Eu am facut primul pas... am descarcat cd-urile, am vizionat doar putin aseara... sa vad cand o sa ma invrednicesc sa si fac ceva... oricum par destul de grele.. desi eu faceam gimnastica destul de grea acum ceva ani..... Offff, cateodata ma simt asa batrana, desi nu am decat 27 ani.... Sper sa imi revin si eu din starea asta de lene...macar cura merge bine la mine, am slabit 6 kg, e drept ca tin regim de o luna si o sapt parca... nici nu mai stiu, dar acum de vreo 2 sapt a inceput sa se si vada ceva, si am ajuns la faza in care uit ca nu am mancat nimic o zi intreaga si nici nu imi este foame... Stiu ca nu e bine, dar macar am scapat de obsesia mancarii si nici dulciurile sau alte alimente interzise nu imi mai fac cu ochiul.... Tie iti adresez multe felicitari pt perseverenta si iti doresc din suflet sa ai rezultatele dorite cat mai curand!!!!
Simonaci79 spune:
Albinutzza- tinem pumnii pt maine la eco!! Abia astept sa aflu ce asunzi acolo!!!! Imi pare rau ca nu te simti f bine, sper sa se rezolve toate cand vei sta acasa!!! Tensiunea mie nu mi se pare f mare, si eu am avut aproape toata sarcina 12-13/8-9 dar nu ma umflasem deloc pana in ultimele 2 sapt! Succes mult maine si la analize!
Simonaci79 spune:
Sa va spunem si despre noi... Am fost si noi la dr azi, si am aflat cu uimire oarecum ca avem 13 kg!!!! (si putin peste) si cica 84.5 cm desi acum 2 luni aveam mai mult... oricum nu a stat Mario la masurat ca nu avea chef... Si da, avem rosu in gat dar a zis ca atata timp cat nu face febra mare si are o stare generala buna nu ii da antibiotic ci numai antitermic si sirop de tuse. Sper sa scapam mai usor de data asta, fara antibiotic, desi a vomitat cate putin la fiecare masa.... in afara de preferata lui, cea de danonino...
Fug si eu acum la culcare, mai intru si maine sa vad ce mai faceti si sa va mai dau vesti si despre noi! Somn usor si noapte buna! Pupici multi!