Inimioare de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

nicoll_mada, cred ca abia astepti sa o vezi pe Codruta. Ce frumos rade ea cu palarioara pe cap, e hazlie cu bigudiul. Felicitari pentru cuvintele noi.
Ioana Co. bine ai venit. Am admirat copilasii frumosi. Mai asteptam vesti cand poti sa intri.
Laura, zilele trecuta am admirat pozele Isabelei, foarte frumosi baietii. Le transmitem numai bine.
De astazi BuBu a inceput sa spuna corect: caine, cana si capac.
Ieri am fost la control si are 10,5 kg. Pana in ianuarie ne-a intrerupt Vigantolul.
Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Ioana Co.

Buna fetele!

Nu am mai trecut demult pe aici (decat incognito asa, pe furis...)
Raportam doi fratiori scumpi si rauti.....care fac mii de prostioare....

Va pupam pe toti cu drag!

http://public.fotki.com/1603/

Ioana & Co.
Daryus & Darianna

si eu vad la semnatura k Ioana are 2 copilasi:baiatel si fetita.si uitati-va si in poze sa vedeti ce scumpi sunt.
f frumosi,sa va traiasca.m-am lamurit:baietelul e mai mare

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

i-am vazut pe Bubu,maistru zidar si pe Codruta cocheta cu suzi.scumpi foc.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

am uitat lucrul cel mai imp:sa va traiasca nepotica,Catalina.sa fie si ea si sora ta sanatoase.
un weekend placut tuturor.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetelor, mi-e tare dor de voi dar efectiv nu am timp sa mai intru, abia fur si acuma cateva minute.

Mandrei mele ii place tare mult cu tatal meu, papa foarte bine cu el ,numai mie imi face mofturi.

La serviciu e mult de lucru si colegele mele rezidente ar fi vrut deja sa fac garzi dar luna asta am spus pas, sa ma mai obisnuiesc.
Nu vreau sa fiu rea dar ele ma iau de parca am venit din concediu de odihna, numai una are si ea copil, restul nu au nici o treaba, stau cu socrii, parinti, gazde nu gatesc, nu spala, nu fac curatenie dar se plang ce ocupate si obosite sunt.
Nici nu ma asteptam sa aiba alta atitudine insa acuma trebuie sa imi vad de interesul meu, ca niciuna nu sare sa ma ajute cand am eu nevoie.
Asta e din pacate, Diana nu stiu cum esti tu cu colegii, dar la noi din facultate deja fiecare si-a vazut de propriul interes si nu am fost niciodata prea uniti.

Nu vreau sub nici o forma sa cersesc mila, a fost alegerea mea sa fac copii, e treaba mea cum ma descurc, insa ma enerveaza cand se tot plang de toate, de serviciu, ca nu au bani etc. si nu vad ce sansa au sa invete meserie in conditii super.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor...
Slaba activitatea pe aici...nici un mesaj de sambata. n-o fi mers forumul?
Revin si eu dupa cateva zile de cosmar cu vlad. Stiti ca ma plangeam de laringita lui. ce nu i-am dat sa-i treaca si nu se vedea nici un efect. Apoi a inceput sa tuseasca, sa i se inroseasca ochii, sa-i lacrimeze...era cobza. si pt ca vineri era medicul lui de garda am dat o fuga la spital. dupa ce l-a vazut (avea si niste pete rosii pe fata, nu stiu de la ce) dar medicul s-a speriat ca ar putea fi pojar. Oricum, ne-a trimis acasa si ne-a spus sa dormim langa el si sa fim atenti sa nu faca spasm laringian, daca am retinut bine termenul, caz in care sa mergem de urgenta la spital. A trecut noapte cu bine, n-a aparut nici o eruptie iar cand s-a trezit era parca alt copil, vesel, cu pofta de mancare...am simtit cum renasc si eu. acum mai are nasul putin infundat, mai tuseste din cand in cand, dar clar ne-am facut bine. a fost doar o viroza nenorocita.
Va multumesc pt sfaturi
Katink, felicitari pt nepotica...
Anis, nu te-ai mai intors de la breaza?
Albinutzza, cum te mai simti? ai ajuns la ecograf?
Irda, de mult ziceai ca te-ai mutat si m-am tot tinut sa te intreb daca mai suntem vecine si ce cartier ai ales..
Luminita, bafta in cautarea apartamentului...
Pupici si o zi buna sa aveti

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Slaba activitate. Ce faceti, fetele? Unde ati fugit?
Anca cum ti-ai dat seama ca baiatul Ioanei e mai mare? Dupa inaltime? Oricum, daca e asa, diferenta de varsta este foarte mica. Ioana Co te rugam sa revii cu amanunte, ca ne-ai bagat in ceata . Ti-am admirat si eu pozele, aveti un loc de joaca super fain. Si copii f. frumosi.
Delia ai tot suportul si intelegerea noastra. Macar virtual suntem alaturi de tine. E super ca Medeea sta cu tatal tau si se inteleg bine. Stii ca o lasi pe maini bune, nu cu un strain.
nicoll pai cu asa frumusete de fata si desteapta pe deasupra, cum sa nu o iubesti in fiecare zi mai mult!? Sa iti traiasca, e o scumpa.

cin ma bucur ca Vlad se simte mai bine. Off, prin ce sperietura ati trecut si voi. Sper sa vii cat de curand sa ne spui ca e "reparat" de tot.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Eu i-am tuns ieri pe shtrumphi. Pe rares cu masina, mai are cam 1 cm de par. Mie imi place cum ii sta, il face mai baietel..Pe Bianca scurtat-o cu foarfecul, ca a protestat intens sotul meu la opinia de a o face si pe ea periuta. Bineneteles ca nu a stat si e tunsa cam ca evreii aia din filmele cu lagare naziste, cu smocuri . Dar tot frumoasa e . Ai mei sunt super nervosi si greu de multumit, ca a plouat ieri si nu am putut iesi la joaca afara. Azi se anunta o zi si mai urata. Voi cu ce ii mai distrati cand stau in casa?
Albinutza te simti bine?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Si eu vreau sa-l tund pe Vlad, dar inca nu ma indur...ca are parul putin cret si in plus, ii acopera urechiusele, care urechiuse sunt putin clapauge...
Vlad saracul de el, n-a mai iesit afara de o saptamana...probabil de maine o sa incep sa-l mai scot, dar e asa urata vremea aici...
Fetele, azi fac 7 ani de casnicie...nu-mi vine sa cred...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin
Fetele, azi fac 7 ani de casnicie...nu-mi vine sa cred...

Felicitari, cin!!! Sa fiti fericiti impreuna in continuare.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput