Inimioare de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Cati, da-mi si mie din energia ta ca tre sa ma apuc de gimnastica musai...insa cand ma apuca...stiti voi din studentie....ma asez intr-un colt ca poate mi-o trece...si imi trece !

Acum fara gluma, chiar ar trebui sa ma apuc si eu de gimnastica ca am tinut la cure de slabire de nu mai suport nici macar ideea de a incepe o alta cura sa mai dau jos putintel !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mersi frumos Andreea, dar am renuntat ptr ca in spate in masina eram eu si nepotica mea si Mihnea si o chinuiam si pe ea. Drumul e lung si nici biata copila nu se putea intinde. Cu alta ocazie. Daca mergeam noi cu masina noasrtra si eram doar eu tasu si el in scaunel era altceva.

Mihnea zice de 2 saptamni tactortractor), abion(avion) bapor(vapor), paine, poc(porc), cal, coco la gaina si cocos, pui la orice alte zburatoare, ham9la caTEL) SI ASTA DOAR PUTIN DIN CATE ZICE CA ZICE O GRAMADA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, fetele!

Am fost aseara in Orhideea la cumparaturi si aveau lapte de toate felurile: si Nestle junior, si Humana Junior, si Parmalat prima crescita.

Cin, poti sa ii dai niste pastilute homeopate, HOMEOVOX. Nu au contraindicatii si merg si la copii, dar sa i-o dai in gurita sa o morfoleasca mai mult, ca efectul local e mai rapid decat daca inghite.
Eu am avut o laringita urata acum si ramasesem fara voce. Celelalte simptome au trecut, numai raguseala ramasese. Cu Homeovox s-a rezolvat rapid .
Costa cam 8 ron cutia cu 60 de pastile, eu am gasit intr-o farmacie Dona.
Pupici!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Diana, am auzit si eu de ceaiul "trei frati patati" foarte bun in cazuri de alergii !!

Vin si eu cu o intrebare....oara pot sa ii dau Anei ceaiul asta ?

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Brianamica, nu stiu ce sa zic, practic ii poti da, dar am citit ca are si efect laxativ. Si nu stiu cat ajuta atat timp cat nu cunosti cauza .
Pana cand ii vei putea face teste, trebuie sa-ti amintesti daca eruptiile au coincis cu ceva: un aliment nou, ceva ce nu i-ai mai dat de mult, crema de corp, alt mediu (acarieni, praf, fulgi, animale de casa), hainute din alta tesatura...

Poti sa ceri determinarea IgE totale din sange, daca sunt mult crescute poate indica o alergie la ceva (insa cresc si in parazitoze).

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Brianamica, n-am energie, crede-ma, dar e musai sa slabesc, si cum doar regimul nu-i suficient… Am cel putin 6 kg de dat jos ca vreau sa reincep tratamentele ca sa-l fac si pe bb2, daca va vrea si Doamne-Doamne, si nu vreau sa incep sarcina la 62 de kg… asa ca-i musai, aseara la 10 juma ma apucam de exercitii, si asa m-as fi intins in pat…

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Hop si eu un pic acum, vreau sa incerc sa rasp ziua la mesaje ca sa nu mai stau pe aici toata noaptea....

Laura- lasa fata ca isi va gasi ea singurica pozitia mai comoda!!! Si eu am incercat sa il invat pe Mario sa mearga de-a busilea si nu a vrut pana cand s-a simtit el pregatit! Cu berea stiu ca glumeai , si am facut si eu o gluma mica..

Nicoleta- Chiar nu am nici o idee cum as putea sa te ajut... Multa sanatate va doresc si sa va treaca repede gatuletul!!!!!

Briana- imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva.... Va doresc din suflet sa scapati odata de bubitele astea nesuferite si sa puteti papa ce vreti voi!!!!! Si mai vrei si cura sau gimnastica??? Mai fa si tu o pauza fata draga ca ai destule pe cap... Ai inceput prea multe deodata si o sa clachezi! Ai tu timp sa dai jos cate kg vrei, numai sa te linistesti putin!!!!! Este si normal sa nu ai disp de nimic in mom astea....

Monica- felicitari pt vocabularul lui Mihnea!!!!! multe cuvinte inainte!

Cati- pai daca-i asa... succes sa scapi repede de cele 6 kg si sa poti trece repede la treaba pt bb2!!! Sa vina exact cand va doriti voi!!!! Pupici!!!

Fug si eu sa-i dau lui Mario sa pape. Mai intru mai tarziu sa vad ce faceti! O zi placuta in continuare, sau macar de acum incolo daca pana acum nu a fost asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase si imbarbatari! Sinteti extraordinare!
Brianamica(imi dau si eu cu parerea desi nu ma prea pricep) ma gindeam ce ar fi daca ai inlocui laptele cu laptele de soia. Si sa nu-i mai dai alte lactate pina vezi cum reactioneaza bubitele. Am vazut si lapte de soia natur si cu arome, dar nu stiu cit sint de sanatoase cele cu arome.

Daca vreti sa-mi vedeti puiul de pitecantrop :
http://www.isrec.isb-sib.ch/~vpopovic/Albums/Adi-web/Month-15/slides/S2400034.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna de la cineva care abia a venit de la munca si care mananca in timp ce va citeste.
Andre_ea cu procesul am mai facut un pas.Am castigat si recursul,dar acum trebuie sa angajez un executor judecatoresc.Nu vor sa treaca de buna voie sa-mi dea banii.Deci,mai trebuie sa treaca putin,dar...nu ma pot opune legilor.Cat despre fata mea cuminte... s-a mai schimbat situatia.Mi-a zis mama ca azi a prins-o deschizand usa la soba de teracota.Pai daca ar fi fost foc,o frigea...Urca prima treapta de la scara singura si apoi sta pe margine...in concluzie trebuie sa stai cu ochii pe ea ca pe butelie,face traznai.Dar o iubesc...de mor!
Cati felicitari!Sper ca macar pe week-end sa apuc sa iau legatura cu tine sa trec la treaba si eu.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Laura pupam fetita si ma bucur ca totul e in regula.Si lui Rares un pup,ca doar e gemanas!
Simona stiu ca baba frumoasa si copil cuminte nu se poate dar tocmai i-am spus Andre_ei cat e de cuminte!
Nicoleta imi pare rau ca nu te pot ajuta,sper sa-ti fi raspuns Diana,dar va tin pumnii sa treaca repede si dam pupicei!
Briana imi pare rau ca va chinuiti atat de mult...Pupam fata si mamica sa treaca mai usor prin toate!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput