Inimioare de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Laura- eu zic ca nu are nimic Bianca, dar daca vrei tu sa te linistesti e mai bine sa consulti dr... Fiecare copil se dezv in ritmul lui si vei vedea ca in scurt timp va pleca si ea la plimbare.... Si Mario are placerea sa deschida usi, dar deocamdata doar trage de clanta pt ca e prea sus si nu reuseste sa si apese... O sa imi fie si mai greu cand va reusi, ca tb sa am grija sa nu o ia singurel pe scari..... Pupici si inca o data succes la concurs!

Nique- nu are imp ca nominalizezi sau nu... imp e sa intri si sa ne scri despre voi!!! Sper sa nu fie totusi nev de operatie... mi se pare prea mica varsta... Si sa va treaca repede!!! Si daca totusi e musai sa o opereze, va doresc sa decurga totul perfect si sa isi revina f f repede!!!

Briana- ufff, numai de asta nu aveati voi nevoie acum.... Imi pare tare rau sa aud ca tot nu e bine Ana mica...... Va doresc multa sanatate sa scapati repede de toate problemele si multa putere tie sa treci peste si sa iti revii!!! Multi multi pupici!!!!!!

Cristina- multa sanatate!!!!! Sa nu mai faceti nici voi bubite si sa fie puiul mic sanatos!!!

Pitecantrop - cum sa vrem sa va stergem de pe listuta???? Imi pare rau ca esti departe de puiul tau, dar mai intra macar sa ne mai spui asa cate ceva despre voi, despre tine!!!! Pupici multi si ramai alaturi de noi!

Mergi la inceput

Ema.nu.ela- multa sanatate si sa va treaca repede!!! Si noi avem aceleasi probleme.... Kk moale de apr o luna (dar nu chiar zilnis, insa f des...) si febra cateodata dar in jur de 38-38.1... Lui nu ii curge nasul, doar mai tuseste cateodata... In rest papa bine si e vesel, numai bubitele de la fundulet in deranjaza ca ustura.... dar si alea sunt aproape de a trece... Multa sanatate si pupici!

Cristina- ai fost tare cu smecherasul dansator!!!! Il pupam si ii tinem pumnii sa nu faca buba!!!!

Lulu- am vazut ca ti-a raspuns Diana despre donatie. Am citit si ca ati renuntat la regimul vegetarian si va felicit! Pofta buna in continuare! Am vazut si urm mesaj... Mario merge acum dar de pe 22 sept doar... Si am auzit ca oricum baieteii sint mai lenesi asa ca nu iti face probleme!!!

Dania- pupici multi si voua si multa sanatate sa va treaca repede tusea!!! Si felicitari pt dimensiunile puiului!!

Diana- nu am stiut ca si voi sunteti inscrise in concurs... Mult succes Iuliei!!!!

Doamne cum apar iar mesajele.... Citesc raspunsurile si apoi intrebarea... si ma miram unde a intrebat Lulu de mers ca eu nu citisem... si sunt destul de atenta zic eu....

Mergi la inceput

Emaaimee- multumim mult si noi si multumim pt ponturile despre vb!

Briana- pai mesajul tau il citisem si nu intelegeam nimic... Stiam eu ca esti o super-mama dar ca esti si telepata....

Cati- succes si felicitari ca ai ambitie sa faci la ore asa tarzii.... Eu am slabit deocamdata 5 kg fara gimnastica, dar cred ca pt burta e musai sa fac si de-asta.... Ufff, greu e sa ai probleme cu greutatea.... Am vazut ca ai si terminat de lucrat asa ca spor la invatat!!!!! Sa ai mult succes!!!! Ai putea sa imi dai si mie te rog exercitiile pe care le faci tu? M-ar tenta var de 20 de min macar daca nu poti sa mi le trimiti pe toate! Pupici!

Andre_ea- felicitari pt puiul cuminte amator de drumuri lungi!

Pisicut- aici sunt! N-am plecat, am chiulit si eu un pic... Mario nu mai bea lapte noaptea de la 2 luni si ceva..... si nici apa. Doarme f bine toata noaptea si daca se mai trezeste cateodata din diverse motive adoarme imediat daca il iau cu mine in pat... Poate puiul tau nu se satura seara... Ai incercat sa ii mai pui si cereale in laptic? Sau sa ii dai cereale cu lapte inainte de bibe? Pupici si sa scapati repede de trezirile nocturne!

Laura - ma bucur ca ai vesti bune de la nenea dr! Si eu ziceam la fel! Iar berea nu cred ca te ajuta la cura..
Nicoll_Mada- pai de ce nu pui siguranta la sertar? Sa nu cumva sa sparga ceva pe acolo sa se taie.. Pupici fetei cuminti!! Macar raspunde fata cand o strigi, Mario de uita la mine, zambeste si isi vede de treaba in continuare!

Vad ca am reusit sa termin azi de citit, asa ca va pup si eu si va doresc o noapte linistita si somn usor! Ne vedem si maine! Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Laura, ma bucur de vestea de la kinetoterapeut. Asa ca acu’ stai linistita, o s-o ia si ea la sanatoasa atunci cand va fi pregatita. Probabil ca acu e mai interesant ce descopera la obiectele din jur, asa ca n-are timp sa mearga in picioare…

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Bianca mea a descoperit ieri o poziti foarte ciudata de deplasat in 4 labe si o exerseaza la greu. Merge cu stangul cu genunchiul ridicat si cu dreptul tarait in urma. Trebuie sa vedeti ca sa intelegeti. Cred ca e foarte incomoda si obositoare pozitia, dar ii permite sa se deplaseze si e super incantata. O sa incerc sa ii fac un filmuletz mic. Dar, dupa cum spuneam si ieri cu lasatul intr-un loc si gasitul in alt loc, azi dimineata m-am panicat o secunda, ca o lasasem in mijlocul camerei cu o minge si la un moment dat, intorc capul si nu o mai vad . Fata mea trecuse dupa canapea. Am incercat sa o ajut, sa ii corectez pozitia, dar nu vrea, se tranteste pe burta. O las sa descopere singura. Oricum, sunt foarte mandra de ea .

Simona stiu ca berea ajuta doar in curele de ingrasare. Ziceam si eu asa ...

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor
Mie nu mi-a mers pagina desprecopii in ultimele 2 zile, tocmai cand as fi avut mai mare nevoie...
Am mare nevoie de un sfat: Vlad a facut laringita si este atat de ragusit ca ma doare pe mine gatul numai cand il aud. ce-i pot da? Febra n-are, nasucul nu-i mai curge... totul pare in regula...
Ma apuc sa citesc din urma si revin mai tarziu.
Va pup

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Neata, haideti la cafea ca eu una nu ma pot trezi deloc !

Fetelor, imi e o mila de puiuta mea de nu va imaginati. Aseara cand am ajuns acasa, m-a vazut cand mancam si a inceput saracuta sa planga si sa imi arate un gogosar crud de pe masa...offff....si nu are voie....acum papa doar supa de legume si orez cu legume. Mey, m-am chinuit sa ii distrag atentia cred ca 15-20 de minute...cu jucarele in camera, cu muzica...ce sa va spun...abea abea s-a potolit din plans. . M-am saturat si eu si ea de regim si restrictii ! Nu va mai spun ca mi-am varsat nervii pe tata care o adusese cu el in bucatarie !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Briana Imi pare asa de rau cand citesc ce scrii de Ana. E super aiurea situatia ei. Rares e mare pofticios si in urma cu 2 zile a venit dupa mine in bucatarie, mi s-a urcat in brate cand mancam si a papat cot la cot cu mine omleta cu salata de gogosari in otet (a luat cateva guri, sa nu credeti ca a macat jumate de farfurie). Dar imi era asa drag, cum plimba el furculita prin farfurie si ducea la gura. A cerut si paine, lua o firmitura de omleta, una de paine si intindea mana dupa gogosari. A molfait si la un castravete murat intr-o zi. Bianca e mai mofturici la mancare.

cin nu stiu ce sa-ti spun, dar ii urez multa sanatate lui Vlad

Daca va era cumva dor de Isabela si baietii ei, uite niste poze mai recente:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Cin, imi pare rau ca nu te pot ajuta. Cunostintele mele sunt foarte slabe la capitolul asta. Oricum va urez sanatate maxima intr-un timp foarte scurt !

Fetele, multumim de incurajari !

Pisicut, si Ana papa noaptea...tot asa, putin dar nu se culca pana nu bea putin laptic ! Am incercat cu ceai, cu compot...insa nu tine ! LAPTE !!! Dar o las in pace ! La cate a tras ea saracuta in ultimele 6 luni.... !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Anis.....unde esti ?????

Chiar ai diparut de tot si te certam !

POZE FETE CUCUIETE