Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 26
Katink spune:
Buna fetele!
Am disparut ca magarul in ceata
, ne-a murit monitorul, dar norocul nostru ca este inca in garantie, asa ca am primit altul in schimb.
Va multumesc mult pentru urarile la adresa mandrei mele, m-am bucurat tare cand am vazut ca v-ati uitat la poze. Va pupam cu drag 

Eu nu am somn pentru ca astazi
se va naste nepotelul/nepotica nr. 2.
Sora mea va naste prin cezariana, bebelusul nu a coborat, sta cam pe diagonala, asa cum a stat si surioara lui si are peste 4kg. Ciudat ce diferenta intre mine si sora mea, eu am nascut rapid in 7 ore, ea saraca nu se dilata si nici bebe nu are loc sa coboare.
Cum am vesti va dau de stire 
Anis, pe unde esti? Tot la Breaza? Stiu ca urma sa te serbezi cu prietenii, de atunci nu ai mai intrat. Sper ca sunteti bine.
, imi pare rau ca ai vesti mai putin bune. Nu stiu nimica despre placenta, dar ai grija de tine, intra in medical, fa ce spune dr. si fii optimista. Suntem cu gandul la tine 
Cin si Brianamica, va doresc mult sanatate puiutilor vostri, imi pare rau ca sunt bolnavi. Insanatosire grabnica si putere voua 

Ati scris asa mult ca nici nu mai stiu cui sa raspund, dar va imbratisez pe toate si sper de acuma sa nu mai am probleme cu calculatorul si sa va citesc zilnic.
Pupici dragelor si Nastere usoara sorei mele
,
Katink
cu
Surpriza si
Dulcineea mea Emma-Andreea
Laura25 spune:
Katink nastere usoara surorii tale. Asteptam cu nerabdare sa ii uram bun venit pe lume noului membru al familiei tale. 
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Katink spune:
Mi-am amintit ca intrebai Diana de pleata mandrei mele. Emma a chelit complet la 3 luni si de atunci i-a crescut atata cat vezi
, macar e bine ca e uniform. Nu am tuns-o nicioadata.
Cat despre soclu unde am facut fotografiile, pentru cine nu stie germana ICH inseamna EU si este facut special pentru asa ceva...
Apoi de gimnastica intrebai Laura, ti-am povestit ieri pe messenger, dar si pentru celalalte fete, este vorba de gimnastica pentru copilasi intre 1 si 3 ani. Ideea e sa merga in picioare. Emma e cea mai mica - 14 luni ![]()
Se tine intr-o sala de sport, la inceput e muzica si alergam in cerc si facem diferite miscari impreuna cu copilasii, apoi incepem exercitii ba cu mingia, ba cu un bat, un cerc, niste farfurii de plastic... si ultima jumatate de ora construim noi mamicile la indicatiile profesoarei niste jucarii pentru copilasi din banci, saltele, cutii, lazi, capre, inele - toate de gimnastica
.
Si copilasii se catara pe ele, se dau utza, ba facem tunel, tobogane, tot felul de chestii de catarat si sarit de pe ele... e frumos si mandrei ii place.
Pipa din fotografie este piesa de muzeu, adica sta frumos pe raft ca un bibelou, nu o foloseste nimeni
, ca altfel nu i-as fi dat-o ![]()
Pozele cu mandra cum taie iarba sunt la sora mea in curte, ca i-am serbat un anisor in Olanda.
Cam atata ![]()
Pupici si sa auzim de bine,
Katink
cu
Surpriza si
Katink spune:
Multumesc mult Laura
Am niste emotii, parca nasc eu ![]()
Pupici,
Katink
cu
Surpriza si
Katink spune:
Doamne Ajuta!
A nascut!!!!
O fetita de 4,500kg
, lungimea nu o stia cumnatul emotionat
, are parul inchis la culoarea si pielea alba. Ochisorii ii avea inca inchisi.
Sora mea era inca in operatie, dupa ce iese si ea din operatie ne suna sa ne spuna numele celei de a doua comori 
Katink
cu
Surpriza si
Laura25 spune:

Felicitari surorii tale, Katink. Bun venit pe lume,
fetita scumpa! E o grasuna! Sa fie sanatoasa. Si mamica ei sa iasa repede din operatie si fara probleme. Te pupam, matusica fericita! 
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
pisicut spune:
Felicitari surorii tale Katink
, sa fie sanatoase amandoua si refacere rapida surorii tale.
lulu75 spune:
Katink felicitari! Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa! Sanatate surorii tale!
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
Fetelor sunt suparata foc. Vrem sa ne luam apartament cu 4 camere. Am sunat la numeroase agentii. Imi spun ca au apartamente in zonele cerute de noi, ne incadram in pretul zonei, nu e vorba de credit, nu vrem imbunatatiri. Daca are foarte bine. Toti ne spun ca ne suna in 30 de minute sa stabilim cand mergem sa le vedem dar...nu suna nimeni. Sunt extrem de dezamagita. Ce trebuie sa fac? Sa le cad in genunchi ca sa vad niste apartamente?
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774