Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 16
Anya20 spune:
Irina, nu prea imi place ca Vladut e asa. In fine, vezi tu ce faci, daca decizi sa-i faci analize sau nu. Hai sa-ti spun: fibrinogenul face parte din asa-zisele probe inflamatorii si orienteaza sau nu spre o eventuala infectie/inflamatie din organism. TGP este una dintre transaminaze si ofera indicii despre functionarea ficatului, iar creatinina se coreleaza cu functionarea rinichilor.
miflore spune:
Irina,
Vladut!
Bianca, ramane in principiu pe vineri la 4 juma; dar mai vorbim pana atunci; tortul eu l-am facut de pe o zi pe alta pentru ca aveau macheta de la Alba ca Zapada; in mod normal cica dureaza 2 zile. O sa merg eu sa intreb ce modele au si-ti spun; ia spune-ne si noua, ce-ai mancat bun in oras?
Sa-ti fie de bine iesirea si la cat mai multe!
Maddy, sanatate multa Biencutei!
Mai, mai, iar sunt copilasi bolnaviori, le urez la toti sa le treaca repede!!!
Iar concluzia mea este ca maselele-astea sunt tare pacatoase...
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
GinaM, am citit "povestea" ta si la odisee. Imi pare tare rau ca treci prin asta. Sa speram ca totul se va termina cu bine.
Valen, stii ca ma bucur mult pentru voi. Sa te faci bine repede, ca mie nu-mi plac kestiile astea
. Pai ce, tu esti om de fabra?!
Editez: Miflore, acum am vazut ca ai intrebat de d-ra mea. De ceva timp nu se mai trezeste noaptea, spre marea mea bucurie. Se culca f tarziu si se trezeste asisderea, ca si mine dealtfel. Repeta dupa mine tot felul de cuvinte, spre bucuria si amuzamentul nostru. Striga pisicile si cateii pe strada, duce tel. la ureche si spune "aaaa", coboara si urca din/in pat cu mare viteza (de zici ca o alearga cineva) si daca ar putea s-ar indopa toata ziua cu struguri fara samburi. Ca si voi toate, simt ca uneori o iubesc asa de mult incat o s-o iau razna.
nicole74 spune:
Neata mamici si bebici!
In primul rand vreau sa o felicit pe Valen pentru sarcina si sa-i urez bafta Ginei. Sa aveti sarcini usoare si fara peripetii!
Kid felicitari si tie pentru motanelul campion. E foarte frumos. Cum se impaca cu fetita? Am si eu un motan, face 2 ani, acum in octombrie, dar de cand am nascut il am la un vecin. Acum ne-am mutat si ma bate gandul sa-l iau inapoi, dar mi-e cam teama. E birmanez si lasa foarte mult par. Voi ce stii de convietuirea cupilului cu pisicul? I-am facut in continuare vaccinele si ma gandeam sa-l si tund.
Referitor la analize... Eu fac parte din categoria mamicilor nebune, am cerut doctorei sa-i recoltam sange la 5 si la 10 luni si i-am facut analize uzuale. Sangele i l-a luat din deget si a plans non stop (dureaza destul de mult recoltarea din deget, a intepat-o si a stors degetul dupa, am tinut-o eu ca sotul lesina). Acum vineri, mergem si noi la Calapod ca sa o vada si al doilea medic, desi copilul e sanatos, mananca, se joaca, rade, danseaza, etc, doar ca nu a mai luat in greutate. Asa ca mergem tot din motiv de nebunie a mea, dar vreau sa stau linistita.
Multa sanatate lui Vladut si lui Matei!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Antoanela23 spune:
Neata domnisoarelor,
Declar deschise festivitatile zilei de azi si va invit la cafea,
.
O zi buna,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
cge spune:
Ia sa vedem cum imi apar mesajele azi !!
Mai bine, asa ca scriu repede.
Valen, felicitari. Sa ai o sarcina usoara si la sfrsit sa vina fratiorul ptr Sarah.
GinaM, tine-mi pumnii si ne
sa fie ok pana la urma.
Anca e din ce in ce mai bine la cresa.
Mananca, doarme, invata o gramada de lucruri noi.
Vorbeste la telefon, zice 'Ao', zice 'cad' (v-am mai zis cred).
Dar nu vrea sa mai mearga numai de o manuta (pana acum a mers).
Cred ca o streseaza cu mersul la cresa, si de asta refuza.
Lasa ca noi avem rabdare cu ea.
Se joaca asa frumos cu Victor.
Aseara Victor ii daduse o medalie la gat, ii facuse o diploma.
Si ea era asa mandra, imi tot arata medalia.
A si a invatat sa manance mancare normala de cand cu cresa.
Ieri a reusit perfomanta sa manance si supica si felul 2.
Ma striga Victor : "Mama, vino sa vezi fratii."
Ina, Ilinca merge singura ?
Scuze, poate tu ai mai zis, dar eu n-am retinut.
Irina, sanatate lui Vladut.
Eu una nu as face analize copiilor decat in caz ca observ ceva suspect.
E tare traumatizant chestia cu luatul sangelui si ptr ei si ptr noi.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Simo74 spune:
Cge cred a tot defazate sunt! ![]()
Mifloricico saru'mana de pontu cu Cocodrillo...ca am vazut niste hainute dragute la Baby Expo dar era mai ceva ca in obor si m-am lasat pagubasa.
Irina ce face Vladutzu? cum se mai simte
Ruxi hai doamna la cafea
. E mai bine bossul?