Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 17
Antoanela23 spune:
He-he, dau cum sa nu, o ciucalata belja ca cica ar fi printre cele mai bune
.
Cred ca mesajele apar decalate.
Valen, felicitari, iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte.
Gina, tinem pumnii sa fie totul bine, sanatate multa.
Crstina cge, povestesti asa de frumos de copii ca uite asa imi vine si mie pofta de al doilea.
Irina, sanatate multa lui Vladut, of, of, ce masele nesuferite.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Tot eu, se vede ca sunt la serviciu
.
Victor inca nu are nici un dinte si nici vreun semn ca ar iesi, adica baloseste la greu si mesteca tot ce prinde, dar gingiile nu sunt deloc umflate. E cazul sa ma ingrijorez?
In alta ordine de idei, noi maine luam
si venim la Bucarest pt 10 zile.
Se aranjeaza vreo intalnire pt weekend-ul acesta sau urmatorul?
Daca nu am net eu cum aflu, pe cine pot sa sun sau sa sms-uiesc?
pupici,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
miflore spune:
Buna dimineatza dragelor!
Eu vreau numai cioco, nu sunt viciata ca voi!
Dar vreau multa cioco!![]()
Anto, eu zic sa intri pe adresa comuna si sa-ti iei telefoane de acolo, cateva, si ne suni; eu in week-end-ul viitor merg la botez si peste 2 sapt. banuiesc ca la tara dar nu e sigur; vorbim, ia si numarul meu! Mi-ar place sa ne-ntalnim!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Buna dimineata
Hop si eu la cafea
. Va multumesc tare mult pt. urari, la toate! 
Bosul ne-a facut show azi noapte, la 2 s-a trezit, fierbinte, a baut niste apa si dupa aceea a inceput sa vomite
. A varsat bucatele din pranz (dupa pranz nu a mai mancat decat o banana, dupa-amiaza). Nu vroia sa ia nici macar o lingurita de apa, era evident ca are febra, dar nu am putut sa-i iau temperatura, asa ca am chemat salvarea. Care dr. i-a dat metoclopramid si nevralgin picaturi si spre marea noastra surpriza si usurare nu le-a varsat (daca le varsa urma sa-i faca injectie cu metoclopramid). Dupa faza asta s-a culcat, dar s-a tot trezit din juma in juma de ora pana la 6 cand a vrut un pic de tzitzi si a dormit pana la 8. Dar tot cu febra. Abia dimineata am reusit sa-i bag niste nurofen pe gat si sa-i scad febra. Acum e asa si-asa, adica miorlait dar fara febra, s-a jucat nitel dar e "moale", vorba Irinei.
Acum, ca tot intreba nu mai stiu cine (scuzati, roza), mi-a zis dr. de la salvare sa-i dau alternativ nurofen, eferalgan si nevralgin daca tot are febra mare si nu pot sa astept 6 ore, ideea fiind sa treaca 6 ore intre 2 doze din acelasi medicament.
Cam asta e raportul complet. Deci nu e de la dinti, se pare ca iar ne-am procopsit cu enterocolita.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Mifloricico, am vazut casuta, e tare frumoasa si cred ca ii place mult Anei.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Nicole, motanul nostru avea doar 6 luni cand s-a nascut Alexandra. Cand eram insarcinata in 3 luni motanul anterior a murit calcat de o masina pe strada...nu am putut sta fara pisica(eu am avut pisici de cand ma stiu acasa si sotul meu e si el mare iubitor si pisicar cu acte). Asa ca ne-am luat repede un alt motanel. A fost ok cat era ea mica, in primavara insa, cand a dat caldura l-am lasat in curte ca ma stresa parul de pe covorul unde se joaca asta mica. Acum a inceput sa reintre in casa, stie ca nu are voie in sufragerie, pe covor, asa ca se rezuma la hol si bucatarie(oricum bucataria e camera lui preferata ca acolo are mancarica, hi hi). Si nu imi fac probleme ca pune alexandra mana sau gura pe el pentru ca pur si simplu nu sta langa ea. Fuge de ea, nu ii place ca daca il prinde il trage de coada si de mustati. Deci, deocamdata, convietuirea copil-pisica e pasnica si fara incidente. In plus al meu motan are blana scurta si deasa, nu ii prea cade decat vara. Eu il periez in fiecare zi si ma laud ca nu gasesc par prin casa deloc. Incearca si tu sa il aduci acasa, sa il periezi (sau sa il tunzi daca e cazul). Nu cred sa fie probleme.
Eu am avut pisici mereu si iata ca nu am absolut nici o problema de sanatate...atata timp cat incerci sa limitezi accesul matzei in spatiul copilului (nu sunt de acord cu matza pe canapele sau covor sau patul copilului, bleah) cred ca e ok.
catush spune:
Buna fetelor, ma mai primiti si pe mine la cafea si la cioco???
sunt in febra pregatirilor de turta
Miflore - deunde ai luat decoratiunile?
Kid - ai gasit baloane personalizate?, noi am avut la botez dar comanda nu trebuie sa fie mai mica de 50e
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
kristinutza spune:
valen, felicitari si multa sanatate!
gina, sanatate!
locca, sper sa fie bine flacaul!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Kid!