Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by luc2

Pe cele care ati inceput diversificarea, de unde moda asta cu cerealele la 4 luni? Toate aveti copii prea slabi?Eu celui mare( 8 ani) nu i-a dat cereale pana la 8luni, e o moda noua acum?

luc2

Exista si alte motive inafara de "ingrasarea copiilor", care este de altfel o prejudecata (cu doar un sambure mic de adevar). Mi se pare usor nepotrivita ironia ta, no offence.

Azi am biruit si noi sa facem vaccinul de la 4 luni. Avem 7.400 kg, ultimele 200 luate in mai putin de doua saptamani, adik am inceput sa ne revenim cu absorbtia si 67cm. In plus, intr-0 zi -doua, cred ca ne vom lauda si cu primul dinte, care a inceput sa-mi scoata peri albi.

Evident ca empatizez si eu cu MAGG si am o propunere care sa ne mai relaxeze nervii: o intalnire de juma de zi la Mall, fara copii, in care sa fie interzise discutiile despre pampersi&co, in care sa vorbim numa chestii femeiesti&barfe, sa vedem un film, sa mancam tone de aripioare picante si inghetzata de ciucalata cu frisca, sa facem o cumparatura-doua (se admit numai cumparaturi de genul: tzoale, cosmeticale), ba chiar sa ne uitam dupa barbati. Eeeee???

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by oanaS

Dolce, sa treaca burtica micutei

Fetele care aveti patut pliant,cand mutati copilasul de la etaj la "parter"? Mai puneti vreo salteluta in plus?Mie mi se pare ca sta cam jos numai cu salteluta patului

oana cu erik(25 mai 2006)si rebeca(3 august1999)

www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze

Oana noi inca nu am trecuto la parter, dar cred ca atunci cind vom faceo vom pune o salteluta.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Oana si eu am patut pliant si i-am pus de la inceput salteluta ( din aia cu fibra de cocos ). deocamdata nu coboram la parter :)
Luc2pe mine ma supara doar faptul ca pana acum eu nu l-am pus niciodata asa, si s-a trezit el de capul lui
Nici eu nu ma grabesc cu diversificarea, acum avem 4 luni jumate si cred ca mai asteptam o luna. Nici eu nu vreau sa-i dau cereale, pentru ca este destul de grasut ( 7.800 kg la 4 luni ).
Acum de la atata tipat mi se pare un pic ragusit si cu nasul putin infundat, asa ca am trecut la picaturi si a stat cuminte sa-i pun, culmea !!!! ( pana acum facea cu capul ca stergatoarele de la masina cand ma apropiam cu fiola de nasucul lui ).

Multa sanatate tuturor bebeilor .

Wapi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Ioana, nu e vorba de ironie, chiar sunt curioasa de unde ati luate schema asta de diversificare cu cereale si care ar fi avantajul ei?

Luc2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luc2

Buna fetelor!

Pe cele care ati inceput diversificarea, de unde moda asta cu cerealele la 4 luni? Toate aveti copii prea slabi?Eu celui mare( 8 ani) nu i-a dat cereale pana la 8luni, e o moda noua acum?

luc2

Luc eu intradevar am inceput diversificarea de la 4 luni pentru ca fetita mea a luat in luna a 4-a 300gr, iar celelalte luni 600gr, deci putin, dar daca al tau nazdravan ia bine in greutate numai cu titica te sfatui, nu, chiar te rog sal diversifici mai tirziu, asa am vrut si eu, dar... nu sa potrivit planul de acasa cu cel de la tirg. nazdravanu papacios de titi.

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by abibrinza

Arleena, si Victor transpira pe capusor cand suge.Cateodata zici ca a facut baie.
........
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

arabela multumesc, m-am mai linistit,dar parca tot nu mi se pare in regula sa transpire in halul asta...o sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by mikiion

EllaX,[/b]am o rugaminte. Poti sa-mi explici cum si-a dat seama doctorul ca are nevoie de aparat?Eu vin de la mamici de iulie , dar Marc a venit pe lume in iunie pe 4. Era in pozitie de indian( nu stiu cum se spune in Romania-- si am ajuns la cezariana) si pediatru din spital( in care am incredere dar nu am sanse sa ajung) mi-a spus sa fim atenti ca s-ar putea sa aiba luxatie de sold. Am insisitat la pediatru pe care l-am gasit( aici e greu sa ajungi la ei ) si el spune ca nu e nici o problema. Dar nu m-a trimis la nimic, ecografie sau ceva de genul asta....Doar s-a uitat la el la picioare.....

In alta ordine de idei. Vi se pare normal ca un bebe de 4 luni sa ceara de mancare o saptamana intreaga de cel putin 8 ori pe zi? Ii dau doar san. Ca eu nu stiu ce sa mai cred. De fapt sunt vreo 5 mese serioase si vreo 4 gustari. Dar nu mi se pare normal. El e grasut, cred ca a depasit 7 kg( avea 6450 la 3 luni fara 5 zile) si oare nu ii mai ajunge laptele?Sau eu nu mai am productia suficienta? Sanii mei acum sunt cam tot timpul goi. Dar e si normal , ca imi cere la 2 ore de mancare si nu mai apuca sa se acumuleze nimic. Si din cauza asta nici nu imi dau seama ce productie mai am.

Mihaela si www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061003&ctime=134157" target="_blank">Marc-Adrian

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

al meu pitic papa numai san.....si f haotic, defapt cand are el chef....si sincer nu stiu cate mese are pe zi ca nu e o zi la fel, si de asta am incercat sa incep diversificare....a papat in prima zi 4 lingurite de orez cu roscove de la nestle, a doua zi a papat o portie(facuta dintr-o lingura de orez+4 apa), si a treia zi 2 lingurite si ieri nu a mai vrut deloc, asa ca mai asteptam...ma chinuie tare cu mesele astea cand vor muschi lui da' asta e ziua, ca noaptea deja stiu cam cand se trezeste.
eu am incercar sa-i introduc cereale la sfatul medicului tocmai din cauza meselor prea dese....da' vad ca tot cum vrea el.....cam prea multa personalitate la aproape 5 luni
in rest se chinuie cu durerea de gingii de nu mai pot nici eu, el e deja f irascibil si marait
vorbeam cu o prietena al carei pitic are 1 si 3 luni si zicea ca de la 4 luni a inceput cu durerile de gingii si a tinut pana la 8 cand i-au iesit dintisorii, va dati seama 4 luni eu una mor daca il tine atata si pe el...seara ii dau nurofen sa doarma mai bine si ziua ii pun dentinox da' e cam apa de ploaie

iulyp am vazut ce harnic a fost andrei, micutu de el, deja are 2 dintisori....

doroti oare tu sau Steluta ati facut pagina POVESTILE MAMICILOR DE MAI-IUNIE 2006, daca va rog, nu trece si povestea noastra acolo??

oana si eu o sa-i pun salteluta cand il cobor la "parter" da' asta mai incolo

POZE
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Mai Ioana,bine ai revenit in forta pe forum!Io stau mai in umbra ca nu am sfaturi,probleme, nici de alea(in momentul asta) ca am un copil tare cuminte.Multumim de pontul cu dovleacul.Tu dupa ce schema-l diversifici pe Serghei?Scuze daca ai dat-o ca n-am reusit sa citesc tot din urma.

Salut cu ocazia asta toate fetele.Ne-am intors de la Herculane duminica unde a fost f bine,Erik a facut falcute serioase.toate fetele .

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena
doroti oare tu sau Steluta ati facut pagina POVESTILE MAMICILOR DE MAI-IUNIE 2006, daca va rog, nu trece si povestea noastra acolo??
POZE
nasterea

Steluta a facut pagina.
Da chiar undei ea ca am vrut sa intreb mai demult????
STELUTA fuga la apel!!!

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Dace aiurea a aparut mesajulCu o ora in urma....f ciudat.Sper sa rezolve astia problema.

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput