Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

offf, sunt lipsita de inspiratie de cand am nascut...asa de greu pot sa concep o idee si sa-mi si placa...ahhh, stiti, eu lucrez acum, de acasa ce-i drept si nu tre sa-mi las piticotul cu vreo bona sa ma stresez tot la 10 min ce face si sa nu pot lucra, da' din pacate am alt motiv care ma impiedica sa lucrez
se pare ca mi-a afectat f rau inspiratia si puterea creatiei sarcina si nasterea.....sper sa-mi revin repede.....ca altfel
ahhh, am sanse sa-mi revin???voi fetele mai experimentate cu 2,3 copii?!?!

ps. scuzati ca va plictisesc cu problemele mele off topic

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Mai scriu un mesaj ca ma distreaza.....am scris dupa Ioana si mesajele apar inaintea ei.

Vivige,daca exista o solutie pt schimbarea efectului glow sa mi-o spui si mie c-am patit exact ca tine.

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by luc2

Ioana, nu e vorba de ironie, chiar sunt curioasa de unde ati luate schema asta de diversificare cu cereale si care ar fi avantajul ei?

Luc2

Adica mesajul asta e serios?

quote:
Originally posted by luc2

Pe cele care ati inceput diversificarea, de unde moda asta cu cerealele la 4 luni? Toate aveti copii prea slabi?Eu celui mare( 8 ani) nu i-a dat cereale pana la 8luni, e o moda noua acum?
Luc2

Ok, ma scuzi, atunci iti raspund si eu la fel de serios: am citit despre asta in ultimul Vogue, e moda toamna-iarna 2007 prezentata in saptamana modei la Milano.

Zice asa:

"Foods with iron, such as iron-fortified infant cereals, are recommended as a baby's first foods. This will help prevent iron deficiency
Choose the least allergenic foods first. These include:

Rice cereals
Other single-grain infant cereals
Carrots
Bananas
Squash
Sweet potatoes
Peaches "

Evident firmele recomandate sunt Manolo Blahnik, Prada si Fendi.

In rest, poti sa te informezi despre asta in discutiile noastre mai vechi de la capitolele anterioare si de pe net.
Un mic exemplu:
http://www.caringforkids.cps.ca/babies/IntroSolid.htm
Dar si o cautare cu google cred ca te-ar satisface.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Btw, pt cine face diversificare dupa schema americana: e sezonul dovlecilor, e de ajutor sa cumparati unul-doi in perioada asta (e 10.000 kg) , sa-i coaceti frumusel si facuti chisalitza la blender si portionati, sa va faceti stocuri la congelator.
Azi am cumparat dovleac si cartof dulce in aceste scopuri. (Cartof dulce numa' unul ca e mai scump si oricum se gaseste in tot timpul anului).

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor am inceput si eu diversificarea de 5 zile. Dar i-am dat cereale de ovaz prima data, azi am ajuns la 7 lingurite. Vreau sa va intreab as putea sa incep sa-i dau si cereale de orez dimineata si pe astea de ovaz sa le las pt seara.
Ioana tu ce crezi??? Dupa cereale cu ce sa mai incep? Aici nu se recomanda nimic, dar eu ii dau pt ca manca f mult lapte cam 1L pe zi si f des, asa am dedus eu ca nu se satura. Noi avem acum 6.700 gr la aproape 4 luni.

Nicole e cam stangace nu prea stie ea sa inghita cu linguritza dar se va obisnui.

Roxana abia astept sa-ti vad micutul. Sa-mi trimiti numarul de tel..

Numai bine tuturor. Scuze ca nu raspund la toata lumea. O sa incerc mai tarziu poate.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Diana, dupa cereale merg bine sweetpotato si squash. (Ti le spun asa pt ca sub denumirea asta le gasesti acolo.)Am dat mai sus un link, sa te uiti pe el.
N-ai schema?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Mag, multumesc pentru sfatul legat de constipatie, da, inca alaptez, chiar mai mult ca de obicei, nu stiu cum draku vine si laptele asta, ca n-are legatura nici cu alimentatia, nici cu stresul... acum iar am cam 60%, bebe se satura repede de la mine.
Alaptez la fiecare masa inafara de masa 2, cand sunt la servici.
E buna ideea sa incepi jobul, ca sa nu o iei razna stand numai acasa, dar in conditii ca ale mele zic io, adica program redus, voi lucra 4 ore pe zi in primele 3 saptamani din luna, iar ultima saptamana - doar cu Moaca. Bine, trebuie sa accepte si angajatorul...
Acum stau cu puiul langa mine, care ma tot gadila si-mi zice ceva pe limba lui... incerc sa-i dau suculetzul...
Vivi, ce face Ingrid? Cumintica, nu? Al meu e cam agitat, pesemne ca de la vaccin. Ies peste o ora la plimbare in Politehnica.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

inaioana ce ne-am face fara tine!??!?!.....tare bune linkuri dai si ma tot minunez cand ai timp si de 2 piticoti&sot,casa,etc si de forum si de gasit linkuri pt toata lumea!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am pacalit Razaciosul, si-a baut sucul si acum ne hlizim

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Multumesc pt. raspunsuri. Sper ca o sa vada pediatrul asta. Ca nu e chiar asa lipsit de experienta. Dar eu sunt cam pesimista. Anul trecut, in timpul sarcinii numai chestii ciudate am avut, lucruri care nu se intampla oricui: operatie de apenticita in 25 sapt, diabet de sarcina la 32, accident de masina la 34, si prematur la 36..... ca s-a rupt apa., apoi icter cu dezhidratare grava.......si perfuzie si internare la NICU pt. 24 ore.. Sa va mai spun? Asa ca cam suflu si in iaurt pt. orice .
Incerc sa ma consolez cu ideea ca de fapt e un norocos. Cine a mai supravetuit fara urmari la atatea chestii? Si a si aparut cand nu ne mai asteptam , dupa 12 luni de incercari , cand deja cautam doct de fertilitate si nici nu mai tineam bine socoteala cu inceputul menstruatiei. De accea nici nu prea stiam data conceptie( marja era de max 4 zile dar suficient pt.. mine sa nu stiu sigur si sa fiu convinsa ca se va naste in iulie.)

Cu diversificare vreau sa mai astept macar pana la 5 luni. Sa vedem ce zic doct saptamanile astea ca am doua controale, la dispensar vacccin si la pediatru.

Pt. cine spunea mai sus: si al meu face destul de lichid cam de fiecare data cand manaca. Doar il alaptez si eu.Face cantitati destul de mari. Aici se spune, in cartile lor, ca e posibil cei alaptati, sa nu faca de loc 2-3 zile ca se digera bine laptele de mama. La el nu e cazul, mi se pare ca are stomacelul si sistemul digestiv destul de dificil. De aia nu ma grabesc cu divesificarea. daca la laptele meu, face uneori exploziv de iese din pampers, pai la alte alimente ......

Noi o sa mergem pe schema canadiana care mi se pare un pic diferita de cea americana. Nu cu mult. Cateva mici amanunte. Poate reusesc azi sa vreo scriu ca sa va mai dau idei.

Ioana , please poti sa precizezi mai clar chestia cu dovleacul. De care tip , ca aici au vreo 10 tipuri. Merge si din ala mare portocaliu ? Si procedura exacta( pt. o persoana care n-a mancat in viata ei asa ceva) se taie, se curata de miez si samburi..... Dar coaja o curat dupa ce coc sau inainte? Vai proasta mai sunt la gatit....

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput