Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna ciresici!
Dolce nu stiu ce sati zic, poate iai dat laptic si ai gresit masura?A mea nu a patit asa ceva.Dar antibioticele pentru ce tilea dat ca se da la raceala, nu?Dar poate e efectul ca nu o mai alaptezi? si sai treaca cit mai repede.
Cit despre ca am de crescut un bb, Lyly eu am esit la servici, bb e acasa cu mamica mea.
Asa ca nu ma mustra constiinta ca am lasato acasa si am esit la servici.Asta este varianta ideala de a nuti esi din minti(punind la socoteala ca eu stau intro curte cu socrii) si de a lasa copilu pe miini bune(deci mama mamei sunt mini bune).Asta va sfatuiesc si pe cele care vreti sa esiti la servici.
livada.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by wapi

Si eu vreau sa ma intorc la munca din ianuarie, ca nu mai suport sa stau acasa ; dar la fel, ma gandesc cu groaza ca o sa-l las pe bebe cu cineva. Am inceput - timid, e adevarat - sa caut bona.
Eh, ultima inventie a lui Stefanita e sa doarma pe burta Eu nu l-am pus niciodata sa doarma pe burta, dar de cand se poate intoarce pe burtica, numai asa imi doarme. Prima data am zis ca doarme asa pentru ca nu se poate rasturna inapoi pe spate si l-am intors eu , dar in secunda doi el era la loc. Stiu ca nu e prea bine sa doarma pe burta, dar ce pot sa-i fac ?! Acum tot pe burtica e

Wapi

Doruletz doarme pe burta de la 1 luna, asa se simte cel mai bine.
Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, numai ca trebuie sa-l supraveghezi.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

IRINA, DOROTI, INAIOANA
va multumesc din suflet pt sfaturi !
Am fost acum la farmacie si am luat Nan, cereale din orez simplu , biotics ...
a papat 50 ml de lapte cu orez cu cin cu vai... voi incerca mai tirziu cu lapte simplu

va multumesc !

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Dolce, sa treaca burtica micutei

Fetele care aveti patut pliant,cand mutati copilasul de la etaj la "parter"? Mai puneti vreo salteluta in plus?Mie mi se pare ca sta cam jos numai cu salteluta patului

oana cu erik(25 mai 2006)si rebeca(3 august1999)

www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Bai sunt varza !
ieri i-am dat numai ceai de menta infuzat pina s-a racit in cana
Ioana multumesc ! nu stiam ca se infuzeaza decit 15 secunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Buna fetelor!

Si BB cam are mucozitati in KK, dar asta de cand e cu nasul infundat, si dupa ce ii pun ser isi inghite muci, foarte putini ii "prind" cu pompita.Cum va dati seama la BB care sug la san ca au diaree?Noi in continuare facem KK la fieacre supt(san integral) si destul de moale, dar asa face decand s-a nascut.Cand ar reprezenta o problema scaunul asta moale?

Wapi, si al meu doarme numai pe burtica de la 1 luna, chiar si noaptea si nu cred ca e o problema.Vei vedea ei isi tin narile intr-o parte si sunt destul de mari sa jongleze cu capul dintr-o parte intr-alta.

Magda, eu chiar promisesem ca incep serviciul la 1 Noiembrie, dar nu ma pot desparti de BB -ul meu, nici macar mamaei nu il las prea mult in brate, asa ac te inteleg petrfect. Chiar vroiam s-o felicit pe LYLY ptr. puterea de a incepe jobul si de a lasa bb-ul sa-l "diversifice" bona.Sincera sa fiu nu ma grabesc deloc cu diversificare, mi se pare atat de complicat, asa ca pana la 6luni doar tataica!

Pe cele care ati inceput diversificarea, de unde moda asta cu cerealele la 4 luni? Toate aveti copii prea slabi?Eu celui mare( 8 ani) nu i-a dat cereale pana la 8luni, e o moda noua acum?

luc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Cat priveste: pateuri, fanta, lapte vaca si ale prostii la varsta asta, de la pediatrul nostru citire, cand a venit o mama "smechera" si s-a laudat ca la 3 luni l-a trecut la cratita:"Copilul poate sa primeasca si fasole batuta la 2 luni, sa-i placa si sa se chinuie s-o digere, si sa nu aiba nimic acum..Bolile de stomac apar ceva mai tarziu si bietul tanar adolescent nu o sa stie de ce..Si chiar si mama o sa fie uimita!"

luc2

Mergi la inceput

oanaS multumesc de doua ori si pt ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Dolce... pupici la burticioasa mica...imi pare rau ptr ea...
Eu inlocul tau nu i-as da Biotics in plina diaree ptr ca astea contin alte colonii bactriene...las-o mai intai sa-si revina din episodul asta si eventual dupa aia ii dai Biotics... in rest...multe lichide, lapte fara lactoza, ceai de menta si Smecta, cum ti-a zis Ella sau calciu carbonic... sanatate multa....

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Dolce, daca despre ceaiul de fenicul cu chimion de la Humana este vorba cand zici "ceai pt colici de la Humana", sa stii ca ala are lactoza multa. Noi il folosim daca e Ana mai constipata, si scaunul iese exact cum il descrii tu: mai moale, da nu diaree. Daca ala-i ceaiul, pune-l deoparte, deocamdata, lasa-l pe cand o fi Teo constipata!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput