*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 9
Qamar spune:
buna de dimineata, gagici!
i'm back in da hood!
la multi ani bebeilor si mamicilor care au sarbatorit zilele astea (Delia, daca tin eu minte bine
) si sanatate multa daca mai sunt bebici muciosi, sarcina usoara la mama Mariana si lots oph hugs pentru voi!
hranesc pitica si revin cu detalii...de phapt, intr-un cuvant: MIROBOLANT, sau cel putin asa a phost si asa ne-am simtit pe plaiuri straine
si inca ceva:
Aida, am citit pe-aici si pe dincolo, si intr-adevar e aberant ce s-a intamplat, dar daca totusi te hotarasti sa te retragi dephinitiv de pe phorum, mai da un ochi pe la noi si mai spune-ne, pe mail, messenger, despre tine si Alex.....you must, cum altphel
..si doar n-o sa raman eu singura cu tastatura...phrustrata...
Ada, lasa phata-n pace ca nu are nimic...sora-mea a stat in phund la 7-8 luni..si nu era nimic in neregula!pupam Maia si revenim!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
micaalsa spune:

Andrei - Doina_cel
Iustin Sebastian -- Serendipindity(Mara)
Mai fetelor inca nu-mi revin ... a mea bebica doarme de vreo 2 ore (somn ce de obicei era de max 30 min) si noaptea trecuta mi s-a trezit o singura data. Pai asa sa tot traiesti ... boierie curata
. Sper sa devina asta un obicei nu o toana de moment.
Poate s-o fi calmat si ea putin acum ca are 2 dintisori.
aida, am citit si eu ce ti s-a intamplat si sunt de-a dreptul frustrata. Fii tu mai deshteapta ca si ei si nu le da satisfactia ca pleci.
noe, welcome back cum zice turcu'
. A fost cumintica Bia? Ati reusit s-o scoateti din valiza
?
mihaser, sanatate multa lui Cristian. Nu te invinovati ca a racit, la fel de bine putea sa ia un virus iesind cu el la plimbare sau cine stie cum altfel. De-asta o sa tot patim cu ei, ar fi prtea frumos sa fie sanatosi tun, cuminti si papaciosi ... n-ai mai simti ca ai copil
.
catrinutza, vizionat olimpica. Cand o vad cum sta in picioare mi-e un drag de ea de nu mai pot. Si imi place ca sta si ea foarte bine la capitolul "podoaba capilara". Ca si noi de altfel
.
Pupici, m-apuc si eu de ceva treaba prin casa ca a mea tot doarme ... incredibil dar adevarat.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
alorea16 spune:
Buna fetelor! Bebe doarme si am intrat pe fuga ca avem treaba 

sa va uram o zi buna 

Catrinutza am vazut pozele .Sunt foarte frumoase
Mariuca
Mihaser sanatate multa lu'Cristian .
Aida nu trebuie sa le dai satisfactie si sa pleci ! Indiferent de ce decizie iei 

la bebe . 
ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
adar spune:
Bai fetili ... intrai si io sa vad ce mai faceti, vazui fetili cazuti pi gresie, Mariuci atomice rau (
), Noici intoarse acasa .... una peste alta, va pupez pe toate muuuuuuuult de tot si ma duc la treaba ca iote cat e ceasul ... 
Revenim mai pe seara ... (zic io, da' sigur intru mai tarziu iar ...
)
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
loranda - eu acum m-am linistit, oricum ar fi, tot fetita mea ramane, chiar si asa ... usor retardata, mance-o mama pe ea ... ![]()
mihaser - pupam bebelu bolnav ... si stai linistita, trece ....
noe - sper ca ne-ai adus nekshte iubire di la paris, cum te rugai .... 
Iar acu', urari ....
LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IUBIRE !!!!
31:
Adina Nicoleta - -Andra Simona ( chiar daca luna a fost de 30, puiuta sigur a mai adaugat o luna la buchetel
...)
2:
Andrei - Doina_cel - cu urari de sanatate multa ....
Iustin Sebastian -- Serendipindity(Mara)
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
roxivan spune:
Fetelor, saru-mana pentru raspunsuri. Am Nidoflor in casa, deci e bun si pentru bebei. Ieri am verificat trusa medicala si l-am gasit dar nu stiam daca e bun si pentru copii asa mici. O sa incep chiar de cand se trezeste.
Catrinutza, pai numai Baneocin folosim, da' nu-si mai face efectul. De cand cu problema asta nici la baia de seara nu-i mai place, plange si da din picioare, isi ridica funduletul din apa. Eu il schimb la 3 ore, inainte de fiecare masa si il spal la fundulet in lighean.
Constipatia nu ne-a trecut asa ca o sa-i fac ceai de musetel, sper sa-l bea ca tare multe mofturi face la ceai si apa.
Noe, bine ai revenit!
Fetelor am pus si eu cateva poze in album. Va multumesc inca o data pentru raspunsuri, sunteti o gasca pe cinste.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
adar spune:
roxivan - ai primit PM - ul de la mine? Eu asa am vindecat funduletul Maiei, si acum nu mai are nimic. De obicei, daca se irita, fac apa cu bicarbonat (cica regleaza PH-u'), dau cu crema cu betadina pe bubite si folosesc crema anti - iritatii de la Johnsons. Acum am luat Bepanthen, e super, dar nu cred ca face fata la bubute ... si Baneocinul e super, in anumite faze. Cred ca bubutele astea la fund sunt de multe feluri, si trebuie tratate ca atare. Eu am zis ce-am folosit ... la noi a functionat.
Hai pupici multi si ... fundulete frumoase ![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ama_kaly spune:
Hello, hello!
Am mai prins un pic de timp liber si am intrat sa mai dam vesti despre noi! Avem doi dinti
..poze cu ei inca nu, dar cat de curand! Am inceput diversificarea si cu toate ca am citit o gramada despre ea, in capul meu e o ceata totala!
Rog ajutor mamicilor mai pricepute care ati inceput mai demult chinu' cu mancarea!(spun chin ca noi murdarim 2m in jur cand mancam si trebuie sa ne distreze cineva sau sa ne atraga atentia ca altfel nu-i chip sa stea linistit pe scaunel si sa manance
) Asa..cum spuneam, eu i-am inceput diversificarea acum o saptamana si ceva, aproape doua cu banana la ora 10..o saptamana l-am tinut numai pe banana si am crescut treptat portia pana am ajuns acum la o banana intreaga la o masa (fara partea din mijloc cu seminte).Saptamana asta i-am introdus si cerealele pe care i le dau seara.Cand ii mai pot introduce un alt aliment? Si cand pot schimba banana de la ora 10 cu altceva (mar, piersica)?
Poze mai noi puteti vedea aici: http://family.webshots.com/album/554153001GZloSaAdar am citit prin ce ai trecut..uff, ce doctori tampiti! Oricum eram sigura ca Maia nu are nimic, dar pacat ca a trebuit sa treci prin clipele alea de indoiala..imi dau seama ce a fost in sufletul tau!
am fetita dulce si pe mamica ei!
Aida am citit si eu..tot ce pot sa-ti spun este NU PLECAAA!!!

Uite un
si o
de la mine sa treaca supararea si sa revii aici la noi! Noe poze?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
mihaser spune:
Hello natiune!
Andrei si Iustin sa cresteti mari si frumosi!
Fetele multumim mult de urarari...Nu a mai facut febra, dar mai tuseste...Urmam tratamentul...bine ca nu are muci!
Micacalsa sa iti ai spun ca vineri am fost cu el la o prietena ce era racita!

Am cam cautat-o cu lumanarea si io...de daca nu am mai patit-o pana acum...ptr ca alptam...Lasa ca toate trec!
Iuliei
Dea ti-am citit postul! Nu a inchis nimeni capitolul precedent...abia azi vad ca e inchis! Multi pupici Miei!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
roxivan spune:

Catrinutzo, iti trecu raceala? Ma, da' atomica mai e Mariuca ta! Sa va traiasca!
Mihaser, multa sanatate mititelului!
Adar, am primit PM tau, dupa ce am scris mesajul de dimineata. Cum s-a trezit, l-am spalat cu apa cu bicarbonat, l-am dat cu Nidoflor si acum astept sa vedem cum reactioneaza. Multumesc!
Fetelor, nu stiu ce am in ultimele zile parca nu mai reusesc sa ma organizez, sunt tare aiurita, uit anumite lucruri. O fii si din cauza ca Darius e agitat si marait in ultimele zile? Azi am bagat biberoanele la sterilizat in cuptoru cu microunde si nu m-am uitat ca era pe grill si s-au facut varza si sterilizatoru si biberoanele (noroc ca avem mai multe). Parca m-am tampit. Si acum sunt tot pe fuga ca mai am o gramada de treba.
Uitai sa va spun ca vorbii cu Tania azi si miercuri mergem la masaj. E o tipa tare de treba! Multumesc Tania!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)