*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 10
catrinutza spune:
Roxivan...nu prea a trecut raceala...acum sunt la faza de tuse pana ma sufoc...da'; nu scapati voi asa usor de mine ![]()
![]()
M-am chinuit sa fun filmulete si acum vad ca nu sunt pe pagina web...le-oi fi trimis in spatiu????

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Gata fetelor...nu le trimisesem in spatiu dar se pare ca astia nu accepta mai mult de 10 filmulete...si eu depasisem cota ![]()
![]()
Dar am revenit cu www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20060929&ctime=113414" target="_blank">jocurile olimpice III - partea 1 si 2...vizionare placuta...si ganditi-va ce bine e acum la varsta "nemersului"...of ce ne asteapta fetelor...sa vedeti siluete silfide mai tarziu ![]()
![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
Aiiii, ROXIVAN…. Ai grilluit biberoanele…. Da, clar
Cum e cu fundicul? Ai dat-o cu Nidoflor (nistatin)? Lui Oana nu ii mai trecea roseata si moasa zisese ca daca sta mult iritata, da in infectie micotica.
NOE, bine ai venit!!! Cum fu?
CIUF, pe unde-mi umbli? Ce face Farfuzel? 
MIHASER, ma bucur ca nu mai are febra! Ce-I dai de tuse?
AMA, se introduce UN aliment nou pe saptamana si se inlocuieste O masa pe luna. (aduca asa fac eu….aici asa mi s-a zis. Cica nu ne grabeste nimeni)
ADAR, ‘ai ca-ti si trag una daca mai zici cu retardataaa! Cre ca-s ceva zboruri directe Frankfurt-Sibiu ![]()
MICAALSA, si zici ca “trai si viata”? excellent! Pupam Iulia somnorila – rila.
LORANDA, cum de a picat? A plins tare? Saracuta… las ca-I bine daca nu are nimica, se pare ca toata lumea trece prin asta mai devreme sau mai tarziu… Io am dat-o pe Oana cu capul de un colt de perete. Brrr…
POLIIII ai pus pozele?
PISPI, ati vandut apartamentul déjà, sau de ce numai scrii? Ce face Bibi? 
CATRINUTZA, acu ma pun pe vizionat.
asa cum zici, o colega de-a mea cu bebe de 9 luni are silueta din facultate, jur!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
gabi_fer spune:
ptr:
2
martie - Andrei - Doina_cel
mai- Iustin Sebastian -- Serendipindity(Mara)
3
martie - Maria - - Nshiro
martie - Andrei -- Irina71
aprilie - Raluca Elena - - Danielaneda
aprilie - Harris Peter - - Cosmina
mai - -Alexandra - -Aida_O
mamici si bebei
Ama parerea mea este ca-i dai multa banana, eu ii dau lui Alex 1/4 dintr-o banana. Cate kg are Seby? Am vazut pozele noi. Cool baiat!
Noe bine ai venit. Ateptam pozele.
Ciuf unde ai disparut? Sper ca nu au patit nimic puisorii tai!
Vreau sa va spun ca m-a disperat Alexandru. Tati de Alex este mai copil si l-a pus pe Alex sa mearga, sa faca pasi de la 2 luni cand el nu-si pierduse inca instinctul mersului automat(cred ca asa se numeste) iar cum baiatul meu la 5 luni si jumatate vrea sa mearga. In fundulet sta de la 4 luni iatr acum se impinge in picioruse si se ridica de fund ca vrea sa mearga. M-a cocosat, nu mai pot sta aplecata la el toata ziua. Imi vine sa il pun lui taica-sau in brate si sa ma duc la munca. Sa se ocupe el de baiat. Tot timpul ne-am certat din cauza asta, ca la fortat la multe, sincer va zic ca imi este teama sa nu pateasca ceva la coloana sau picioruse.
Ma duc acum sa ma intind si eu putin langa el, ca doarme si eu am o durere de spate.........apropo, voi aveti dureri de spate asemanatore cu contractiile? Cele care au facut epidurala? Eu am si ma omoara.
Va pupicesc si ma duc sa ma odihnesc!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
gabi_fer spune:
Am uitat sa va spun ca si Alex a avut o iritatie la fundulet de care nu mai scapam. Solutia noastra a fost spalarea la fundulet dupa fiecare schimbare, am renuntat la servetele umede si folosirea cremei de galbenele la fiecare schimbare intr-un srat fffff subtire.
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
adar spune:
Ase, acu ma pregatesc de-o
+
... mey, sunt singura care fumeaza de pe aici ?????
Catrinel - m-am interesat, cica pe la 11 pleaca de la frankfurt ...
Hai mai, ca e retardata mea ...
... sa vezi ce rade cand ii zic asa ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
Gabi - da, vezi, asta uitasem ... nici noi nu am mai folosit servetelele, se pare ca ele ajuta la "dezvoltarea" iritatiei. Am spalat funduletul la fiecare schimbare si am lasat-o mult cu putza goala
, apoi am sters cu apa cu bicarbonat si abia dupa cremuta. Acum ii e bine, are un fund ... ca de bebelus ... ![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
Mai fetelor, ce parere aveti despre supereva.ro ??? m intrat si io, de curiozitate, si mi se pare ... rooooooooooooooooooozzzzzzzzz ...![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
Ete ... tot io ![]()
Bai fetelor, o iau eu razna sau "scumpira" astia glowul ??? Ca parca nu era asa "scump" ??!!

Acu' te-nteleg io Catrinutzo de ce scrii asa multe mesaje ... 
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ciuf spune:
Intrai si eu repede sa va spun
.
Avusei o emotie cand vazui subiectul cu "inchideri la cerere" si ma lua inima asa la batai rapide. Credeam ca voi vedea contul Aidei inchis. Neah. Fu al lui Adrienne. Ma mai linisti.
Aida, nu mai pune la suflet tot ce scrie fiecare. E clar ca nu putem fi prieteni cu toti, mai ales pe o cale virtuala.
Multe bobarnace am primit si eu, asa ca prefer sa nu ma mai lansez in discutii academice si sa stau in cuibul nostru de ghiocei ca-s mai safe. Mai bantui eu pe ici pe colo, dar asa usurel.
Candva ma batea gandul sa parasesc DC-ul asta care mi-a creat dependenta (pierd ceva ore bune cu el) dar as suferi sa pierd cateva legaturi care le am cat de cat apropiate cu ceva membri.
Nu sunt deloc de acord cu decizia lui Xeno, motivatia mi s-a parut cam "transparenta". Nu-ti lua adio din cauza catorva persoane. Gandeste-te cate simpatii ti-ai castigat pe acest site.
Daca chiar te hotarasti sa ne parasesti mi-ar face placere sa mai vorbim din cand in cand, sa ne mai trimiti niste poze cu Alexuta.
Dar eu, in sufletul meu, sper sa te citesc cat de curand pe DC.
Incearca sa iei o decizie dupa o mica pauza.
La muli ani gazulitelor nascute in zilele in care n-am scris.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo