*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

sara buna, gagici!
tocmai uploadez pozele pe net si de indata ce termin, le pun si aici...de fapt, cred ca pozele vor spune cel mai bine ce si cum, eu una sunt oarecum speechless, a fost sublim, ne-am simtit minunat, cu croissant cu unt la micul dejun si vin rosu la orice masa, cu un turn Eiffel care iti taie respiratia, cu un urcus de 15 minute pana suuus de tot in Sacre Coer, printr-o scara spiralata unde abia incapeai, cu un Notre Dame fascinant si un Montmartre in sunete de vioara si de poeti ai strazii, ce sa mai spun, totul, absolut totul a fost altfel, si abia acum imi dau seama cat de vulgara e numirea Bucurestiului "Micul Paris"- ha, ar vrea el! oameni relaxati, niciun picior de caine vagabond pe strazi, brasserii din 50 in 50 de metri, un "sat" intreg numai pentru shopping, taxiuri cu acelasi tarif (chiar de e Mercedes sau Renault), patiserii, muuult vin, .......

abia astept o noua reintalnire cu asa-zisul Cel mai frumos oras al lumii, pentru ca, desi am stat 6 zile, nu am apucat sa vedem nici macar jumatate din ceea ce ar trebui vazut in Paris; nu am ajuns in Pere Lachaise (asa se scrie?) la Jim Morrison, nu ne-am plimbat cu vaporasul pe Sena, insa cei aproximativ 20km/zi ne-au aratat niste chestiuni cu adevarat frumoase...

Salonul auto- eu una nu am calcat pe-acolo, am profitat de orice moment sa plimb Bia pe Champs Elysee, sa ne imprietenim in parcuri cu mosuleti simpatici care, daaa, stiau un Cornel si o florica din Romania, sa agatam pusti de 2 ani cu gura pana la urechi, sa mancam de toate, cu gluten si fara gluten, sa dormim (ea,mai ales) la soare si sa ne bronzam....

sunt epuizata, inca!, obositor tare cu bebe, insa nu regret nicio secunda ca am luat-o cu noi...Nu isi va aminti , insa va vedea pozele, ii vom povesti noi, iar eu m-am simtit minunat cu ea, cu Dr si cu celalalt coleg.

revin, ma duc sa mai incarc poze

am adus si amour pentru Maia si mamica ei, si o multime de hugs pentru toata lumea

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Noelinio...m-ai facut sa lacrimez in amintirea plimbarilor mele prin Paris...pacat ca atunci eram prea copil si pacat ca am fost cu "turma" si multe lucruri le-am ratat...ma bucur ca ati putut vedea unul dintre cele mai boeme orase...parerea mea...imi amintesc si eu de alba Sacre Coeur si de stradutele super inguste din Montmartre, si pictorii de pe Sena, si plimbarea cu vaporasul si apusul de soare prin rozeta multicolora de la Notre Dame...

Adar...da-i inainte cu mesajele daca vrei alt glow...trei cuvinte per mesaj

Io ma cam duc sa fac nani daca m-o lasa tusea asta "magareasca" care m-a epuizat de tot...nopate buna, somn usor, ingerii sa va sarute...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Catrinutza - ... pai daca se mai scumpeste mult, o sa trimit mesaje goale, doar asa, ca sa dea la numar ...
bai, poate aud moderatorii si chiar cred. in primul rand io scriu cand am chef si cat am chef, si in al doilea rand, a inceput sa-mi placa glou' meu, daaaaaaaaaaaaa?????????????? si nu-l schimb! Na! Ati inteles dragilor ??? (fata, vezi ca io am scris razand, sa nu crezi ca zic de rau, daaaa???)

Noe - multumim enorm pentru iubire ... sa stii ca si pe mine m-ai impresionat mult cu descrierea, mai ales in ce o priveste pe Bia. sa stii ca dovezile acestei plimbari, vor insemna enorm de mult pentru ea, peste ani. Eu am o poza, de la 3 ani, facuta in Austria, cu parintii mei. Si stau de multe ori, si-mi amintesc ce mi-a povestit tata, ce mi-a povestit mama, si ma uit la poza aia si ... tare drag imi e ....
Va felicit din inima ca ati luat-o cu voi. Probabil ca ai fi regretat daca o lasai acasa la cum te cunosc eu. De fapt ... la cat inseamna Bia pt tine, cred ca veneai de acolo trista daca Bia ramanea acasa ...
Te cautai pe yahu, dar m-am gandit ca ai treaba si te-am iertat. Astept cu nerabdare pozele, poate reusesti in seara asta ... mai stau nitel pe aici ....
Pupam Bia mumoasa si pe mama ei cea scumpa! Si iti multumesc pentru gestul tau minunat. Nu voi uita asta niciodata!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

ANDREI SI IUSTIN-SEBASTIAN !!SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI IUBIRE!

ama-kaly am vazut pozele...ai un strengar de prima clasa! Si ce smecher e el cu geaca de blugi!!!

catrinutza acum voi viziona jocurile olimpice-urmarea.

catrinel am pus poze.Uite poze cu ce am papat aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=/b1bdre2&urlhint=actn,ren%3as,2%3af,0
Restul pozicilor sunt inainte de semnatura.Ce mai face Onuta?

Noe bine ati venit acasa!vrem poze!!

roxivan cum mai e fundutu lui Darius?Cu constipatia ce-ai facut?I-ai dat ceai de musetel?

Mai fetele eu am o intrebare:pana cand sterilizati biberoanele bebeilor?Ca eu am intrebat p-aici si mi s-a zis ca deja pot renunta la sterilizat atata timp cat a inceput diversificarea.
Pupicei voua tuturor

Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/my_photos

Mergi la inceput

Catrinutza, !

Ada, ...sunt ocupata cu poze, site-uri, bagaje de despachetat, o sticla de vin din Paris...dar imi revin eu, azi-maine

Polixeni, eu nu ii mai sterilizez de la 3 luni..ii spal totul bine cu detergent si perii de bibe

revin..merge netu ca melcu...

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Ada, inimoasa mica, ce ma bucur cand mai vad cate-o inimioara

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Diana - cum putem ... , stii tu, picaturile formeaza oceanul ... si in plus e chiar frumoasa ... ma gandeam acum vreo doua zile ca mi-ar fi placut tare mult sa am si-o floricica ... dar .... nu stiu cum ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adar

Diana - cum putem ... , stii tu, picaturile formeaza oceanul ... si in plus e chiar frumoasa ... ma gandeam acum vreo doua zile ca mi-ar fi placut tare mult sa am si-o floricica ... dar .... nu stiu cum ...

poate la campaniile viitoare...acum se vor da Aripioare pentru Denis, daca nu ma insel..maine vreau sa vorbesc cu Dr sa vedem ce si cum...
what you give, comes back to you

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Aripioare ???? Cum ... aripioare????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adar

Aripioare ???? Cum ... aripioare????

aici

Ce mai citim noi

Mergi la inceput