*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 12
adar spune:
Bai fetelo, se pare ca numa' io si cu Noe suntem liliecii noptii ... buhuhu ...
Io ma retrag in plina glorie ... e aproape 1 jumate, iar la ... cine stie 5-6-7, cum vrea Maia, ma trezesc ...
noelino - spor la webshutit
, ser sa gasesc maine pozici ca de nu, fac scandal ...
NOAPTE BUNAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Qamar spune:
i give up
deoarece imi merge netu ca melcu turbat, nu am reusit sa pun decat o miime din pozele pe care vroiam sa vi le arat...o sa mai incerc maine, cu phortze proaspete, si deocamdata puteti vedea aici o parte din pozele cu noi prin Paris: adica aici
maine revin cu completari, turnul cel mumos, sacre coeur, montmartre, notre dame si tot phelu de chestiuni care de care mai bune de vazut
noapte buna si mumoasa si sper sa reusesc maine!
Ada, uite ca tot am reusit ceva, chiar daca partial...![]()
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
Qamar spune:
iar www.flickr.com/photos/29936108@N00/" target="_blank">aici sunt alte poze, din incercarile mele de a le uploada pe diverse site-uri
acu chiar ca plec![]()
Ce mai citim noi
Delia21 spune:
Pupam lumea.azi m-am caznit 3 ore,fara exagerare si AM REUSIT sa pun 2 filmulete!!!Cu Rudy la pian http://www.youtube.com/watch?v=SuxMpO7HKMA si Rudy razand http://www.youtube.com/watch?v=eG2Yo_VIXLw
Catrinuta,sa nu o deochi pe Mariuca ta cum sta ea in fundulet si se catara.Vizionat filmuletele cu "jocurile olimpice".
Catrinel_17 spune:
NOE – foarte frumos!! Cred ca v-ati simtit fantastic! Sa mergi data viitoare la pere Lachaise, eu am fost la Jim. Avea pachete de tigati si sticle de bautura pe mormant, de la fani ![]()
Mai ce dulci sunteti amandoua in poza aia cu Bia in carucior! Bi parca e o papusica!!!
DELIA, sa fiu a naibii, Rudy e demential!!!! ![]()
ROXI, cum e Darius?
ADAR, acuma am gasit si io supereva. Na ja, mai sunt 100 de chestii la fel pe net..
COSMINA, voi nu mai scrieti? Sunteti bine? Diversificati de zor? ![]()
Moaaamaaa, POLI, ce bun trebe sa fi fost!!! Ce scaunel ai tu pt masa? Pupam ochisorii maslinutze! Simpatic foc Nick cel mick!!!
CATRINUTZA, olimpica ta e nemaipomenita!!dar si silueta ta va fi de invidiat in curand!!!!!!
MARI78 iar bantui prin tara?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
micaalsa spune:
Catrinel, Cosmina e in Romania ... ne tot chinuim sa punem de-o intalnire si ba acum doarme Harris, ba Iulia ... nu ne sincronizam nicicum
. Dar nu-i scapam noi ca ne trebe poze, data trecuta ne-am tot uitat aparatele foto pe-acasa.
Noe, super vacanta chiar daca Turnul e pozat cand ziua cand noaptea
.
Bai adar bai, pai ai tu un spirit de observatie ... jos palaria.
Delia,
micului pianist.
Mai fetelor, am pus-o si eu ieri pe pitica mea in premergator si fuge a mea cu el de n-are treaba. Doar ca am observat eu ca-si tine un piciorus stramb, calca aiurea cu el ... nu stiu ce sa zic. N-o fi pregatita inca sa se sprijine in picioare, o fi vreun defect ... m-apuca pandaliile cand ma gandesc. Oricum, o mai las o vreme, n-o mai pun in el si sa vedem dupa. Parca si Anamaria lui tchelen a fost suspecta de asa ceva ... imi aduc eu bine aminte? Cred ca odata cu parul imi pica si putinii neuroni care mi-au mai ramas
.
Si incheiem cu nishte poze:
aici bem singuri suc de morcovel
aici am luat viteza
si
ne-am oprit
Pupici, fugim la Harris
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
dea0277 spune:
Salutare fetelor ...
Adar, stai linistita ca nu esti singura care fumeaza ... eu acum sint la cafeluta de dimineata, noroc ca pruncul meu ma lasa sa o beau ca se trezeste mai tirziu ...
Eu nu stiu cum reusiti voi sa fiti asa de active pe forum ca eu nu fac fata, pina reusesc sa citesc din urma, se trezeste copilu' cu foamea in git si ma chiama ....
Noutati avem si noi, ne-am pus cercei, am cazut din pat, dar n-am patit nimic, mergem in premergator, desi obosim in jumatate de ora, avem un inceput de dintisor, e tare activa, de mi-a zis doctorita sa ii fac masaj sa o mai linistesc, si eu, copil ascultator, i-am facut, dar parca i-a dat un surplus de energie in loc sa o mai linisteasca, stam in fundulet, dar numai citeva minute, ca ne prabusim ...
Meniul ei este cam asa:
pe la 7-8 in somn, un bibe cu lapte, cam 140-150
la 11-13 cereale sau mere cu biscuiti si brinza sau iaurt cu biscuiti
la 3-4 piure de legume cu ou/pui/vita/ficat depinde de inspiratie, azi vreau sa ii fac supa de rosii cu galuste (a mincat intr-o zi 4 polonice de supa de pui cu galuste :))
pe la 7-8 cereale sau iaurt depinde ce i-am dat mai devreme
si la culcare 10-11 un bibe cu lapte.
In timpul zilei mai completez mesele cu lapte, daca o vad ca nu s-a saturat si apa la greu.
Are 8500 ceea ce zic eu ca este foarte bine pentru cu copil nascut la 1700.
Cind o sa gasesc firul de la camera, o sa pun si poze noi cu Mia si cu noi.
M-a intrebat cineva cum ne-am acomodat, deocamdata bine, dar Mirel, sotul trebuie sa inceapa sa isi caute de munca si asta este cam dificil din cite am inteles ... sa vedem.
va pupic si incerc sa intru mai des ...
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
adar spune:
Catrinel - ideea era ca apartine de DC, insa mie mi se par absolut la fel ... e un pic plicti, insa ...
Noe - mumooooooooossss, rau de tot, da' vezi ca pe flickr ai inversat "anotimpu"
, turnu ziua/noaptea, e .... invers ...
. Sa fie de la ....

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Qamar spune:
quote:
Originally posted by adar
Catrinel - ideea era ca apartine de DC, insa mie mi se par absolut la fel ... e un pic plicti, insa ...
Noe - mumooooooooossss, rau de tot, da' vezi ca pe flickr ai inversat "anotimpu", turnu ziua/noaptea, e .... invers ...
. Sa fie de la ....
![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
![]()
''cel mai iubit copil ...''
MAIA
minunea cu ochi mari

Ce mai citim noi
adar spune:
dea - crezi ca noi stim cum avem timp ??? Habar n-am, cert e ca aseara era tarziu rau si io ma chinuiam sa vad pozele cu trutzulina :). A zis Sorin ca nu suntem normale. Oare asa sa fie ??? 
![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari