*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Qamar spune:
quote:
Originally posted by adar
dea - crezi ca noi stim cum avem timp ??? Habar n-am, cert e ca aseara era tarziu rau si io ma chinuiam sa vad pozele cu trutzulina :). A zis Sorin ca nu suntem normale. Oare asa sa fie ???adar si MAIA
(30 martie 2006)
![]()
''cel mai iubit copil ...''
MAIA
minunea cu ochi mari
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
micaalsa spune:
Bineinteles ca mi-a aparut mesajul dupa al lui Catrinel si eu le citisem pe ale lui adar si noe de cand lumea.
Asa ca rasfoiti fetelor si paginile trecute ca sigur se mai pierd mesaje din mers.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Qamar spune:
Catrinel, multumim!
Delia, Rudy rocks!![]()

eu inca ma lupt cu pozele dar curand o sa pun varianta phinala ...
cat despre Ziua si Noaptea turnului respectiv...
no comment, trebuia sa observe cineva, nuuu?
las' ca ma prind eu cum se modiphica titlurile, sic!![]()
sunt prin zona, revin
Ce mai citim noi
micaalsa spune:
La Multi Ani si multa sanatate bebeilor
Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Raluca Elena - - Danielaneda
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O
si te rog frumos adar lumineaza-ma si pe mine ce-nseamna incalcitura aia de cuvinte
. Sa nu-mi zdrobesc mintea degeaba ca si-asa n-ajung la nici un rezultat.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Qamar spune:
LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE!!!

Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O

Ce mai citim noi
adar spune:
LA MULTI ANI FERICITI BEBEILOR FRUMOSI SI ...
o tangiobi ni omedeto gozaimas![]()
Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O 

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Qamar spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Bineinteles ca mi-a aparut mesajul dupa al lui Catrinel si eu le citisem pe ale lui adar si noe de cand lumea.
Asa ca rasfoiti fetelor si paginile trecute ca sigur se mai pierd mesaje din mers.Pozele mele
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
acu am citit mesajul tau, bine ca ai zis...ce aberant cu ordinea asta in care apar

oricum, zuper poze

Ce mai citim noi
catrinutza spune:
"La multe luni!" pisoiasilor mancatori de lapte care azi isi aniverseaza inca o luna...
Delia...

pupam puiutzu' cantator...ar putea sa faca o echipa fantastica cu Mariuca...ea cum aude muzica, cum se pune pe ras si dansat...desi vad ca Rudy are predilectie spre muzica serioasa, dura...deci ceva balet ar merge ![]()
![]()
![]()
Diana..nu am curaj sa ma uit la poze...incerc si mi-e ca dau in plans...da' nu o sa ma las...in amintirea tineretilor mele 
Dea...io imi fac timp de genul ori seara dupa ce adoarme plodolino, ori dimineata in timp ce mancarea fierbe pe foc...e drept ca de multe ori calculatorul sta aprins fff mult si mai arunc cate un ochi din cand in cand...
Catrinele...ce bine ar fi sa mai dau jos din "silueta"...
Hai ca imi fac curaj sa ma uit la pozele Dianei...
Beeeeiiiiiiii....mai stie cineva ceva de cuscra mea Tina si de Davidutzu?????
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Diana...vazut si dat in plans...da' trece pana ma marit...of ce bine era la 18 ani...colindam fara nici o grija pe strazile Parisului...

Bei fetelor acum incepe sa ma scoata si pe mine din sarite chestia cu mesajele care apar aiurea...am citit cum Micaalsa o intreba pe Adar despre semnificatia cuvintelor ei si am ajuns pana pe pagina precedenta cautand "cuvintele" ...ca sa vad ca mesajul lui Adar era mai jos...
Deci Adar, ce inseamna...ne injuri de mama
???...si poate acum mesajul asta o sa apara pe prima pagina![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by adar
micaalsa- te referi la faza cu glow-ul ???
Auzi puiule, vad ca si tu ai parchet de-asta laminat sau cum s-o chema, zi si la baba, nu se zgarie cu scoala de mers ????????
Ca eu nu stiu ce sa fac. O doctorita neurolog mi-a zis ca nu e bine sa ne punem copii in scoala de mers ca se puturosesc si nici nu le face bine ... nush ce sa fac ... dar daca iau si-mi strica frumusete de parchet ....adar si MAIA
(30 martie 2006)
![]()
''cel mai iubit copil ...''
MAIA
minunea cu ochi mari
nu, nu ... faza cu glow-ul o stiu. Ma bucur ca-ti place acum culoarea
.Era vorba de chestia aia-n japoneza, am citit dupa.
Am si fost in genunchi pe parchet sa vad daca s-o zgariat. Da nici o urma la mine. A meu e din ala de trafic intens, s-o gandit socrosenia mea (ca el l-o pus) ca cine stie ce marfare si mai stiu eu ce s-or perinda pe la mine prin casa. Poate si de-aia nu se zgarie de la scoala de mers. Oricum, who cares? Ca noi stam provizoriu (sper
Si ce mai vrui eu sa intreb, ca deh, stiti treaba cu neuronu impiedicat. Nu stiu ce lapte praf sa-i iau la goanga asta a mea ca vad ca ma lasa si pe mine laptaria de izbelishte si trebe sa suplimentez. Am Milumil da'a mea ia doua inghitituri si pace, se apuca de urlat. bag seama ca nu-i place. Oare care e mai apropiat de laptele de mama? Aveti habar? Ca pentru mine-i un hop nou.
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)