*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 14
micaalsa spune:
Asa deci, eu ii raspund la adar si-mi apare mesajul inaintea ei. Faina treaba, n-am ce zice. Ma calca pe nervi deja organizarea la forumul asta. Dar lumea e ocupata cu altceva am observat ca.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
dea0277 spune:
Adar lol ...
Cred ca la mine e putin diferit ca sotul e acasa tot timpul si mai foloseste si el computerul, mai face un website, doua si nu poci sa il dau la o parte ... ne certam pe computer tot timpul, ca asa timp, cred ca as avea.
plingw mia...revin
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
adar spune:
AOLEUUUUUUUUUUUUUUUUU..........
Mama, iar e varza la mesagerie ?????
ok,
INSEAMNA UN FEL DE LA MULTI ANI IN JAPONEZA ... STIU DE LA NSHIRO ...![]()
Bai, daca nu fac oamenii astia ceva cu mesajele o luam razna ... dar vorba cuiva, n-au timp, ca acu se ocupa de supereva (kiss
)
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
micaalsa- te referi la faza cu glow-ul ???
Auzi puiule, vad ca si tu ai parchet de-asta laminat sau cum s-o chema, zi si la baba, nu se zgarie cu scoala de mers ????????
Ca eu nu stiu ce sa fac. O doctorita neurolog mi-a zis ca nu e bine sa ne punem copii in scoala de mers ca se puturosesc si nici nu le face bine ... nush ce sa fac ... dar daca iau si-mi strica frumusete de parchet ....
![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
roxivan spune:
Salutare!
Intru si eu putin sa va salut.
Fetelor, vad ca au inceput sa se vada ceva ceva rezultate (nu minuni), nu mai e asa iritat, dar NU AM SCAPAT DE CONSTIPATIE. I-am facut ceai de musetel, dar abia, abia a baut 30 ml, ieri, toata ziua, vad ca degeaba bea suculet de mar ca nimic. Azi am incercat iar cu ceai de musetel, dar deocamdata nu vrea sa bea, dar nu-i nimic eu insist.
Nu am apucat sa citesc din urma, dar cum am timp ma pun pe treaba.
Catrinel, ti-am trimis prin sora-mea o serie de pupici, ca ieri a ajuns in Frankfurt. Sper ca i-ai primit.![]()

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
aalina2003 spune:
Si ce daca Noea fost la Paris si a mancat croissant cu unt (si a mai baut si vin rosu!!!), ce..noi n-am avut francophonia noastra?
Mi-e ciuda, Noe, ca io n-am stat decat doua zile, da' lasa ca ma mai duc io..Astept mai multa ordine in poze si ..mai multe poze, dom'le, adica toate, te rog!
Am vazut si eu supereva si mi se pare o copie roz a DC si nu-nteleg pentru ce? Era prea aglomerat pe aici?
Pup ghioceii nascuti azi, adica nu azi, acu'vreo 5-6 luni:
Andrei - Doina_cel
Iustin Sebastian -- Serendipindity(Mara)
Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O
Qamar spune:
Catrinutza,
..si data viitoare poate mergem in gasca!
Roxi, eu Biei i-am dat cativa ml de suc de prune phacut de mine cand era constipata si s-a rezolvat..succes si voua!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Si ce daca Noea fost la Paris si a mancat croissant cu unt (si a mai baut si vin rosu!!!), ce..noi n-am avut francophonia noastra?Mi-e ciuda, Noe, ca io n-am stat decat doua zile, da' lasa ca ma mai duc io..Astept mai multa ordine in poze si ..mai multe poze, dom'le, adica toate, te rog!
Am vazut si eu supereva si mi se pare o copie roz a DC si nu-nteleg pentru ce? Era prea aglomerat pe aici?
Pup ghioceii nascuti azi, adica nu azi, acu'vreo 5-6 luni:
Andrei - Doina_cel
Iustin Sebastian -- Serendipindity(Mara)
Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O
vine, vine pozele...e la incarcat

Ce mai citim noi
Qamar spune:
Supereva cred ca se vrea site pentru doamne
...aici e desprecopii...si da, cred ca devenise prea aglomerat...
Ce mai citim noi
cristina30 spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Si ce mai vrui eu sa intreb, ca deh, stiti treaba cu neuronu impiedicat. Nu stiu ce lapte praf sa-i iau la goanga asta a mea ca vad ca ma lasa si pe mine laptaria de izbelishte si trebe sa suplimentez. Am Milumil da'a mea ia doua inghitituri si pace, se apuca de urlat. bag seama ca nu-i place. Oare care e mai apropiat de laptele de mama? Aveti habar? Ca pentru mine-i un hop nou.
[
Hallo Anamaria si noi ne chinuim cu laptele , eu incerc sa-l intarc pe Magnus pentru ca asa cum am mai scris merg din noiembrie la servici; el bea dimineata pe la 10 lapte de san si de abia seara pe la 7 , la culcare san iar, ca in rest i-am facut diversificare: la 13 brei de legume cu/fara carne, la 4 brei fara lapte dar cu fructe, la 6 brei cu lapte; in schimb mai bea san noaptea, la 22:00, la 1 si pe la 4-5.
Am probat pana acum, Humana, Milumil , Toepfer si Beba. A mai ramas HIpp-ul si Alete cred... dar ne termina, ia doua guri si apoi inchide gura ca nu i-o mai poti deschide; in cel mai rau caz tb sa-i dam cu lingurita. O vedea cum om face.
Cristina & Magnus 7.04.06
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby