*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI ghioceilor
Andrei -- Irina71
Raluca Elena - - Danielaneda
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O
Sa cresteti mari sanatosi si frumosi
La multi ani si puiului meu.

Am reusit sa citesc si sa vizionez din urma, Cristian cel jucaus, Seby in costum de blugi, Mariuca olimpica, Bia parizianca, Rudy pianistul, Iulia alergatoarea. Noi va pupam dulce si va anuntam ca avem si poze noi aici : http://pg.photos.yahoo.com/ph/nshiro2003/album?.dir=9ccbscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Nu-s ele chiar asa de noi de fapt dar abia am reusit sa le pun. De ieri am inceput cu o lingurita de fulgi de paine facuti cu apa si pana la sfarsitul lunii a 8-a avem misiunea de a inlocui complet si a doua masa. Ieri i-am dat si banana pt prima data, tot o lingurita si se pare ca a fost ok. Nici un dintisor la orizont inca...
Aida sper ca ai revenit la ganduri mai bune si ca te-ai decis sa nu ne parasesti totusi...
Intai Tina, apoi Monica... Serj, Cat, nu au mai scris demult... Andreea Georgiana a lasat-o si ea cam moale in ultima vreme... Acum cateva zile am visat ca parca scrisese Noe ca Monica are probleme cu sotul, sa stam linistite ca nu e nimic legat de sanatate... ufff...
Ama intrebai de diversificare parca. Dupa 3-4 zile poti sa incepi treptat introducerea celui de-al doilea aliment plus alimentul pe care l-ai introdus deja. Si eu cred ca o banana e cam multisor. Aici pt lunile 5-6 nu se recomanda mai mult de 3-4 linguri de fructe la o masa, asta in conditiile in care o masa trebuie sa contina si proteine si vitamine si minerale etc (deci nu se recomanda o masa numai fructe, a doua masa numai legume etc) Tu acum faci cum vrei, ideea e sa creste treptat cantitatile.
Va pupim !

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Fata Rocsana...mi-a venit sa manac ecranu' cu totul cand am vazut-o pe Mariuca ta ...mai , eu am senzatia ca Mariile astea sunt o natie aparte: vesele, falcoase, puse pe shotii si cu zambete smechere...pupam micutsa Maria-san si sa fie sanatoasa si cuminte si sa ramana mereu vesela, indiferent ce ii va rezerva viata......si m-am imbolnavit cand am vazut ca tu poti sa ii prinzi in par clame si elasticutze....la noi nici macar o scama nu are de ce sa se prinda...singura mea mangaiere e faptul ca asa am fost si eu la varsta ei iar dupa am facut o podoaba capilara de a trebuit sa caut mult o frizeritza personala care sa se incumete sa imi tunda coama deasa...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by nshiro

Aici pt lunile 5-6 nu se recomanda mai mult de 3-4 linguri de fructe la o masa, asta in conditiile in care o masa trebuie sa contina si proteine si vitamine si minerale etc (deci nu se recomanda o masa numai fructe, a doua masa numai legume etc) Tu acum faci cum vrei, ideea e sa creste treptat cantitatile.

Ai reusit sa ma pui pe ganduri...de ceva vreme masa de fructe de dimineata si-a cam inlocuit-o singura, ca sa spun asa, in sensul ca nu am mai vrut sa ii dau lapte imediat dupa fructe, dar ea adormea cate 2 ore si daca ii dadeam lapte dupa somn, deja stricam ritmul meselor...acum ii dau mar cu biscuite si/sau cereale si nectar de morcov cu fructe (cam 150-170 ml) si ea se declara satula...stau si ma intreb acum daca e bine, dar oricum la completare cu lapte nu ma mai intorc ca vad ca ii prieste la burtica (nu mai are colici)...poate sa ii bag si branzica in fructe ca sa fie mai variata gama de alimente???!!!
Ma gandesc ca la masa de pranz oricum e variata oferta: legume, carne/ou, branza...
Vreo idee, ceva?????

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Rocsana, zuper pozele, Maria e din ce in ce mai mumoasa! e tare simpatica ccccu parul prins

-banana eu inca nu i-am dat ca e alergena...cica, mai asteptam pana pe la 7-8 luni

insa am si eu o intrebare: cu glutenul asta- eu i-am dat de vreo 3 ori pana acum mancarici de bebei cu gluten (ba cereale, ba nu stiu ce de la Nestle, etc) si nu a avut nicio reactie alergica; asta inseamna ca pot sa ii dau de acum phara probleme chestii care contin si gluten?sau tot asa, cu grija..

Si...gataaa, am terminat de pus pozele:(cele decente)

Noi prin Paris (poze cu persoane)

De vazut in Paris

si

Diverse poze mumoase

Pentru cine are sau a avut rabdarea sa se uite, si sa mai si comenteze (Ciuph, ), multumim mult si va opher o mica tratatie (virtuala deocamdata, cine vrea reala, sa zica si ii dau adresa ):

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Micaalsa – parchetul de trafic intens nu inseamna ca e rezistent la zgarieturi, ci ca are un click mai bun, sa nu se desfaca daca se calca mult pe el. Ne-o zis un nene care produce parchet !!! e SUPER daca nu s-a zgariat ...

Roxivan – incearca cu cola+iaurt …

Aalina – parerea mea e ca nu va avea success … zic si io, am citit acolo unde se face prezentarea siteului pe DC si toata lumea zice acelasi lucru: DC in forma … rozzzz

Noe
– hai mai … pai daca vreau site pt doamne, ma duc pe fairlady, nuuuuuuu ??? Chiar asa, pe cand inaugurarea ???

Nshiro – m-ai dat gata cu pozele … pupam micuta japonezoaica …

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

NOE .... AVUSESI LOC LA GEAM , AI ????

Mergi la inceput

Noe - sa ne arati si ce frumuseturi i-ai cumparat Biei, da?

nshiro - se pare ca Andreea nu ne-a parasit, e doar in contzediu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by adar

NOE .... AVUSESI LOC LA GEAM , AI ????

ihi

pssst, nu vorbim de site-uri concurente aici

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Micaalsa, eu am auzit, da' nu stiu daca nu-i doar reclama, ca Toepfer e cel mai apropiat de laptele de mama, cica asa ar fi fost "spus" in Germania..Catrinel, stii ceva de asta?

Si Noe, adicate supereva e pt doamne..si DC e pentru copii...aha..si doamnele e roz si n-are copii...acu' am inteles! oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza, daca si-a inlocuit singura masa, las-o asa cum a picat..ideea e, din cate am priceput eu, ca la aceasta minunata varsta sa manance cel putin 500-600ml lapte/zi, in rest, cum o vrea ea..
Noe, mey, eu cand am zis toate pozele, am stiut eu ce zic, adicate...si pe-alea mai putin decente. De ce nu le pui si pe alea, ca sa vedem si noi, mai batrane fiind, adica io, daca sunt poze corecte..ca sa zic asa.

Mergi la inceput