*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 16
Qamar spune:
Alina, eu le-as pune, da nu ma lasa sotu', ca pe urma cine stie ce iese...poate ma da nenea Admin afara de pe forum, poate vine CNA-ul peste noi, sau SANEPID-u, sau CTC-u...nu e de joaca cu de-astea![]()
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Noi prin Paris
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
aalina2003 spune:
Noe, si Ana a mancat gluten, ca sa zic asa. Eu am inteles asa: glutenul asta declanseaza o boala denumita boala celiaca, sper ca am scris/priceput corect, dar boala asta e genetica, asa ca eu cred ca daca au mancat si nu nimic, atunci e OK, poti sa-i dai inainte. Poate mai intrebi si un pediatru, totusi, pentru siguranta.Eu ii pun Anei in fructe cereale de la MIlupa, pe care scrie Biscuiti in fiecare zi (arata ca niste biscuiti macinati) care au si gluten. E drept ca fac asta de la 6 luni, dupa cum scrie si pe cutie.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Noe, si Ana a mancat gluten, ca sa zic asa. Eu am inteles asa: glutenul asta declanseaza o boala denumita boala celiaca, sper ca am scris/priceput corect, dar boala asta e genetica, asa ca eu cred ca daca au mancat si nu nimic, atunci e OK, poti sa-i dai inainte. Poate mai intrebi si un pediatru, totusi, pentru siguranta.Eu ii pun Anei in fructe cereale de la MIlupa, pe care scrie Biscuiti in fiecare zi (arata ca niste biscuiti macinati) care au si gluten. E drept ca fac asta de la 6 luni, dupa cum scrie si pe cutie.
da, si eu tot de la 6 luni i-am dat...mda, sa o intreb si pe tanti doctor...
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
nshiro spune:
Fetili multzamim pt apreciatiuni![]()
"Fata Catrinutza" m-ai dat gata cu ast apelativ, tare m-ai mai uns la inimioara... Asa obisnuiam sa ma strig cu prietenele mele dragi din scoala, liceu, fac si de care sunt acum la 30 de mii km departare...
Cat depre masa de dimineata a Atomicei cred ca e ok atata vreme cat papa variat pe parcursul intregii zile.
Adar multumim pt urarea speciala. Smechero!
Noe zuuuper si pozele voastre. Eu o singura data am trecut prin Paris, nu am apucat sa vizitez mare lucru pt ca nici timp nu am avut dar si pt ca mi-au taiat frantzujii cheful... mare pata am pe ei! Ia zi-mi tie ce impresie ti-au lasat? Cat despre gluten eu stiam ca de la 6 luni e ok, desi aici sunt fulgi de paine incepand de la 4 luni. Eu am inceput de ieri sa-i dau, deci de la 7 luni fara o zi...
Micaalsa Maria in premergator fuge pe varfuri si la fel cand o tin eu in picioare se ridica pe varfuri...
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
mihaser spune:
Salutare!
Maria - Nshiro, Andrei - Irina71, Raluca Elena - Danielaneda, Harris Peter - Cosmina si Alexandra -Aida_O
Catrinel ii dau Ambroxol 6 picaturi de 3 ori pe zi ptr tuse.
Noe mai usor cu Bordeux-ul ala !
Maine sper sa recuperez si eu...am de vazut poze filme etc
Pup toti bebei...al meu e mai bine...maine seara il duc la control...Partea buna e ca de la nurofenu asta doarme de la 21 la 6 ![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
alorea16 spune:
Salutare fetelor!
Va citeam si am ramas pe ganduri .....
quote:
ce naiba era chestia cu luatul de poze cu copii si puse pe site-uri indecente...ca m-am laut rau de ganduri...da' rau de tot, in asa hal ca imi vine sa nu mai las link-urile la semnatura...zau...
Cine ar putea face una ca asta ????
ANA si CRISTIANUITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
micaalsa spune:
adar, bine-ar fi sa aiba un click mai bun ... la al meu poti sa bagi orez intre. Apoi nu stiu, o fost pus de-a lela sau care-i baiu'. Zgarieturi nu are, apoi eu sper sa nu ma bati dupa ce-o pui pe Maia in premergator.
aalina, gasesc oare aici Toepfer? Ca eu n-am auzit de el.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
alorea16 spune:
Ma fetelor ce se intampla ???? Mesajul catrinutzei era inaintea mea si cand colo a aparut dupa mine.
HEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII .... ????????????????? Nenea moderatoriiiii ..... nu vedeti ce se intampla ? Nu e nimeni pe acasa ?????????????
Unde trebuie sa ne adresam ???? Pentru ca nu se mai poate asa ceva . 

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
catrinutza spune:
Fata Rocsana 

Alina 2003 pai daca pui ca numai seara si dimineata inhata 260 ml pe nerasuflate, iar dupa amiaza mai are o repriza de 150-170 ml , cred ca e ok la capitolul lapte ![]()
![]()
Diana mama...ai grija la invitatiile acasa
...tocmai ce terminai de citit despre nenea Yank ala din cauza caruia si Aida a avut de suferit pe forum...o singura chestie nu am pricipit io: ce naiba era chestia cu luatul de poze cu copii si puse pe site-uri indecente...ca m-am laut rau de ganduri...da' rau de tot, in asa hal ca imi vine sa nu mai las link-urile la semnatura...zau...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by alorea16
Ma fetelor ce se intampla ???? Mesajul catrinutzei era inaintea mea si cand colo a aparut dupa mine.
HEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII .... ????????????????? Nenea moderatoriiiii ..... nu vedeti ce se intampla ? Nu e nimeni pe acasa ?????????????
Unde trebuie sa ne adresam ???? Pentru ca nu se mai poate asa ceva .ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
Si mesajul meu era dupa al catrinutzei. Deja mi-e scarba de ce se intampla, trebuie sa te-apuci sa tot rasfoiesti din urma sa vezi daca a mai aparut ceva nou.
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)