*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 17
Qamar spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Fetili multzamim pt apreciatiuni
"Fata Catrinutza" m-ai dat gata cu ast apelativ, tare m-ai mai uns la inimioara... Asa obisnuiam sa ma strig cu prietenele mele dragi din scoala, liceu, fac si de care sunt acum la 30 de mii km departare...Cat depre masa de dimineata a Atomicei cred ca e ok atata vreme cat papa variat pe parcursul intregii zile.
Adar multumim pt urarea speciala. Smechero!
Noe zuuuper si pozele voastre. Eu o singura data am trecut prin Paris, nu am apucat sa vizitez mare lucru pt ca nici timp nu am avut dar si pt ca mi-au taiat frantzujii cheful... mare pata am pe ei! Ia zi-mi tie ce impresie ti-au lasat? Cat despre gluten eu stiam ca de la 6 luni e ok, desi aici sunt fulgi de paine incepand de la 4 luni. Eu am inceput de ieri sa-i dau, deci de la 7 luni fara o zi...
Micaalsa Maria in premergator fuge pe varfuri si la fel cand o tin eu in picioare se ridica pe varfuri...
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Rocsana, to be honest, nu pot sa zic ca sunt innebunita dupa ei...ma rog, phaze naspa la aeroport cu nu stiu ce valiza abandonata si o panica totala printre cei care se ocupau cu securitatea, am pierdut vreo 2 ore acolo, pana s-au prins ei ca era bagajul unei blonde..., etc etc..dar oamenii de pe strada sau de pe terase mi s-au parut ceva mai relaxati decat romanasii nostri si nu stiu cum se phace, dar tare curat e orasul ala, si asta tine tot de oameni...Dar cum eu nu stiu phranceza, nici nu m-a prea interesat contactul cu ei....Orasul insa este

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salutare!Maria - Nshiro, Andrei - Irina71, Raluca Elena - Danielaneda, Harris Peter - Cosmina si Alexandra -Aida_O
Catrinel ii dau Ambroxol 6 picaturi de 3 ori pe zi ptr tuse.
Noe mai usor cu Bordeux-ul ala !
Maine sper sa recuperez si eu...am de vazut poze filme etc
Pup toti bebei...al meu e mai bine...maine seara il duc la control...Partea buna e ca de la nurofenu asta doarme de la 21 la 6
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ce sa fac daca am tensiunea mica, trebuie sa ma energizez si eu cumva, nu?si vinu' rosu ii al mai bun
ma bucur ca e bebe mai bine, pupa-l din partea noastra

Ce mai citim noi
Noi prin Paris
Qamar spune:
quote:
Originally posted by catrinutza
Fata Rocsana
Alina 2003 pai daca pui ca numai seara si dimineata inhata 260 ml pe nerasuflate, iar dupa amiaza mai are o repriza de 150-170 ml , cred ca e ok la capitolul lapte
Diana mama...ai grija la invitatiile acasa...tocmai ce terminai de citit despre nenea Yank ala din cauza caruia si Aida a avut de suferit pe forum...o singura chestie nu am pricipit io: ce naiba era chestia cu luatul de poze cu copii si puse pe site-uri indecente...ca m-am laut rau de ganduri...da' rau de tot, in asa hal ca imi vine sa nu mai las link-urile la semnatura...zau...
--------------------------------------------------------------------------------------------------catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mey, dar cu mine s-a intalnit lumea si nu am muscat, furat, batut, delapidat, etc etc pe nimeni
cat despre poze cu bebei - asta e unul din riscuri, eu una nu imi sterg pozele ca am destui prieteni la distanta care vor sa le vada...cat despre maniaci si pedofili si alte creaturi de genul..este ac si de cojocul lor...uritii

Ce mai citim noi
Noi prin Paris
aalina2003 spune:
Aiurea de tot cu mesajele astea, nu se mai intelege nimic si dureaza de ceva vreme...
Micaalsa, se gaseste si prin farmaciile noastre, da' am mai citit pe aici pe forum ca au sincope la aprovizionare, asa ca..nu stiu ce sa zic, incearca si daca-i place, cand gasesti iei si tu mai multe. Si dr neonatolog din Bucuresti, de la Filantropia, unde am nascut eu, tot pe-asta il recomanda, da' pana la urma, stii cum e, orice lapte e bun daca bebe il papa. Bafta!
aalina2003 spune:
Bebe Bia ce a papat la Paris? Te-ai dus ca laptele si borcanasele dupa tine, presupun..ca doar nu de la croissant o fi glutenul ala de care zici..
roxivan spune:
Fetelor, Darius abia acum a adormit..m-a terminat pe ziua de azi. A plans, a urlat, n-a vrut sa stea nicicum, nu mai pot.
Mi-am mai revenit acum ca am facut si eu o calatorie virtuala la Paris. Noe, ti-am vazut pozele dar nu pe toate...urmeaza..
Micaalsa si eu am auzit ca Topfer e cel mai apropiat de laptele de mama. In legatura cu parchetul asta si noi avem si il tot plimb pe Darius cu scaunul de masa si vad ca nu are nimic..deocamdata.
Adar, ai inceput cu tratamentul ala pentru Maia?
In rest vazui numai fetite dragute si cochete. Vreau si eu una!!!! Da' mai incolo!
Nu intelesei care e treba cu pozele. Ce pedofili? Ce obsedati? Si aici?
Iar de mesaje ce sa mai zic, sunt cam in ceata. Sunt puse super super aiurea.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
roxivan spune:

sarbatoritilor de azi:
Maria - - Nshiro
Andrei - - Irina71
Raluca Elena - - Danielaneda
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!!
Azi e si ziua mamei mele si abia dupa ce a adormit Darius am reusit si eu sa o sun si sa vorbesc cu ea!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
Catrinel_17 spune:
AALINA, Toepfer e foarte putin comercial. Nu se vinde prin drogherii/supermarketuri… numai pe comanda, asa ca e putin cunoscut. Dar pe un forum de bebei german am citit comentarii si lumea e multumita. Numai ca se face greu rost de el.
Am laudat-o pe Oana ca fraiera… daca eram asa mandra de mine de plezneam!! Ei, acuma mananca la fel de prost (urat) ca la inceput, abia deschide gura, si se murdareste (si pe ea si pe mine) de o sa ajung la balamuc! Mananca (destul de) bine, in sensul ca rade mancarea din castron (aproape tot timpul), dar rabdarea mea…. RABDAREA MEA, fratilooor!
Chestia e ca inca papa in bouncer si cred ca nu ii mai place sa stea acolo…. Zic si io asa, plina de speranta…. ![]()
Nshiro, bag o vizualizare la pozici imediat!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
La multi ani pentru: Maria, Andrei, Raluca Elena, Harris Peter, Alexandra!
Numai de bucurii sa aveti parte.
Roxi, la multi ani pentru mama ta!
Noe, super pozele.
Rocsana, e incantatoare micuta Maria.
E o zapaceala cu mesajele astea. Greu de citit.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Cat depre masa de dimineata a Atomicei cred ca e ok atata vreme cat papa variat pe parcursul intregii zile.