*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 18
catrinutza spune:
Asa de buna seara....
La biroul de emigrari:
- Numele, va rog...
- Muhjmatil Sahtamil.
- Sex?
- De trei ori pe zi
- Nu m-ati inteles, barbat sau femeie?
- Nu conteaza, poate sa fie si camila... ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alorea16 spune:
Salutare fetelor !!! Sper sa nu ma apuce iar nevroza pe DC
Irina71 ABDOMENE ??? Cand iubire sa mai fac ??? Mi-as dori din tot sufletu sa fac sa mai scap de burtica . Dar cand ? ... cand toata ziua alerg prin casa cu
si cand vreau sa stau si eu il apuca bataiala .Programul nostru suna cam asa .
ora 5 se trezeste tati sa plece la servici si automat bebe face ochisorii mari
iar apoi papam 200 ml lapte Humana 2
Ne jucam iar pe la 6:30 dormim pana la 7:30-8 . Apoi joaca pana la 10 cand mancam piureul de fructe .Iar joaca dar daca este frumos mergem afara pana la 12:30-13 cand papam piureul de legume si 170ml lapte. 13:30- 14 somnic si apoi joaca pana la 17 cand papam piersicupa, merisorul sau ce pregateste mami repede ca sa iesim iar afara i parculet la copii pana cand vine tati ca sa ne facem plimbarea de seara in 3 sau ... joaca in casa pana la balaceala ( baita ) de la ora 20:30. Ziua se incheie cu 170ml laptic cu 1-2 cupe de cereale Milupa cu orez si porumb si cu un bebe uneori obosit dar cu o mamica si un tatic osteniti care de abia de acuma se apuca si ei de
si facut curatenie ca a doua zi sa o luam de la capat. Vedeti si voi ?
are grija de silueta mea 

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
Irina71 spune:
Maria, Raluca-Elena, Harris-Peter si Alexandra !
Sa fiti cuminti, sa cresteti mari si sanatosi !! 
Si, bineinteles,
special pentru Andrei al meu care azi facu si el 7 lunisoare !! 
Ce bulibaseala cu mesajele astea. S-o fi facut reducere de personal la moderatorii DC ? ![]()
Vazut poze si filmulete cu copii, parinti, Paris, etc. Supeeeeeer. 
Catrinutza, tare bancul.
Si esti dragutza cu apercierea de pe dropshots, dar, crede-ma, Andrei nici nu incearca sa se ridice in picioare. Asa ca , nu e asa de atomik ca si Mariucu' tau, nici pe departe 
Noi nu mancam cu gluten fiindca am inceput 2 cutii de cereale fara gluten (unul cu "reisfloci
" si altul de la milupa cu orez si porumb cu lapte) si pe cutii scrie " a se consuma in maxim 3-4 saptamani de la deschidere" - si noi ne luptam cu ele de vreo luna juma ....
dupa ce le-om termina, om trece si noi la gluten ....
La noi e un haos cu diversificarea, toata lumea ma acuza ca nu i-am facut inca un program lui Andrei, la varsta lui.
Dar ce program sa-i fac daca el ma tzitzileste non-stop, asta e fericirea lui, de cand s-a nascut ? Prostia a fost ca il alaptez de culcata (la inceput aveam dureri mari din cauza cezarienei si era mai comod asa, pe urma m-am obisnuit), dorm cu el in pat - si asa ma adoaaaarmeee alaptatul , parca am citit undeva ca se elibereaza un hormon de relaxare - incat, ca sa ma odihnesc, l-am lasat sa doarma si cu tzitza in gura, ba de multe ori cred ca adormeam eu inaintea lui ....
Deci, "programul" nostru e cam asa :
7 - se trezeste ? ma tzitzileste prin somn, adoarme si el si eu
8-8.20 trezirea
9.30-10 biberon cu 120 ml lapte si 1-3 masuri de "resfloci"
12-12.30 4-5 lingurite fruct
13 - plimbare
14-14.30 - tzitzileala si somn, amandoi
17 - trezirea si merg la bucatarie sa pasez legumele
18 - legume simple sau cu juma de galbenus sau carnita de pui
20 - baita
21.30 - biberon cu 120 ml lapte + reisflocken
22 - nani (cu titzi in gura)
Cam asta e .....
Si din cand in cand, in loc de bibe de seara, ii fac cereale de la Milupa ..... si noaptea ma ma tzitzileste de vreo 2-3 ori, nu stiu pe la ce ore, ca sunt adormita ....
Azi am implinit 70 kg !!
(de la 92 in ziua cand am nascut) Offf, sper sa ma mentin !! Bag cate 25-30 abdomene (cameliada
), voi cate faceti pe zi ?
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
alorea16 spune:
gabi fer zici de dureri de spate ? Sotul meu imi zice sa nu fi luat boala lu' Basescu ca nu avem bani sa ma opereze la Viena 

catrinutza te tii de bancuri mama ?
Superrr ... Mai scriene daca stii
... Vazui jocurile olimpice . Bravo sunteti fete mari. Pupam Mariucul care doarme 
ciuf haioasa "soparlica"
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
catrinutza spune:
Offff...fetelor, am aruncat si io un ochi pe la "Nasterea unei stele" si am gasit un subiect care m-a intristat - daca dupa o cezariana se poate naste natural sau nu...din ce povestesc fetele acolo, slabe sanse

...macar ma mangaie faptul ca cica dupa a doua operatie te refaci mult mai repede decat dupa prima...
Hai ca ma duc spre vastele apartamente sa vad daca as putea sa ii dau Mariucai sa manace in somn, pentru ca a adormit bustean pe la 7 juma, mancata ultima oara pe la 5 juma...si parca nu ma vad la noapte bantuind pe la bucatarie si facand laptele...acum depinde si daca reusesc sa ii dau prin somn...
Noapte buna, somn usor, ingerii sa va pazeasca puilor....
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ciuf spune:
Catrinel, sa zic ca eu stau cu umbrela cand hranesc Miniplodu'???
E de groaza, ii place sa scuipe, mai nou scoate limba si si-o tot plimba pe afara, zici ca e soparlica , suge buza de sus cu ea, e tare haioasa, dar ma dispera cu mancatul asta.
Ieri am tinut-o nemancata ca sa imi pape mancare solida. Uffff, a papat cam 113 gr. Aseara i-am facut un pic de ppn galben la blender. Incantata la inceput, dupa care ploaia de ppn pe fata mea, haine, pe ea, scaunel. Tooooooot. Inca mananca in car seat. I-a scos sotul scaunelul de masa dar se cam pierde in el. Daca isi scapa o manuta sub tavita, o vad asa aplecata pe-o parte de zici ca vrea sa se bage cu totul sub masa.
Alaltaieri seara i-am bagat banana in biberon si am adaugat un pic de lapte praf si apa. Pai a vrut putoarea mica. In schimb nu vrea cu lingurita. Eh, sa vedem cine castiga batalia?
Asa si eu plesneam de mandra ce eram ca imi mananca ploada. Nu-mi venea a crede. Si totusi parca incercam sa ma domolesc, nu mai conteneam cu incantarea asta, si apoi puuuuf, o luaram de la capat.
Fetelor, noi in we ne plimbaram, facuram drumetii, ca niste anormali ce suntem. Cutreieraram creierii muntilor (fara nici o exagerare), ajunseram intr-un parc ce are poteci pentru biciclistii iubitori de mountain biking. Oh, Doamne, ziceai ca esti intr-un loc uitat de Dzeu, unde nu calca picior de om. Pamantul era alb, de la atata stanca roasa, bolovanos , plin de radacini , niste conifere chinuite saracele sa supravietuiasca cu cativa stropi de apa, iar pe partea vestica vegetatie abundenta , muntele si cu un parau la poalele lui. Pai ma manca in fund sa trecem pe partea cealalta si anume pe cea cu apa si urmaram noi poteca asa frumusel pana cand ajunseram pe firul apei . Oameni anormali. Merseram inainte. Si ajunseram intr-un punct unde nu aveam altceva de facut decat sa mergem inainte. Pai cand mai auzii si niste coioti "latrand" intrai in panica. In fata ochilor mi se perindau imagini cu pume, ursi, coioti, iepurasi. Si fara sa exagerez au fost cazuri cand puma a atacat oamenii in curtea lor, in timp ce faceau gradinarit.
Gata. Nu mai fusei buna de nimic. Nu-mi mai ardea de poze,de admirat peisajul. Parca mai furam un pic asa cu coada ochiului. Il apucasem ca nebuna pe Luca si mai mult il caram pe sus decat pe picioarele lui. Bineinteles ca si pe el il apucase frica. Arbusti desi, problema era ca Eva avea fata catre exterior si trebuia sa o ferim de crengi, stanci mari pe care trebuia sa le cataram, noroc ca apa era mica. Eh, si cand vazui un tatic cu baietelul de vreo 7-10 ani ca fac alpinism parca mai venii de acasa. Ma mai linisti. Oricum incontestabil peisajele cele mai frumoase sunt cele unde nu prea calca piciorul omului, cele salbatice. Am facut apoi cateva poze.
Sambata am fost in Gradina Zeilor
Aceasta era intrarea in parc. Turisti foarte multi, copii, caini. A fost super, iar vremea a tinut cu noi.
Ganditoarea mamei
Enigmatica
Pentru cine doreste, am pus ceva poze in: http://good-times.webshots.com/album/554548982HpCqlK
V-am pupat
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
alorea16 spune:
MAI FETELOR ESTE CINEVA PE AICI SA-MI EXPLICE SI MIE CE ESTE SAITUL ACELA "SUPEREVA" ???? DE CE ESTE UN "DESPRECOPII" ROZ ??? SI DE CE SE POTRIVESC SI PAROLELE ??? SAU... 

???
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
adar spune:
alorea - ete colea mama ...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85264
pupici,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
simona_toma spune:
Fetelor, de vreo 3 zile si 3 nopti bebele meu e super energic!!!!!!!!!Nu stiu ce sa-i mai fac !!!Cand e ora de somn, parca intra in priza.Ma joc cu el, il obosesc, vad ca ii pica ochii in gura de somn, il pun sa doarma si...surprizaaa...are un chef nebun de joaca.Daca nu-l ridic incepe sa planga.Nu cred ca sunt dintii de vina, e foarte vesel, rade mai tot timpul.Nu stiu ce sa-i mai fac.Am obosit ingrozitoooor.Oare asta inseamna ca strumfu' a crescut si are nevoie de mai putin somn?Nu cred, ca lui ii e somn, vad clar asta, dar pur si simplu nu vrea sa adoarma.E ca si cand ar spune e mult mai bine sa ma joc, de ce sa dorm??Azi noapte a dormit pe burta, pt prima data. A dormit vreo 2 ore asa si am dormit cu grija, ca mi-era frica sa nu cumva sa se infunde.Copilu' asta se schimba pe zi ce trece.Macar de ar dormi linistit toata noaptea, nu as fi asa suparata si obosita.
Voi ce credeti?De unde atata energie?Parca ar bea cafea, zau asa!!Cred ca o sa ma apuc eu sa beau cafea in cantitati industriale, macar sa rezist.
Tare dezamagita sunt ca nu reusesc sa-l fac sa nu se mai trezeasca noaptea.Ce fel de cereale sa mai incerc?
In alta ordine de idei, Ada, mare pacat ca ai dat peste o tembela de doctora.Imi pare ffff rau ca nu am fost atunci alaturi de tine, dar in ultmultimp intru destul de rar.Iti spun acum ca imi pare rau, ca nu meritai asta, ca nici un parinte nu merita asta, de fapt.Niste criminali!
Aida, nu are rost sa le dai satisfactie unor oameni...nu zic, ca poate ma dau afara si n-as suporta sa traiesc fara voi.Nu ne parasi!!Vorbeste numai cu noi, nu te mai baga la alte subiecte, ca nu stii peste ce oameni dai.Vezi bine ca noi suntem de treaba si...pasnice
Deci, te rog 5a nu ne para5esti!!

Roxi, e mai misto la capitala decat in Valcica noastra, nu?cum il mai cheama pe dr asta Stanciu?Ca am fost si noi cu bebe la un Stanciu.Pt constripatie eu i-am luat lui Edutu un ceai de la Hipp, un ceai digestiv.Nu a fost cine stie ce.Noi am scapat de chinu' de a face kk odata cu diversificarea.De fapt, si lapticu ne-a ajutat:Nan.
Ma bag la somn.In noaptea asta dorm fara bebe, ca a venit mama si doarme ea cu el.Sunt fff obosita si stresata.Sper sa-mi revin un pic dupa noaptea asta.
Catrinel_17 spune:
NOE, ce tare e Bia in avion!!!!!!!! “Decolam”? e numai buna de zmotocit!
Misto v-ati distrat!
DELIA, ti-am vazut pianistu’ – de coma!!! Mortal!! ![]()
NSHIRO, Maria e o dulceata, si nu pot sa cred ce mare a crescut!!! Ce papica buna e acolo pe platou? Asaaa…. Da io vreau si poze “dupa” nu numai “inainte”. Vreau sa vad si io dezastrul de la altii, na….
Ca la Oana explodeaza din nou bombe cu mancare… Dupa masa e o mare de morcovi si cartofi si ce naiba mai are pe acolo, eu sunt manjita pana la coate, ea la fel…pe fata, pe gat, pe maini, picioarele-s pline. 
MICAALSA, Topfer se gaseste in farmacii (in unele).
SIMONA_TOMA, sper ca ai dormit bine, ce bine ca a venit mama ta… ai nevoie de somn! Cat doarme Edutu peste zi?
CIUF, extraordinar de fain pe unde v-ati plimbat! Si ce-mi place cum o carati si pe Eva si o obisnuiti cu calatoriile!
Copacul ala e chiar …bun de pozat! Tare mi-a placut!!! Pup soparlica
Mda… deci si tu la fel…. Mai, si ce ma bucurasem!!! Stateam sa pleznesc! Am zis la toata lumea, uf, ce cioara mi-s si io. Dar e numai o faza, nu? Ce naiba, tre sa fie numai o faza. Eu trebuie sa o schimb de haine dupa ce mananca, e plina de de toate peste tot! parca i-as fi inmuiat pantalonasii in mincare…. Am inceput sa o acopar cu ceva… pregatirile de masa parca-s pregatiri pt un razboi cu arme chimice, zau.
ALOREA, trezirea asta la 5 pe mine ma da gata! Ca mai nou scoate Oana cate un strigat pe la 5 si ea doarme mai departe, da io nu… de cand ai inceput tu sa ii dai cereale in lapte seara? Ma bate gandul sa ma apuc si io…
CATRINUTZA – felicitari!!!! 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)