*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Neata fetelot...inainte sa ma duc sa imi injectez cafeaua, am zis sa va zic si voua ce patii eu azi-noapte ca imi vine sa ...cum zisei aseara, gogoasa a adormit pe la 7 juma, nemancata de pe la 5 juma...si io ca mama grijulie hai pe noua juma sa ii bag un bibe in gura, asa adormita cum era...sa nu se mai scoale pana dimineata....si m-am chinuit un pic, dar as inhatat 260 ml...suficient pana dimineata la 6, fara probleme...etete, asa cum nu mai face de mult timp, la 3 juma era in picoare, "vorbea" si n-a fost chip sa o amagesc cu pardalnica de suzeta...drept care i-am dat sa pape, eu pe trei sferturi ametita de somn, ea cu chef de ras...probabil ca vroia sa imi spuna ea ceva ce o sa va spun mai incolo...si pana la 7 si ceva a dormit cupila...da' sa nu te apuce toate alea la asa faza?????

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

fetelor sunteti primele care afla, nici macar tati nu a avut onoarea:

AVEM DINTISHORIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!

Doua perlutze mici si albe, zimtate si care taie la deget...superbe, minunate, magnifice, extraordinare...perlutzele puiutzului meu scump...
Probabil ca despre asta a vrut Mariuca sa discutam azi-noapte.

Fug acum sa o impac ca e suparata de oboseala...revenim...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

quote:
Originally posted by catrinutza

Saru'mana catrinele...da' interesant ca ma feliciti pentru ceva ce nu pare a fis cris inca

Ihi, chiar voiam sa comentez chestia asta!!

hai ca s-a trezit si urlatoarea mea - nu ca tzipa, da-si incearca corzile vocale intr-un mod foarte "interesant"

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

sautare

Catrinutzo felicitari ptr disntisoii taieciosi!
Draga mea dar jucati la pitici...aseara mi-a venit sotu de "la munca" intr-un picior... pe celalalt il bulise la baschet si era bustean...eu cu casa plina dupa montaj usa si geam de termopan la balcon cupil de facut baie ca mirosea saracu de parca era homeless...cumparaturi de facut ptr reparatii...In fine cumparaturi gheata la picior mancat baie trezit cupil ptr medicamente la 23... joaca cupil somn...la 5 dimi trezit mama ptr medicamente ca aveam gatu in pioneza...culcat mama trezit cupil ptr papa peste juma de ora...papa joaca culcat cupil...ora opt trezit cupil ptr joaca si apoi papa...Azi mers la dr mama, mers la dr tata, mers la dr cupil...reparat in casa

So shoot me please!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Andrei Cristian - Adriana

Da sunt varza mesajele...o fi motivul zis de Irina!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

...bestial....

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Saru'mana catrinele...da' interesant ca ma feliciti pentru ceva ce nu pare a fis cris inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, am pierdut mesajul kilometric pe care il scrisesem...reiau

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Salutam mamici si bb-ei!

Noe multumim pentru urari!

Astazi am facut si vaccinul si suntem cam suparatzi. In rest la fel ca si voi ne chinuim si noi cu diversificarea asta. Cateodata merge bine alte ori mai ...putzin bine... dar ne facem noi mari! Imi pare rau ca nu am timp sa scriu mai des, sunt restanta si la citit....

Va pupam Adriana si Andrei (04.04.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

deci

va ziceam buna de dimineata cat mai este si va uram o zi superba!

de asemenea:

AALINA,
i-am carat cateva borcanase si cereale, insa majoritatea i le-am cumparat de acolo -oferta era f bogata si variata, iar preturile foarte mici, am ramas mirata...Gluten aveau majoritatea produselor pentru bebei > 6 luni, mai putin Hipp...i-am luat si un lapte tare bun acolo (Galia?) si a mancat bine de tot...

ROXI,
la multi ani mamei tale, cu intarziere, si numai bine voua!

CATRINEL,
sa stii ca si a lu Bia se face varza cand mananca, si eu o las sa isi bage si mautele in mancare, ca deh cica asa, daca testeaza mancarea si cu degetelele vor invata mai repede sa manance singuri; asa ca ne blindam cu babetici, eu scap de ceas, bratari, peruca, haine, etc si imi iau pelerina de ploaie..si...mancam..Cat despre avion, a fost foarte cuminte Bia, a dormit, mancat, ros o chifla, hlizit la oameni...insa de Tarom am ramas foarte dezamagita, e prima si ultima data cu ei (desi noi aveam bilet la Air france, dar combinasera zborurile in acelasi avion a lu Tarom), stewardese varza, confuzii de locuri, abia am obtinut loc in zona unde ar tb sa stea mamici cu bebei in brate- si asta datorita unei bunici cu baietel mai mare care a facut schimb cu noi...Dar am castigat experientaPupam Oana

Ciuf, mi-au placut tare mult pozele tale, locuiti intr-o zona superba, asa mi-ar placea si mie sa am muntele in spatele curtii si sa fac plimbari la firul ierbiiAi doi copii superbi, Soparlitza e o dulce si jumatate, sa te bucuri de ei la max!

Irina, , felicitari pentru pierderea de kg si pentru abdomene!

Catrinutza, dupa cum ziceam si pe yahuu, congraciuleishans maxime si la mai multi!

Mihaser, si hai, energie maxima!iti dau eu o pilula cu efedrina, sa vezi efecte-dopaj pe forum

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput