*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multe luni Andrei Cristian -- Adriana!!!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

fetele, acum va rog un moment de seriozitate, nu rideti, dar am o mare dilema si trebuie sa o rezolv cumva...

marele bucatar je s-a hotarat sa ii dea Biei carnita de pui zilele astea; buuun, ii zic sotului sa ia niste chiept de pui si vine cu un piept dezosat...Ok. Dar e ditamai caserola...trebuie sa incepem cu o lingurita, nu?pai si cum fac?mai ales ca pe caserola scrie :produs la 29.09, expira 07.10...asa de repede???si daca il bag la congelator??si daca fetei ii dau azi o lingurita, maine doua, etc, cum pisici sa fac?fierb azi o halca si ii tot dau din ea?cate zile?cum?unde?

si nu rideti, dar stiti ca noi nu prea le avem cu carnurile...
voi cum procedati cu carnurile?pas cu pas ziceti, sa inteleaga si...vegetarienii

multumesc!

P.S. acu l-am pus la dezghetat

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mihaser...bestial!..chiar nu-mi vine alta vorba-n minte..care minte?
Simona Toma, stai pe-aproape, ca umbla vorba ca atunci cand invata sa mearga, vor sa mearga si noaptea si ziua..mereu-mereu..iar asta cu joaca noaptea i se mai intampla unei prietene care are baietelul de 3 ani si jumata, deja..asa le place lor, odata ce-nvata ceva, fie joaca, vorbe sau umblet sa repete si ziua si noaptea..ca doar de ce esti tu acolo, nu?
Catrinel, Ana isi facuse un program de dormea de pe la 10 pan'pe la 8, sa vezi ce happy eram io..da'acu'vaz ca s-a trezit la 7, azi la 6..si parca vad ca-ncepe iar pe la 5...si nici io nu mai poci sa dorm after..ca sa zic asa, da'ea continua pan pe la 8, din nou..
Asta cu improscatul cu mancare..cica face parte din evolutia lor..
si-i bine sa-i lasi..hi,hi..da'io zic ca evolueaza si cu un prosop mare pe ei, asa ca Ana..
Fetelor, eu m-am apucat sa fac ceva ce ziceam ca n-o sa fac niciodata..adica sa amestec in piureul de legume, ceva fructe, sa fie mai dulce si sa pape si Ana..si merge...sa vezi ce-o sa ma chinui sa le scot ..asta e, papa mai bine!
Pup ghioceii si mamicile lor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aalina2003

Mihaser...bestial!..chiar nu-mi vine alta vorba-n minte..care minte?
Simona Toma, stai pe-aproape, ca umbla vorba ca atunci cand invata sa mearga, vor sa mearga si noaptea si ziua..mereu-mereu..iar asta cu joaca noaptea i se mai intampla unei prietene care are baietelul de 3 ani si jumata, deja..asa le place lor, odata ce-nvata ceva, fie joaca, vorbe sau umblet sa repete si ziua si noaptea..ca doar de ce esti tu acolo, nu?
Catrinel, Ana isi facuse un program de dormea de pe la 10 pan'pe la 8, sa vezi ce happy eram io..da'acu'vaz ca s-a trezit la 7, azi la 6..si parca vad ca-ncepe iar pe la 5...si nici io nu mai poci sa dorm after..ca sa zic asa, da'ea continua pan pe la 8, din nou..
Asta cu improscatul cu mancare..cica face parte din evolutia lor..
si-i bine sa-i lasi..hi,hi..da'io zic ca evolueaza si cu un prosop mare pe ei, asa ca Ana..
Fetelor, eu m-am apucat sa fac ceva ce ziceam ca n-o sa fac niciodata..adica sa amestec in piureul de legume, ceva fructe, sa fie mai dulce si sa pape si Ana..si merge...sa vezi ce-o sa ma chinui sa le scot ..asta e, papa mai bine!
Pup ghioceii si mamicile lor!

si eu ii amestec in legume cereale, formula sau fructe...numai asa le mananca, asa ca....

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Mergi la inceput

am plecat la joaca...sper sa gasesc retete de pui pana ma intorc, ca de nu il mananc eu

pupam!

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

catrinutza, felicitari pentru cei 2 dintisori. Acuma trebuie sa aveti grija cu olimpiadele voastre ca-s in joc cele 2 perlute
mihaser, frumos program ai mai avut. Mai rezisti?
noe, stai sa-ti zic cum facui eu cu caserola. Am luat un piept din caserola pe care l-am taiat bucatele mici, cat ii pun odata-n supa. Asa, si fiecare bucatica am invelit-o in ceolofan din ala ce se lipeste ... zmeu, cum ii zice ... si le-am pus intr-o caserola in congelator. Cand imi trebe iau cate-o bucatica acolo si o var la fiert. Mi-am socotit eu asa bucatelele cat i-as da in 2 saptamani, nu mai mult ... sa nu-i tin o vesnicie carnea congelata. restul piepturilor le-am facut pentru noi, ce, noi n-am manca un pui mexican ? Sper ca pricipisi ceva din ce ti-am zis ca tare alambicat gandesc in ultima vreme.
ciuf, frumoase locuri pe-acolo pe la voi. Eva frumusica foc ... Luk Muk nici nu mi-l inchipuiam altundeva decat pe nishte stanci .
simona_toma, stai linistita ca nu esti singura. Si eu sunt pasare de noapte. Pe mine ma trezeste iarasi din ora-n ora si ii trebuie neaparat sa suga. Eu totusi cred ca de dragul mele se trezeste shmecheroasa asta mica ca am incercat sa o culc fara sa o pun la tzitzi si tine-te la urlete. Nu stiu cat ma mai tin pe mine rabdarile ...
aalina , pai m-apuc si eu sa mestec fructe in legume sa vad, poate poate mananca. Ca altfel nici vorba. Buna idee.

Acuma vaz ca si catrinutza face la fel ca mine cu bucatile de carne. Plin congelatorul de pungulitze.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Noelinio...eu cumpar carnea proaspata...o transez bucatile cam cat de mari cred eu ca trebuie pt o portie...le bag separat in pungutze...le var in congelator...am nevoi, scot o pungutza, o azvarl in cratita si o fierb in functie de tipul de carne....asa ca am congelatorul tixit de pungutze cu cate un ficatel, cu cate o bucatica de pui sau vita...

Enjoy your meat....

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Noe si eu procedez la fel ca si catrinutza cumpar carnea proaspata o tai fasii si o pun in pungute la congelator.
Catrinutza felicitari pentru dintisori. La mai multi si sa nu fie durerosi !
Catrinel eu la inceput adica acum vreo luna i-am pus in lapte cerealele acelea de la Humana cu piersica si inca ceva .... ma lasat memoria si tot la fel se trezea noaptea dar de 2 saptamani ii dau orez cu porumb de la Milupa si vad ca le bea foarte bine. Ba chiar papa mai mult lapte decat inainte in loc de 170 acum papa 200-240ml
la bebe . Revin !

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

quote:
alorea - ete colea mama ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85264

pupici,

ADAR multumesc pentru raspun. Am gasit si ... este roz ...

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

bai fetelor....ia uitati aici si va cruciti..incep sa ma gnadesc serios daca mai las pozele la vedere sau nu si sa ma gandesc de 2 ori cand scriu ceva...se pare ca tot in Romania traim ...

aici incepe nebunia....iar de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61567&whichpage=1" target="_blank"> aici (la sf acestei pagini mai sunt facute niste referiri la ce fel de subiecte-intrebari sa nu mai dam curs) si de aici m-am luat cu mainile de par ....

Cititi si va cruciti...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput