*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 21
catrinutza spune:
La o intrtebare a tipei la care se face referire (Sadedelweis)am gasit-o si pe Ciufarina noastra ca i-a raspuns...poate se trezeste saraca femeie vedeta prin revista...http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=57112
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Si vad ca Ciufarina s-a si fript, ca i-a luat deja povestea, i-a dat si numele si a pblicat si poze fara acceptul ei...frate , in ce tara traim???? ori eu am minte unui copil inocent de 2 luni????

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
NOE, congelezi pe portii. Bagi in borcanase mici, sau in chestia aia de cuburi de gheata si dezgheti cate un cub de…pui. Asa am citit case face pe aici.
AALINA, intre 95 centi si 1,15 (fructele) si cu carnitza, nu mai stiu, ca n-am cumparat, poate 1,5 euro. Uiiii, scump la voi, mai!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
aalina2003 spune:
Noe, poti sa pui carnea asa cum a spus Catrinutza sau poti sa o fierbi intai si sa o pui gata fiarta,tot la congelator. De acolo, poti sa o folosesti doua saptamani fara probleme, cred eu.
Catrinutza, am citit si eu, dar pe sarite..oameni nebuni, cica jurnalisti..chestia e ca uneori, au gasit audienta, de-aia au continuat!
Catrinel , cat costa hipp-urile in Germania?..asa, de curiozitate..aici fructele costa cam 1.6Eur, legumele cu carne vita (asta mananca Ana)cam 1.9Eur.
aalina2003 spune:
Catrinutza, tu ai scris la Parintii intreaba,"sfat privind un prematur".. nu? Esti pe aici?
Polixeni spune:

MARIA,ANDREI, RALUCA ELENA, HARRIS PETER, ALEXANDRA (pt ziua de 3 ) si ANDREI CRISTIAN (pt ziua de azi)!!Sa cresteti mari si sanatosi!!
Asa de aiurea merge netul asta...am incercat sa intru sa scriu aseara dar am stat 1/2 de ora si nici macar nu mi-a deschis pagina de forum.Asa ca voi recupera azi...
Delia 21 am incercat sa vad filmuletele cu Rudy dar nu mi s-a deschis pagina![]()
Catrinel scaunelul pe care i l-am luat lui Nick se numeste Jumbo Bebe ,fiind produs al magazinului respectiv.Am dat pe el 50 euroi.
pt complimente la adresa lui Nick! Referitor la faza cu hranitul...si eu la fel eram bucuorasa ca papa asa de bine dar acum ma lupt cu el si asa de tare isi tine gura inclestata...il mai pun si in bouncer dar tot ma lupt...vai de nervii mei!!Te inteleg perfect!
Nshiro am vazut pozicile...ce-mi place Maria cu codite si cu turban (daca am vazut eu bine)!!Eu tot stau si ma intreb cum te-ai adaptat tu acolo?Ca mie oamenii de acolo si totul m ise pare atat de diferit...nu stiu zau daca as putea trai acolo...
Noe dupa ce am vazut in poze se pare ca v-ati simtit minunat! Superbe!!! Si eu pun puiul tot in congelator dupa ce il portionez...la fel si cu carnea de vita.
catrinutza asa face uneori si Nick ..adoarme inainte sa pape bibe de seara si dimineata ori pe la 3 ori pe la 4-5 aud ca da drumu la muzica pe care o are la patut. FELICITARI PT DINTISORI!!!!! 

Sutem onorati pt intaietate!Am incercat sa ma uit la video-rile vpastre dar nu mergea.Mai incerc 1 data ca nu pierd eu asa frumusete!!!
mihaser curaj si spor la treaba!!!
Mai care-i faza cu publicatul fara permis?Sau cu pozele??
V-am pupicit!
Polixeni spune:
Ciuf am vazut si pozele voastre...ce frumusete!!Si bravo ca duceti si piticii la aer curat!!! Da chiar asa rece e acolo de va trebuie canadiana?(bine,pe munte stiu ca e mai rece dar in oras?)
Fetelor voi ati facut testul-Pap?Eu tb sa merg sapt asta sa-l fac.
cristina30 spune:
quote:
Originally posted by Noe
fetele, acum va rog un moment de seriozitate, nu rideti, dar am o mare dilema si trebuie sa o rezolv cumva...
marele bucatar je s-a hotarat sa ii dea Biei carnita de pui zilele astea; buuun, ii zic sotului sa ia niste chiept de pui si vine cu un piept dezosat...Ok. Dar e ditamai caserola...trebuie sa incepem cu o lingurita, nu?pai si cum fac?mai ales ca pe caserola scrie :produs la 29.09, expira 07.10...asa de repede???si daca il bag la congelator??si daca fetei ii dau azi o lingurita, maine doua, etc, cum pisici sa fac?fierb azi o halca si ii tot dau din ea?cate zile?cum?unde?si nu rideti, dar stiti ca noi nu prea le avem cu carnurile...
voi cum procedati cu carnurile?pas cu pas ziceti, sa inteleaga si...vegetarienii
multumesc!
P.S. acu l-am pus la dezghetat
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Noi prin Paris
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
Hallo Noe,
sper sa te pot ajuta: poti sa dai carnea prin masina de tocat, daca ai si apoi o fierbi in oala cu putina apa; daca n-ai o tai bucatele mici mici si o pui asa la fiert. Apoi, dupa ce e fiarta, o dai in blender sa se faca pireu de carne; sper sa ai de la congelator o tigaita de plastic in care se pune apa pentru cuburile de ghiata si pui acolo cata pasta de carne incape, repede la congelator; dupa ce s-a congelat incerci sa scoti cuburile, iese daca bati cutiuta pe spate bine si pui urmatoare portie de carne (pusa intre timp la frigider) si uite asa ai cubulete de carne pe care le poti lua una cate una si i le poti da printesei tale.
Sper ca am fost inteleasa, daca nu, mai intreaba.
Eu asa am facut cu carne de vitel, dar mi-a dato macelarul extra de doua ori prin masina de tocat inainte.
Toate cele bune,
Cristina & Magnus 7.04.06
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
Delia21 spune:
Catrinuta si Mariuca,,felicitari pentru dintisori.Noi ....tot stirbi deocamdata.
Multumim mult pentru aprecieri fetelor.Eu ....sunt zombi,zicea simona ca feciorul ei nu se mai da culcat,parca vorbea de al meu.Ieri a dormit doar de 2 ori cate 15-20 minute,seara la 9 i-am facut baita si.....somnic deloc,pe la 12 si jumate a adormit,imi venea sa plang de somn.Si pe la 3 si jumate....trezirea,si mai avea si un chef de joaca,....si s-a culcat pe la 5 si ceva,apoi s-a trezit la 7 jumate.cred ca o fi auzit legea bebelusilor"IF I DONT SLEEP,NOBODY SLEEPS" si a vrut sa o verifice.Deci azi,vreau sa recuperez la capitolul somn ....ca pic stand pe scaun,mi se inchid efectiv ochii.Ce bine ca nu am inceput munca inca.Pupim pe toata lumea.Noe,vizionat pozicile din Paris,ptiu da plimbareti mai sunteti voi,HD-Paris,bravo,foarte bine,bucurati-va de viata!
roxivan spune:

Abia acum am reusit si eu sa intru ca s-a tot ivit ceva de facut.
Noi azi am fost la masaj si a fost jale

...pentru prima sedinta. Daca la inceput a stat linistit, n-a zis nimic cand l-a luat la masaj s-a pus nene pe un urlat de nu mia aveam ce-i face... Se pare ca are torticolis, e destul de nasol ca trebuia intervenit din vreme, dar sper sa recuperam timpul pierdut si sa nu mai fie nici o problema.
pe Bianca (care a fost o cumintica la masaj) si pe mami ei (care a fost o draguta si a stat cu noi la masaj si la doctora).
Ciuf, Noe multumesc pentru urari!
Ciuf, da' va plimbariti, nu gluma! Mama, ce peisaje am vazut! E bine ca Eva, "soparlica" ,e cumintica in drumetiile pe care le faceti. Sunt curioasa cum s-ar comporta Darius.
Alorea, pai cu un asa program cred si eu ca esti in forma!
Catrinel, am pus si eu in album cateva poze cu Darius in timpul mesei (se poate si mai rau de ce e acolo), dar sa ma vezi pe mine dupa o masa de-a lui...
Simona, e cam nasol la capitala, ca nu prea avem pe unde sa ne plimbam. La Valcea era aproape Zavoiu faceam 10 min, aici e o parte din Herastrau tare nasoala, fara nici o banca si se mai si lucreaza la calea ferata prin zona ( e mult, mult praf si zgomot).
Revin!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

si nu rideti, dar stiti ca noi nu prea le avem cu carnurile...