*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 22
roxivan spune:
Catrinutza, felicitari pentru dintisorii Mariucii (doi deodata, wow)!
Noe, eu iau piept de pui tot la caserola dezosat. Il tai in bucatele mici (cam cat pentru o supica), pun bucatelele in pungute si le bag la congelator. Cand ii fac supica de pui iau o punguta din congelator si gata.
Delia, cu zapaceala asta de la mesaje era sa pierd micutul pianist.
Darius nu prea mai e iritat la fundulet, dar de constipatie n-am scapat
. Azi a baut totusi 90 ml ceai de musetel, astept rezultatele
. Catrinel, tu cat timp i-ai dat Oanei cu Nidoflor, cate zile?
Fetelor i-am facut azi lui Darius mai mult piure de legume si as vrea sa-i dau si maine din el. Cum sa procedez?
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
catrinutza spune:
Poli, va asteptam in randul castorilor ![]()
...or fi frati astia doi...
Alina 2003...io pusei intrebarea...si am repetat-o si la "prematuri"...Why???????
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Alina...am vazut acum ca mi-au raspuns niste mamici la subiect...inclusiv tu...credeam ca nu mai capat nici un raspuns ca am postat subiectul de duminica...merci de atentionare...o sa printez raspunsurile si o sa i le dau bunicii...
Micaalsa....ma bucur ca si tu faci ca mine...dar daca te iei dupa ordinea raspunsurilor, draga mea tin sa te anunt ca esti medium, ghicitor in bobi sau marea vrajitoare, ca daca nu de unde sa fi stiut tu cum fac eu cu carnea ![]()
![]()
incepe sa imi palca chestia cu raspunsurile zuruite ca la zaruri...![]()
Multumim pentru urarile pentru "castorei"...doi dintr-o lovitura...vad ca mai suparata e acum dupa ce au iesit decat inainte... azi a facut un pic de febra si a fost maraita cam toata ziua si nu prea a dormit...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Qamar spune:
hallo, hallo, sunt home alone, am expediat bebe cu sot la plimbare
si mi-am phacut de cap la propriu, adica mi-am vopsit peruca...sa vedem ce-o iesi...
micaalsa,
multumim!
Catrinutza mamica de d-soara Castor,
si multumim!apropo, curcan i-ai dat?nu glumesc, dar am luat -din greseala- un borcanas de la Hipp cu pure si carne de curcan...o fi bun?
Alorea, multumim!
MamaluOana, danke schon!ideea cu cubuletele de carne mi se pare ok, o sa incerc si asa , si in pungute...
Aalina, thanks!
Polixeni, multumim!
nu am facut testul, din simplul motiv ca nu am mai avut timp (sau chef
) sa ajung la gyn dupa controlul de 6 saptamani...
Cristina, merci mult!
o sa testez procedura asta, sa vedem ce iese!sper numai sa nu ii pun vreun cub de carne lui Dragos in whisky sau in apa
(sau daca ii pun, macar sa fie fiarta...uuuf ce bataie mi-as lua![]()
)
Delia, sper ca ai mai recuperat din somn!
eu sunt din HD, dar acum locuiesc in Bucuresti, deci plecarea a fost din capitala...oricum, a fost superb
Pupam Rudy!
Roxi, tinem pumnii sa fie ok cu masajul!bine ca l-ati inceput, oricum!
fetele, de Lady Hawk mai stiti ceva?
Bia a mancat piureul de legume cu pui, chiar pot sa zic ca i-a placut
si eu si Dr nu am putut decat sa ne bucuram...macar ea sa consume carne..cat o vrea. In rest, a mai baxat niste iaurt Campina cu cereale si niste sosuuri de fructe foarte bune aduse de la francezi..Eu deocamdata ii dau lapte la fiecare masa, uneori nici nu vrea mancare solida pana nu ia cateva guri de lapte...ce sa-i faci, cat vrea, ii dau![]()
sunt tare curioasa ce culoare imi iese in cap; initial vroiam sa ma fac BLONDA
..dar am intampinat rezistenta din partea suporterilor, si am ales tot un roscat (Copper nu stiu cum) de la L'Oreal...inca am parul ud, asa ca nu se vede prea bine...Sper sa nu ma transform in MORCOVEATZA!![]()
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Noi prin Paris
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
Qamar spune:
cioc, cioc, nu e nimeni acasa?
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Noi prin Paris
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
adar spune:
Hello noe - io-s prin zona, da' cu un deget fracturat, ca l-am facut acrobat si "l-am dat de trei ori peste cap halei hap ..."![]()
Asa ca scriu greu ...
Da' tot vreau sa stiu cum ti-a iesit vopsitu, manca-te-ar mama de mumoasa de la Paris, cu fii'ta cu tot ... zmuahhhhh ... si ptiu sa nu va deochi !!! Am vazut pozele, am vrut sa iti fac declaratii pe mess, da' ... n-avusei timp ... asa ca iti zic acu', in ... vazu' lumii ...
MUMOASA COPILA AI ... MUMOASA ...
Si ... de tine nu zic nimic, pana nu te vad vopsita, ca daca nu esti mumoasa e nasol ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:

Andrei Cristian

LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE BUCURII !!!

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
roxivan spune:
La multi ani sarbatoritului de azi:
Andrei Cristian -- Adriana.
Sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos!

Adar, ce-ai patit la deget?????
Mihaser, da' ai avut o zi plina! Cum mai faci fata?
Eu ma dau batuta si ma duc la somn. Noapte buna!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
tania2 spune:
salutare,
Fetelor, azi am cedat, drept pentru care m-am luat de musafirul din casa mea, adica cel care se cheama sot.
Da sa lasam vaicareala sa trecem la treburi seriaose!
Ziua a inceput - surpriza - ne-am intalnit cu Roxi si minunatia ei de baiat, Darius.
Mare nebunie, am reusit sa vorbim asa printre masaje, dr. copilasi care mai de care mai galagiosi, oricum Darius e cel mai tare, are neste plamani de a ridicat Budimexul in picioare, ca de, e barbat!
Vad ca pe aici merge treaba, dintisori, diversificare la greu, mancare pe covoare, mamici si alte obiecte,( asa se intampla si la noi), intr-un cuvant, zzzuper....
hai ca v-am pupicit, poate maine am timp mai mult sa va si raspund
Am pus pozici cu Bia si Darius
Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
adar spune:
Catrinutza – felicitari pentru dintisori !!!!!!!!!!!! Pupam Mariuca dintoasa si mumoasa! Cat despre articole … o ia naiba si pe aia si pe toti aia care au vreun gand cu pozele mele sau ale cupilului. NAIBA!!!
Mihaser …
. Sper ca esti inca in viata …
roxivan - am vrut sa trag o perdeluta si l-am trantit de perete
l-am vazut in zbor, intorcandu-se peste cap ... halei-hap ... Acum e mare, gros si vanat si doareeeeeee .... Sper sa nu fie decat ceva trecator ... ma dau cu crema in seara asta si maine ... poate trece
Acum ma duc la nani. Mi-e somn rau. Pupaceli la toata lumea
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari