*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

tania - l-ai ... ?????
Pai foarte bun ... foarte bun ... musafirii de genul asta te provoaca fara sa vrei ... fii buna, povesteste-ne ... eu mor de curiozitate ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by adar

tania - l-ai ... ?????
Pai foarte bun ... foarte bun ... musafirii de genul asta te provoaca fara sa vrei ... fii buna, povesteste-ne ... eu mor de curiozitate ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

imi place mai ales ultimul emoticon, si noi practicam la greu

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

soooo,

Ada, multumiri maxime pentru complimente, m-am tulburat ireversibil si i-am transmis si BieiPupam ochioasa si pe mamica ei si sper sa ne alea alea si pe bune, cand om mai trece prin SB (curand, curand, pregateste placintele )Noapte buna si nu ma mai intreba prostii ca ma enervez si mananc tot ce gasesc prin casa

tania si roxi, mumoase pozele, voi sunteti niste dragute foc si despre bebei, ce sa mai zic..chiar ca se potrivesc

cat despre peruca mea, desi trebuia sa iasa un aramiu, a iesit www.csstudio.citymax.com/i/logo/kasie-red-hair.jpg" target="_blank">asa ceva, din phericire nu e horibil, si ma multumesc, deocamdata...

revin..daca nu adorm

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Edit: aia din poza nu sunt eu, pentru cine isi imagineaza cine stie ce

Mergi la inceput

am culcat bebele (cu greu ca a dormit mult afara..), am hranit sotul cu o megasalata, am terminat stirile, am admirat un pic brad pittu in Troia si acum ma pregatesc de un somn glorios...Noapte buna si voua, sau o zi faina, de la caz la caz

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ROXIVAN, uita-te daca este Nystatin in compozitie, eu asa stiam ca este. Sper sa nu ma insel. I-am dat 3 zile. Mai are bubitze? Daca nu trece, poate ar trebui sa mergi la medic? Pt constipatie, dr noastra a zis sa ii dau para…

NOE, mie mi-a zis dr ca ,,,carnea de pui=zero la fier... Cu cat mai rosie, cu atat mai mult fier…
Pai a iesit bine culoarea, mai “Kasie red-hair”

DELIA, uof, mai… sper sa fie mai bine azi!!!!!!

MIHASER, am uitat sa scriu – pe bune ca ai fost in priza!!! Super-mom!! ieri cum a fost?

TANIA, ROXI, v-am vazut comorile, fac pereche frumoasa!

Asta mica mi-a cam vomitat in jeturi ieri dupamasa si seara. Nu stiu de la ce. E adevarat ca i-am dat un pic de laptic dupa fructe (borcan, deci nu rase) si dupa piureutzul de legume (tot borcan), dar nu era prima data ca ii dadeam. Poate de la supica? Dar nici pe aia nu i-am dat-o prima data. Era congelata, am decongelat-o si i-am dat-o imediat. In rest, nu i-am dat nimica nou. sa vad cum o fi azi...

Pupici la toata lumea!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

IRINA, daca ai simtit zimtat, in 2 zile ii vezi bine. Oricum, au strapuns daca i-ai simtit!! Felicitari!
Cu borcanelul... poate nu-i place ce era in el, ai mai incercat si altceva? As zice sa ii dai mai degraba borcane cu combinatii simple, de numai 2 legume (la inceput)

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Catrinelu' nu's ce sa zic, ca eu ieri i-am dat pt. prima data lui Andrei legume de la borcan (conopida si legume, de la Hame) si mai ca nu mi-a vomitat, asa urat mi-a facut. Am facut si prostia sa incalzesc la micro...dude tot borcanelul, asa ca l-am aruncat (continutul) tot la gunoi.
Deci nu-i place mancarea de la borcan, ce ma fac ?

Si aseara l-am pipait pe gingia de jos si am simtit ceva zimtat la deget, deci trebuie sa-i iasa dintisorii ... cam cat dureaza, nu stiti ? Ca cica trebuie sa-i cumpar ceva nou, ca am vazut prima.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Neata!

Mi-a dormit Darius de la 10,30 aseara pana la 6,30 (cand a papat) si apoi pana la 9,30..

Adar, vai saraca de tine! Ce nasol!

Catrinel, da, are nistatin in compozitie. Darius nu mai e deloc iritat asa ca nu i-am mai dat cu Nidoflor. O sa mai duc azi sa-i iau pere, incerc si cu asta.

Noe, imi place culoarea.

Tania, sunt tari bebeii nostri! Biancai!

Irina si eu zic sa incerci cu alt tip de mancare, poate, poate o sa-i placa.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Diana...ce zzuuuper si mumos ti-a iesit culoarea la par...poza e foarte expresiva...si mai ca as incerca si io niscavai vopsea dintr-asta ca vad ca iti schimba si fatza......parca vad reclama: "CU VOPSEUA NOASTRA NU MAI AVETI NEVOIE NICI MACAR DE OPERATII ESTETICE!!!!!"

Si curcan nu, nu i-am dat...desi cica e mai dietetic decat galina bul-bul...eu ii dau maxim de 2 ori pe sapt pui...prefer vaca, ou sau ficatel mai mult, pentru ca sunt "metale feroase".

Irina hai sa ne luam de mana si sa plecam la cumparaturi...acum putem sa cheltuim cat vrem fara sa dam socoteala

Adutza degetul cu pricina ca sa nu mai doara si sa ii treaca buba repede...si lasa ca vin io sa bat peretele ala rau care a lovit fata...

Tania...povestea intreaga, cu exempolificari cat mai amanuntite ca si noi ma i avem musafiri...si e bine de stiut......Eu l-as dar in alt context...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mai mamici...m-am gandit si io (stiu ca e rar momentul, asa ca profitati): ce ar fi daca am face o listuta la fiecare bebe unde sa scriem cand a iesit primul dintisor, cand a zis prima oara ceva, cand a zambit prima oara, cand a mers, cand a zis mama/tata/soacra...intelegeti...ma gandesc ca ar fi haios...acu' depinde de cine face subiectul...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput