*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 24
adar spune:
Vaaaai, fetelor ... ma faceti sa rosesc ... ![]()
Pai nu la aia m-am gandit io cu
... saraca Tania, cred ca numai de aia nu-i ardea cand a scris ...
Oricum, sa va fie rusinica ca v-ati gandit la prostii ...
Diana/Noe - sa stii caimi place tare mult cum iti sta cu vopseaua aia, parca te-ai schimbat de cad te-ai vopsit ...
. Bai, io fac cura de slabire, asa ca lasa-ma in pace cu placintele tale, tu iti permiti sa mananci placinte, io nu ... 
Catrinutza - asa sa faci mama, sa vii sa-i dai vreo doua, ca tare rau m-a lovit ... sa vezi cum arata degetul, mori de ras. Acum nu mai doare asa tare, dar e destul de incomod, orice vreau sa fac, ma lovesc si doareeee ... ei, trece pana ma marit, nuuuu ????
Tania - nu te las, sa stii ca io eram complexata ca sunt singura curioasa, dar ... nu-i chiar asa ... Asa ca vino iute cu povestea, cu detalii picante, toooooooot ....![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
aalina2003 spune:
Irina, nici Ana n-a fost incantata de borcanasul cu conopida si inca ceva(Hipp), drept e ca nu mirosea prea imbietor..si am renuntat la el, incearca altceva, poate-i din cauza asta. Si nu mai incalzi tot..da' de ce nu-i dai la temperatura camerei?Asta zic atunci cand il desfaci prima data, cand nue de la frigider.
Ada, eu mi-am fisurat un deget odata cand am vrut sa-l bat pe unu'..
, si am nimerit intr-o banca, eram prin clasa a Va si el ma tragea de codite..Da' la care degetel ai patit tu..o fi ala la care ma gandesc eu?
Mda..musafiri acasa am si eu..si inca unul care cica mai vrea un bebe..pai sa fac bebe asa, cu musafirii? Nu-i frumos, nu?
Ma duc sa vad paru' lu' Noe..
micaalsa spune:
Ma bag si eu in seama printre degete bushite si musafiri (ne)poftiti
sa va arat o poza de la intalnirea noastra
. Harris e un scump si jumatate, a crescut ... asa cand vedem bebeii astia mai rar ne dam seama ce mult au evoluat in perioada de timp scursa. Iulia mea sta in fundic destul de bine si Harris vrea direct in picioare. Pai cum, el e barbatul in casa asta ... se poate?
In prima faza Harris s-a aratat destul de mirat de intalnire, bag seama ca n-o mai cunostea pe bubulina mea. Dar a trecut Iulia la atac, mi s-o aruncat pe el si si-o mai revenit fecioru nostru din mirare.
Ne mai intalnim noi in weekend si atunci ne-om poza mai mult.
Aici o capitulat a mea dupa atata zbenguiala.
De-abia astept si eu povestea musafirului
.
Va pupacesc
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
catrinutza spune:
Alina...coool...bine ca il faci pe bebe 2 cu musafirii si nu cu postasul 

...oricum chiar daca il vreau pe bebe 2, sa il poarte "musafiru" 9 luni de zile...sa vaza si el cum e...
Adar, asa am sa fac...da' sper ca nu e degetul cu pricina....nu rostesc prea multe sa nu mi-o iau pe coaja ![]()
![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
tania2 spune:
sal
Ia ca va povestesc, ca inca mai am nervi si pot sa zic asa cu mare elan.
Aseara vin eu cu Bia de la plimbare si gasesc una bucata sot acasa. Bucurie mareeeee.... dar nu pentru mult timp ca imi spune ca pleaca la sala. Eu il intreb ca ce sala, la ora asta? Raspuns: mi-am luat abonament si merg de 3 ori pe saptamana de la orele 20.00 la 23.00 ca pe langa antrenat muschii tre sa fac si sauna.
Etete ma la el!
Pai eu nu ma vad de biberoane, supe, scutece si alte alea
si lui ii arde de muschi
!
Nu nenica, pai ce , luni, miercuri, vineri la muschi, marti la tenis ( tot seara) joi mai gaseste el ceva de facut, si sa nu-ti sara mustarul!
nici ziua nu sta cu noi, are treaba baiatu` alearga, s-a inscris si la maraton te pomenesti.
O fi intrat fetelor la criza de 40 de ani! Sper sa nu-si antreneze toti muschii, ca dau militaria jos din pod!
Hai ca m-am mai racorit!
pupici
Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
mihaser spune:
salut
va multumesc ptr incurajari...inca mai traiesc...oricum sper sa nu treceti prin asa ceva... e groaznic...sunt fericita ca bebe e vasel...sta numai cocotat in 4 labe...Am fost ieri cu el si era o coada si un frig in sala de asteptare ca mi-am luat copilul si am plecat...dr mea e in concediu...are ceva examen...asa ca suntem amandoi cu muci si raciti...sper sa merg azi cu el la pediatru. Sotu are o entorsa...norocul lui ca nu i=au pus gips
Ce fain ca va intalniti mamici cu bebici! Abia astept sa ma intalnesc si io cu Catrinel si Oana!
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
adar spune:
tania - 

Vai de capul meu ... muschi ... pai pune-l sa faca flotari cu bebe in spate, sa vezi ce muschi face ... 
Imi place de el ca are un program beton ... in weekend e disponibil, ca ma bate gandul sa vin pana la voi sa fac niste ore de
cu el ... ???
Da-i bataie mai departe cu 

![]()

...
BAFTA !!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
roxivan spune:
Tania, ce program incarcat are sotu tau
!
Te inteleg si noi cand eram la Timisoara, chiar daca nu-l aveam pe Darius tot ma enervam ca al meu sotior, dupa servici, cam de 3 ori pe saptamana si o zi din weekend era ba la tenis, ba la baschet, ba la fotbal si eu stateam acasa. In weekend mergeam si eu cu el la tenis, da' eu cum nu stiam sa joc stateam ca fraiera in tribuna si ma plictiseam.
Aici e bine ca nu are cu cine merge
si isi petrece tot timpul liber cu noi.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
aalina2003 spune:
Ca tot veni vorba..musafiru'meu nu face muschi, el.."are treaba"..Cica a vazut nu stiu ce talk show misto aseara si trebuie sa discute cu baietii..si cica sunt tare multe meciuri la TV si ce farmec au ele "fara baieti"..care suna, suna, suna..am cerut si eu telefonul sa vorbesc un pic cu baietii da' cica nu-i frumos sa fac asa ceva..si cand e de stat cu bebe..o cheama pe mami lui, care de-abia asteapta..Ma rog, e si asta o solutie, buni o iubeste pe Ana mult (ca nu degeaba seamana cu ea..sic!)..chit ca nu face ea ce zice mami lu'Ana, da'tot e bine..
Da'io m-am gandit sa fac io ceva muschi..cica se ve reactica o grupa de aerobic mai veche pe saptamana viitoare(chit ca e aia unde mi-am rupt eu picioru'), mami'lu'musafiru'e plecata la Iasi..sa vedem atunci ce-o fi! Va tin la curent!
Ada, cum merge cu tratatmentul cu Regenon? Eu, dupa o prima saptamana de glorie (-4kg), de 2 sapt jumate stagnez, ceea ce nu e bine..de-aia m-apuc (zic eu)de aerobic..Poate totusi n-o fi iar step aerobic, ca sa-mi pastrez picioarele-ntregi..
tania2 spune:
Adar-degetzica, da pofteste mama, ca am nevoie de ajutor la
!
Roxi, eu pun legume sau piure la congelator in pahare de unica folosinta.
Noe, acum am vazut ca ai zis pe undeva ca nu tu esti in poza . Nu de alta, da ma chiombi la poza.....
o am pe Bia in brate si e innebunita dupa tastatura.
Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania