*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Vazut paru'lu'Noe, placut, vreau si eu! ..Poate peste 2 saptamani, ca mergem la un botez..Ce culoare (numar) zici ca e, Noe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Tania si eu scriu acum tot cu Darius in brate, doar ca el se trage de par. Mersi de raspuns. Eu l-am pus in borcanel si l-am bagat de congelator. Azi l-am bagat la incalzit intr-o oala cu apa, dar nu prea a mancat din el, cred ca domnu vrea numai proaspat.

Aalina mie roscatul nu mi-a iesit niciodata cum arata in poza sau in catalog.

Na, ca-mi adormi copilu in timp ce scriam mesajul.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

ma mai tineti minte? Sunt eu, cea mai lenesa mamica din lume!!! Da am si eu o bila alba: va citesc in fiecare zi chiar daca am tras chiulul la scris. Promit sa ma fac fata cuminte si sa scriu mai des mai ales ca acum mai e fffffff putin si ma mut si eu la casa mea pentru ca e taaaare greu sa stai cu parintii si cu un frate cu zece ani mai mic care imi da voie la calculator numai cand are el chef ...Acum sa va spun ce mai face bb andrei: am inceput si noi deversificarea (mar ras cu cereale, supica de legume si cereale fara gluten ) si ne place tare mult desi la inceput a fost un chin. Se schimonosea de parca ii dadeam cuie. Cel mai greu a acceptat marul. In fine, acum mancam pana ne plesneste burtica . De o saptamana se rostogoleste si a reusit sa se si deplaseze prin patuz si sa isi ia singur jucariile. Ii plac f mult cartile cu desene si plange daca i se pare ca nu a cascat ochii suficient la poze. De dormit doarme toata noaptea so suntem foarte fericiti din punctul asta de vedere.
Saptamana asta terminam si noi cu apartamentul ca ne certam toti cu toti de stres.Si colac peste pupaza cand au turnat shapa autonivelanta ( ca mai am putin si invat meseria asta)au inundat vecinii iar noi stam la 2 si la parter este sediul BRD-ului... Dar de data asta am scapat decat cu o cearta cu vecinii, vecini care tocmai ne rugasera sa nu-i inundam pt ca ex proprietara practica acest sport din plin. So, ne-am pus bine si cu vecinii...
Noe tare frumos la Paris... am fost si eu si sper sa mai merg (sora mamei sta in Paris). Mi-a placut tare mult mancare si oamenii f deschisi si veseli. Super
Catrinutza frumoasa fetitza mai ai si f activa! Mie asa imi plac copii activi, galagiosi sa simtii ca sunt copii in casa nu tablouri!
Adar pup si uram "degete sanatoase"!
Fug ca a venit sotul de la serviciu si tre sa.... Pup pe toata lumea + bebeii

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Credeam ca numai eu am musafir sportiv,cu abonament la sala,de 3 ori pe saptamana tenis si o data innot.Eh,dar mie-mi pare bine,o am pe mama sa ma ajute,.....iar el e mai mult tata de weekend,si,da,mai vine de 1-2 ori si in timpul saptamanii.Dar sincer ca nu ma deranjeaza,chiar mi se parea ciudat lunile trecute ca stateam zi de zi acasa amandoi....stiti ca avuse un picior accidentat,dat pentru care,din iunie si pana in septembrie a fost si el casnic.Ptiu ca abia apucam sa-l vad dus la munca,nu de alta da incepuse sa-mi arate cum se spala farfuriile,adica eu fac risipa de detergent,ca nu domle,ne se pune pe fiecare in parte ci se pune intr-un vas apa si doar cateva picaturele cu detergent si de acolo sa inmoi burete si sa splal vasele,.....si alte chestii dintr-astea de-mi venea sa-l.Bine avea dreptate in felul lui,dar....mie nu-mi plac sfaturile necerute si pace,mai ales cand e vorba de chestii dintrastea nesemnificative,zau.Asa ca...ne videm in weekend,iubire mare,cu flori,cu iesire la restaurant si vizite la prieteni,si fara piciti pe creieri din parte mnealui.Na ca-mi zisei oful..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Revenim

Am fost la dr si ne-a zis sa nu mai luam antibiotic...in sfarsit! dar cu vremea asta nasoala nu il pot scoate afara, nu il pot sapala ca poate reactiva virusul

catrinuza ma bagasi in sperieti cu link-urile alea...ce ciudati sunt unii oameni! am vazut pozili si filmili cu atomica...nu se dezice, dar stai linistita ca nici noi nu suntem departe

micaalsa vazut poze intalnire Harris...ma miram eu unde a disparut Cosmina!

Ciuf vazut poze Eva in voiaj. Mai aia chiar ti-a publicat articolul cu pierderea cupilului?!

Poli despre biberoane...eu nu prea le mai sterilizez...le sal cu peria si detergent

|Noe vazut culore par! interesant! ce nr? vazut poze Bia parisianca...bai francofobilor!

Rocsana vazut poze Maiuca momotata!

Irina vazut Andrei mumos de 7 luni!

Delia vazut Rudy pianist si pictor cu ras colorat E haios! L-am intrebat pe sot daca nu cumva e bigam dupa faza cu farfuriile! Exact asa imi face si mie...de aia ma duc eu la aerobic si el ramane acasa cu bb

Am uitat pe cineva? A da am vazut si porcu la protap!

Adar ca te-a procupat starea mea..dead or alive! Ce mai zicea Andreea care nu ii mere netu`?

Catrinelu` mai pune si tu poze mey!

Felicit fetele care s-au apucat de sport! Fetele cu sot musafir...la lupta! (Doamne parca sunt don Gigi suspendatu`)
Red Tania te rog sa pui picioru in prag... Pai al meu sot ii platesc de la serv abonament la sala si nu se duce...sta cu bebe ca se duce je...vorba unei contemporane de-a noastra

Amyana felicitari ptr mutare!

Roxi si pe tine te astept in Timi...poate ne potrivim la o intelneala 3+3 mamici,bebici

Mariana Graviduta pupici...si da-i naiba de scandinavi! Azi am aflat o veste tare - o prietena de-a mea ce o sa nasca in februarie o sa aiba fetita! Voi inca nu ati aflat?

Pupici fara virusici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE

Matei-Alexandru - - Tecla

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Am inteles si eu cum sta treaba cu musafirul ... deocamdata nu am musafiri de genul ca de o sa apara si la cu el.
Parca vad ca-mi apare mesajul inaintea lui adar.

Sa ne vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=136724&cdate=20061005&ctime=220513" target="_blank">aici ce viteza prindem in premergator.

Fug la bebic ca mi-a dormit 10 min.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Minune mare ... inca nu-mi vine sa cred ca mi-i unde trebuie mesajul.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Ama l-am vazut pe Sebi..e dragut foc si cumintel si are 2 dintisori superbi!

Catrinutza ar fi fain sa facem ceva despre copilasi...cred ca Tcelen avea o paginuta cu ce au mai facut copii nostri, insa la cat de repede progreseaza ei nu stiu daca o sa avem timp sa scriem...eu una nu mi-am notat cand a aparut primul dintisor si chestii...deoarece sper sa am 2 copii nu vreau ca peste ani sa se faca tot felul de comparatii

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

dragele mele,
revenim si noi dupa o saptamana de pauza sa va anuntam ca de ceva vreme tudor face "pa" si incearca sa bata din palme! cred ca asta e varsta la care bebeii evolueaza repede de tot...manca-i-ar mama!! toate bune si frmoase, dar baiatul meu s-a facut un plangacios de prima clasa cand vine vorba de dormit- ii cad ochii in gura de oboseala, dar nu vrea sa se culce. adoarme doar leganat si dupa o partida zdravana de plans. sper sa fie doar o faza trecatoare...

Polixeni, draga de tine m-ai intrebat ce fel de cereale ii dau la pui- noua ne plac cele de la Nestle, dar d-na dr ne-a spus ca ff bune si cele de la yotis, dar aici nu se gasesc din pacate, ca le-as incerca si pe alea.
aalina2003, daca esti din Tulcea poate o punem de o intalnire cu bebeii, ce zici?
Tania, ai vazut ce s-au mobilizat fetele cand e rost de ciufulit sot atlet? las' ca-i vine lui mintea la cap, nu te mai stresa! la noi se potriveste vorba "inainte la razboi, la placinte inapoi!"
Noe, vreau si eu sa vad poze cu tine cu noul look ca ma gandesc sa schimb freza .

va pup pe toate

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput