*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 26
cameliada spune:
catrinel 17 tu m-ai intrebat de cereale, scuze draga mea, parca-s beata, la ora asta inca nu am iesit din scutece si neuronu' meu tot e obosit saracu'
pe Polixeni voiam sa o felicit pentru camera lui Niko-arata bine cuibusorul de ....nebunii ale baiatului!
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
micaalsa spune:
Fetelor cu bebei mai grasuti ... voi le dati cereale? Ca tocmai citeam pe un alt forum ca trebuie sa elimini total din alimentatia bebeilor mai grasuti cerealele, banana, biscuitii. Pai ce zmeu sa le dai atunci? Cel putin a mea nu-mi mananca supa crema decat daca-i bag o lingura de cereale in ea, iaurtul idem si la fel.
Oare conopida si spanac e voie dupa 6 luni?
Chiar nu stiu ce sa fac ca Iulia si se satura foarte repede de un tip de mancare si cum ii introduc ceva nou cum rade bolul.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
simona_toma spune:
Salutareee!!!
Polixeni, ia zii cum se face frappe-u' ala, pliiiiz!!!M-am saturat de 3 in 1 si ness.Si nici la tine nu pot veni, deocamdata.Asa ca baga repede reteta.
Cameliada, si strumfu meu trece prin aceeasi perioada, e super agitat, s-ar juca tot timpul si cand e vorba de culcare, imi vine sa ma urc pe pereti.Cateodata incepe si plange cu ochii inchisi de somn, cateodata se zbenguie de zici ca e bagat in priza.Ma omoara.Mai nou doarme pe burtica si noaptea e un chin pt mine, pt ca tre sa fiu atenta sa nu se infunde, sa-l intorc inapoi pe spate cand nu mai poate pe burta.E o nebunie.
Mai si descoperi strumfu' ca poate sa urle.
Si-i placeee!!Las' sa stie si vecinii ca am copil, ca pana acum ziceau ca nu-l aud deloc, ca e cuminte, ca nu plange.Acum sa te tii, neica!Mor de dragu' lui!Are o voce asa cristalina, de fetita!
Tania, draga de tine, nu-l lasa asa, stai cu gura pe el
, da-i boxu'
.Pai se poate?Amandoi sunteti parinti, amandoi aveti responsabilitati.Eu mor de necaz ca sotu nu poate sta mai mult cu noi.Lucreaza aproape non-stop, cateodata nu-l vedem zile in sir.Imi pare rau ca pierde multe din viata copilului, din evolutia lui.A lipsit o saptamana si cand a venit acasa, strumfu dormea si se uita sotu' asa lung la el si-mi zice:"Ia uite ce s-a maturizat!!A crescut, arata ca un mic tiran.Te-a zapacit de cap, nu?" Si eu:daaaa, daca ai stii tu!!
Ada, ce mai face degetelu?Cum se intelege el cu Maia zvapaiata?Pupam sa treaca repede, repede

Amyana, da fuguta la vecini cu o prajiturica, cu o berica ceva, poate le trece.Felicitari pt apartament.Si noi de abia asteptam sa ne mutam la casuta noastra.Dar o sa mai dureze vreo doi ani asa, ca n-avem bani sa-l aranjam.De abia am avut sa-l cumparam 
Noroc ca de aici nu ne da nimeni afara.Si noi stam cu fratele meu care e tot cu 10 ani mai mic,are 17 ani,dar am noroc ca nu prea sta pe acasa, e mereu cu prietenii lui.
Roxi, de cate ori mergeti la masaj?Poate o sa se obisnuiasca si n-o sa mai planga.Saracutu'
simona_toma spune:
Fetelor, intrebare:Cand ati dat ficatel la bebei?Eu ii dau carnita si de pui si de vita si de ieri am introdus galbenusul, care ii placeee!!
Dar ficatel cand sa-i dau?Dar iaurt?SI de care?CA am inteles ca Dan..nu e bun.Atunci?
Micaalsa, nu cred ca o sa o ingrase o lingura de cereale data la fiecare masa.Nu e mult deloc.Vezi cum evolueaza intr-o luna, daca a luat mult in greutate.Si eu am intrebat pediata daca sa-i dau cereale din acelasi motiv.Edutu are 8 kile si ceva, e destul de bine, dar nu vreau sa-l umflu. A zis pedriata ca e in regula sa-i pun cateva linguri de cereale seara, in lapte.Deci, stai linistita si da-i Iuliei ce-i place.Da' ia zi-mi, cum mai dormiti?CA eu mereu ma gandesc la tine cand nu ma lasa Edutu sa dorm.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Dragele mele mamici de ghiocei...iata-ne!
N-am reusit sa citesc mare lucru din urma,intrucat DC-ul merge ca dracu si nu se deschid decat anumite pagini.Asadar,dupa ce ca n-am timp nici de pisu,mai pierd vremea si injurand computerul.
Pe scurt,la Viena a fost superb,vreme de vara,plimbari non stop(cca 20 de km zilnic pe jos)de manuta,pupici furati(ca-n vremurile bune),am facut cumparaturi pt. Buburuza(de la STS,CristinaBarz stie...).Nu ne-am prea odihnit,intrucat a fost o vacanta activa,insa ne-a prins tare bine.Daca nu aveam cu noi camera video cu filmuletele lui Bubu cred ca muream de-a binelea de dor.E groaznic de greu fara puiut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Am vorbit cu ea mereu la telefon si am gasit-o f.bine,mai mare,la fel de vorbareata si de vesela.
Scriu haotic,dar mi-e teama sa nu-mi pice conexiunea.Ieri am facut vaccinul de 6 luni(cu intarziere,intrucat Cristin e racit si am asteptat sa vedem daca raceste si Bubu).N-a racit deloc pana acum(Doamne ajuta,sa nu se intample nici de acum incolo!),n-a facut febra de la vaccin,deci e OK.A inceput sa bea apa(meritul mamei!!!),a papat ficatel(iamy!),galbenusul nu-i prea place si nici branzica.De cateva zile nu prea papa tot castronelul,nu stiu de ce?
Avem doi dinti,Dintu mare si Dintu mic(aparut in lipsa noastra) de care suntem super mandre.
Noptile suntem inca destul de ,,amarati,, ,mai ales eu si tati,care facem cu schimbul la...introdus suzeta.Nu sta inca in fundulet,insa se taraste timid.Are 6.700 si 70 de cm,e usurica dar plina de muschi.Cred ca e de fapt...cea mai usurica ghiocica.
Incerc sa citesc din urma si sa va scriu fiecareia in parte.As vrea sa apuc sa mai vad si poze cu puiutii vostri...
Pup Maia sanatoasa tun(chestia cu retardul e o tampenie!).Stiu de Maia de la Adar,cu care am vb pe mess.
Pup Catrinelu cel amabil,cu Onuta ei cu tot!
Nu stiu inca ce-i cu aida,dar am aflat tot de la Adar ceva vag si astept sa citesc din urma detalii.Sper sa fi fost o toana!
LA MULTI ANI BEBEILOR CARE AU IMPLINIT O VARSTUTA ZILELE ASTEA!
La 14.30 suntem la ziua unei fetite,asa ca azi, doar pe seara voi mai incerca sa intru pe net.Daca-mi merge!
Catrinuta,astept sa ne vedem,poate luni.Pup Mariuca!
Si va pup pe toate(la gramada),pana vin pupicii individuali.Da' stiti ca va iubesc!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
roxivan spune:

Sunt tot pe fuga ca tre sa ma apuc de pregatit papica lui Darius.
Catrinutza, eu scriu in "Cartea bebelusului" fiecare progres al lui Darius, cand ii bag un aliment nou, cum primeste noile alimente, greutate si lungimea din 3 in 3 luni. Cartea am primit-o la spital de la mama si tata, am pus si poze in ea.
Mihaser, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine. Eu as vrea sa ajungem in noiembrie la Timisoara ca avem 2 nepotele de sarbatorit.
Micalasa, mie doctora mi-a zis sa-i dau dupa 6 luni cereale, dar sa nu exagerez. Problema era ca Darius lua pe luna cam multisor in greutate.
Simona, mergem de 2 ori pe saptamana cate 15-20 minute (sedinta e de jumatate de ora, dar la cum plange Darius nu e posibil).
Andreea-Georgiana, bine ai revenit!
Azi am fost din nou la masaj, din nou o repriza crunta de plans(dar parca nu asa rau ca data trecuta). Sper sa se obisnuiasca cat mai repede ( mai mergem marti, iar pana marti sigur o uita pe tanti de la masaj).
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
roxivan spune:
Fetelor cine vorbea pe aici de magazinul Mothercare? Cum sunt preturile? Eu nu am ajuns inca, dar am vazut intr-o revista si vreau sa-i iau lui Darius de acolo o masinuta care e pentru copii mai mari de 6 luni si care mai tarziu se transforma in tricicleta (e ceva de genul 7 in 1).
Micaalsa, eu ii dau conopita de la 5 luni jumate, brocoli a zis doctoru ca de la 8 luni, iar ficatelul de pe la 7 luni.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
alorea16 spune:
Salutare fetelor! 
Sunt un car de nervi bebe nu a vrut sa pape pireul de legume 

Am stat o ora ca sa pape si el jumatate de castronel si cand a fost la laptic a adormit
Voi ce le mai dati bebeilor de va papa ???????????? Eu parca sunt proasta nu stiu ce sa-i mai dau si cum sa le amestec ca sa-i placa ![]()

Apropo ... a pus cineva dovlecei la congelator ? Cum se pun ?
LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE
Matei-Alexandru - Tecla
Amyana felicitari pentru apartament! 
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
aalina2003 spune:
Roxivan,preturile la Mothercare sunt maricele, chiar mari, as spune..Eu am cumparat de acolo o doar pereche de blugi cand eram insarcinata si i-am purtat de pe la 3 luni pana la sfrasit. Am dat pe ei cam 1.5mil. Lucrurile pentru copii sunt dragute tare, dar mie mi se par mari preturile..
Micaalsa, eu i-am dat ficatel Anei..nu i-a placut, ca de obicei..o sa incerc sa i-l dau in fructe, ca vad ca altfel nu merge.Conopida era intr-un borcanel pe care l-a refuzat cu indarjire, zic eu din cauza mirosului puternic de conopida..borcanelul era pt 4 luni, asa ca daca tolereaza, de ce nu..
Andreea Georgiana, nu ai cel mai usor ghiocel...Ana avea la 6 luni 6300g si 65 cm, adica mai pice putin..Ce bine de voi ca v-ati plimbat! As pleca si eu undeva..cateodata m-apuca un dor de duca..musafiru'meu mi-a promis Santorini..sa vedem!
Cameliada, am putea sa ne vedem ..doar sa fie soare si bebelusii sa aiba acelasi program. Ce zici de duminica, daca totul e bine (fara muci, ploaie si altele)?
micaalsa spune:
simona_toma, noi cu somnul suntem tot mai rau. Am incercat atatea variante, ba sa-i dau bine sa pape seara, ba sa nu-i dau, ba una, ba alta ... ca deh, poate poate o sa gasesc formula magica sa-mi doarma copilu, dar nu vrea si pace sa-si schimbe programul. Imi vine sa o iau razna cateodata. Nici nu ma mai obosesc sa ma uit la ceas sa vad cat doarme, dar mai mult de o ora legata niciodata. Deocamdata rezist eroic ... n-am ce face.
Cand mai citesc la cate-o mamica ca e necajita ca a trezit-o o data pe noapte ... eu ma rog sa am parte de asa tratament
.
Andreea, welcome back din tarile calde ... vorba vine
. Poze facurati pe-acolo? Chiar azi ma gandeam la tine, daca te-ai intors ca tare dor ne e de ciuful Teei.
alorea , nici Iulia nu mai vrea sa pape pireul de legume. Cand vede lingurita casca gura si cand simte ce e, isi face greata si de-acolo-ncolo am terminat. Nu-si mai deschide gurita nici s-o bati (vorba vine). N-ar fi bai, dar si eu sunt in pana de idei, nu stiu ce sa-i mai fac sa pape si ea. Cartof nu, branza nu, pireul de legume nu.
Fug ca s-a trezit goanga dupa 15 minute de somn. Si afara ploua cu galeata, nici o sansa azi de plimbare.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)