*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 27
amyana spune:
Fetelor la voi cum merge netu', ca aici de cand au bagat fibra optica se deconecteaza intr-o fericire si cand nu se deconecteaza merge fffff incet...
Simona si fratiorul meu are tot 17 ani si e dependent de calculator, da nu mai e mult si ma mut eu la casa mea
si n-o sa ma mai dea nimeni la o parte!!! Abia astept!!!
Irina se renoveaza centrul Craiovei, adica partea de la Mercur +parculetzul de acolo pe care l-au distrus
... Au mutat statuia in parculetz cu fata la prefectura si vor sa faca o fantana arteziana. O intreaga mare harababura. Sunt curioasa cum o sa arate.
mami de
Andrei(25 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
cameliada spune:
fetelor,
imi vine sa ma dau cu capul de pereti!!!

am iesit cu tudor la plimbare in cartier si un vecinutz de in an si ceva l-a muscat de degetel pe pui...doamne, cat a mai putut sa planga, ii trecea si iar isi aducea aminte dupa 10 minute....si i-a ramas un semn urat la degetel. nu stiu cum am putut sa fiu asa de neglijenta, ca stiam ca respectivul baietel are meteahna sa-i apuce de fetzisoara pe bebeii mai mici. imi vine sa mor de ciuda!!
aalina2003, duminica e bine, binenteles, fara ploaie, muci si alte alea
.tinem legatura.
simona, am vazut ca intrebai de ficatel...poti deja sa incepi sa il dai, dar iaurtul dr mea mi-a zis sa il dau de la 7 luni. si eu am auzit de Dan... ca nu e bun asa ca incearca Campina iaurt natural. Din pacate Tudor are crampe de la iaurt asa ca o sa il dau mai incolo, dupa 8 luni. Succes cu ficatelul!
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
aalina2003 spune:
Cameliada, pe unde stai? Eu stau prin E3, la case. Spuneai ca te-ai plimbat prin cartier, de-asta intreb, eu ma gandisem ca stai prin centru, nu stiu de ce.
Lui Tudor i s-a umflat degetul? Sau e urma urata de la muscatura?..pentru ca, din cate stiu eu, muscatura de om (fie el si de 1 an si ceva)e mai periculoasa decat cea de caine. Sper sa nu fie cazul!
roxivan spune:

Alina, multumesc pentru raspuns!
Cameliada, eu cand eram mai mica am muscat-o pe vara-mea de burta (copil nebun) ca ma eneva ca nu voia sa se joace cu mine. Nu vreau sa te sperii, dar ei i-a ramas semnul si acum la 30 de ani.
degetelul ranit.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
mari78 spune:
Salutare la toata lumea ! Gata am net din nou ! Catrinel, nu, n-am fost prin tara, as fi vrut eu...nu am avut net decat pe telefonul mobil, v-am citit, dar nu am putut sa vad poze, filmulete...abia astept sa ma delectez putin cu niste poze frumoase din Paris si cu bebelusi care de care mai zglobii.
Teodora saptamana asta a fost cam maraita.Se pare ca ies dintisorii de jos, adica e putin umflata gingia si de cate ori ii dau cu Calgel sau Dentinox se calmeaza.
Si la noi a inceput sa fie aceeasi problema : daca la inceput manca foarte bine, "lingea" castronelul, acum abia daca mai mananca 100 grame de piure cu carnita, nici macar din borcanas nu vrea...mananca cel mult jumatate...offf...sa iasa dintisorii astia , sa vedem daca de la ei ni se trage...
Roxi, ca n-am mai putut intra sa-ti multumesc, am citit insa raspunsul tau despre dr. Stanciu. L-am gasit pana la urma, aveam acelasi nr de mobil (am aflat ca il inchide doar cand doarme)si am si fost la el sambata, Teo nu era racita, "gajaiala" era de la secretiile din nas care ramaneau in gatut.A trecut cu picaturi de Sterimar care au inmuiat secretiile.
Va pup si mai intru dupa ce vizionez poze si pot si eu sa va raspund.
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
roxivan spune:
Mari, n-ai pentru ce. Am aflat si eu ca aseara de la vecina mea ca are program si sambata. Si noua tot Sterimar ne-a dat. Cum ti s-a parut doctoru? Noi tre' sa mergem din nou la el pentru vaccin.
La noi gingia e umflata de 2 saptamani, albicioasa, dar nici urma de dintisori.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
Polixeni spune:
Salutare tuturor!

ANDREi CRISTIAN pt ziua de ieri!!
Noe am vazut culoarea de par.Super!! Si eu tb sa ajung la coafor pt suvite dar nu stiu cand...ca acasa nu am curajul sa ma vopsesc.
Curcan ne-a fost noua recomandat.La fel si iepure si miel (1 data pe sapt).
Adar cum e cu degetul?
catrinel se mai intampla cu vomitatul.Nu cred ca fie totusi de la mancare decongelata.Cum mai e Onuta?
Tania de acord cu tine la faza cu musafirul!!Si al meu huzband tot musafir dar el are 2 job-uri si lucreaza si zi si noapte.Insa cand e acasa se joaca cu piciulinul.
cameliada
pt complimente! are yotis cereale? Nu stiam...ia sa ma uit
micaalsa mie mi-a dat "verde" pediatrul la conopida,broccolo si spanac abia dupa luna a 8 a.Am vazut filmuletul...micuta vitezomana!!!!
simona_toma frappe-ul se face asa :intr-un pahar inalt pui 2 lingurite de ness,2 lingurite de zahar (eu atat imi pun) si putina-putina apa (aprox.1/2 de deget) si agiti tare-tare sau daca ai un mini-mixer pt frappe e si mai bine.Si se face spuma tare ,apoi pui cuburi de gheata si daca vrei si lapte condensat.Dupa gust se mai pune si putin bailey's.(asta daca il vrei aromat)
Fetele noi am avut telefonul stricat (dar platita factura de data asta) si de aceea nu am putut intra pe net.
Aseara am avut un mic accident de masina.Veneam acasa cu tati de la servici si a intrat un bou din contrasens pe banda noastra.Noroc ca a avut tati prezenta de spirit si a tras imediat masina pe dreapta.Ne-am ales cu oglina smulsa si o sperietura zdravana.Bineinteles ca l-am somat pe respectivu sa opreasca si ce credeti:ERA DROGAT!!!!!!![]()
![]()
Ne-a implorat sa nu chemam politia si ne-a dat toate datele lui ca sa plateasca paguba.Bine ca n-am patit nimic (mai ales bebele) dar va dati seama ca ne-a stricat toata seara.
Acum
ca s-a trezit piticu.Pupicei!
Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Polixeni spune:
M-am zapacit si nu m-am prins ca azi e 6...asa ca
MATEI ALEXANDRU!!SA CRSETI MARE SI SANATOS!!
Polixeni spune:
M-am zapacit si nu m-am prins ca azi e 6...asa ca
MATEI ALEXANDRU!!SA CRESTI MARE SI SANATOS!!
Pispirica spune:
FETELOR VA PUPAM PE VOI SI PE BEBEII VOSTRI!
Uram tuturor bebeilor a caror zi a fost sau urmeaza LA MULTI ANI!
Eu de duminica unt foarte racita, am tone de muci, umblu numai cu masca pe figura
de nici cupilu nu ma mai recunoaste.
. Din pacate cu toata masca si precautia mea, Bianca nu prea a scapat. adica a inceput si ea cu ceva muci, stranuturi, dar sper ca nu foarte tare.
Am fost aseara la control si am vrut sa-i facem vaccinul, numai ca aseara a inceput si ea Pishpirika mika sa stranute rau si sa-i lacrimeze ochishorii. semn de raceala, asa ca ne-a trimis acasa si ne-a zis sa revenim peste 3 zile, poate o fi mai bine.
Bibi are 69 cm, 7380 gr, PC 41 cm si nici un dinte. ![]()
Sper ca sunteti bine toate, sanatoase, nemucoase
si bebeii sunt sanatosi.
A da. ca mi-am amintit... l-am vazut intr-una din zilele trecute pe Vladut cu tatal lui. mi-a fost jena sa-l opresc si sa-l intreb ce s-a intamplat cu Monica, dar ei pareau ok.
A si inca ceva. se pare ca avem un cumparator. sper sa finalizam treaba. ca tare imi doresc sa plec de aici.
Va pupam tare tare dulce. si o sa incercam sa revenim cat de curand.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album