*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Catrinel ne-a dat tratament cu nurofen, ambroxol, cefaclor si niste picaturi denas ce se prepara in farmacie...Azis ca vrea sa-l vada miercuri. Sa speram ca ne trece...Oricum eu sunt de vina ptr rosu asta in gat ca l-am lasat sa se joace pe covor si la noi e curent...marti punem termopan la balcon si sper sa amelioram situatia.
Ma bucur ca ti-a placut filmuletul! Oana musca...noi abia ii dam cu calgel ca are niste ascutitosi...nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa alaptezi bebe cu dinti!

AlinaM multumesc! ptr bebe Keane!

Fetele sunt si ptr bebe si ptr ce se intampla pe forum...

O sa mai pun ceva poze cu tumpininu poate imi mai trece supararea!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

La Multi Ani dragi bebei!
Maria Maia
Vlad Lucas
Adina Nicoleta

Mariana si Catrinel, merg la un curs unde invatam diferite chestii despre bebei( de ex,data trecuta am invatat despre primul ajutor dat copilului in diferite situatii) si unde incercam sa ne cunoastem intre noi mamicile.
Si aici e un curs cu muzica si chestii de astea ,insa pina acum nu m-am dus.Må mai gindesc.

Polixeni, pe mine inca nu ma lasa inima s-o mut pe Viv in cealalalta camera.M-am obisnuit s-o stiu acolo linga mine, sa-i mai aranjez plapuma noaptea, sa-mi mai pun suzeta in gurita.
Probabil dupa ce face un 1 voi incepe sa ma gindesc la problema asta.
Banuiesc ca ,cremea de vanilie este fara zafar si speciala pt bebei.
E f dulce Nikolas ,iar camera e super.

Rocsana, eu nu ii dau lui Viv ceai, si nici apa(desi ar trebui s-o fac)
In schimb bea cite 130-150ml de suc de fructe pe zi.
Maninca destul de mult Maria.
Viv nici nu ar avea timp sa manince atit de mult, ca doarme f mult(de la 14 la 16-16,30 si de la 19 la 21).
Si lui Viv ii plac fructele si iaurtul,si am bucur mult pt asta.

Adar, båi ce m-au impresionat cuvintele scrise Maiei cu ocazia celor 6 lunisoare.
F frumos

Aida,inca nu m-am pus la curent cu problema, insa voi citi cit de curind.
Orice ar fi, eu sper sa te razgindesti.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Aida...din pacate nu am inteles fff bine si fff multe din ce s-a intamplat la subiectul respectiv...cinstit nici nu stiam de el...dar cum zicea si Alina, la noi e asa linisteeeee...si poate ar trebui sa ii "pedepsesti" ramanand activa...stii tu cum e cu ghimpele ala in coasta...si in plus noua dupa cum vezi ne e drag de tine si nu vrem sa ne parasesti...si cum zicea si Biutza, citeste maxima pe care o folosesc la semnatura ...in rest, decizia iti apartine, dar ia-o dupa cateva zile in care ti se mai limpezesc lucrurile si evenimentele in minte si suflet... astia sunt de la mine si mariuca...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Roxivan...ia incearca si cu Baneocin...eu asa am scapat de o iritatie urata la funduletul Mariucai, dobandita, mi se pare, dupa ce i-am schimbat servelele umede...usuci bine dodou dupa ce l-ai spalat si il pudrezi ca pe o prajiturica
Si vezi daca nu cumva e de la vreunul dintre alimentele de la diversificare, in special fructe care fac KK acid...eu daca o las pe Mariuca mai mult de juma de o ora cu KK la dodou, sigur e "racushor" la dumneaiei ...

Multumesc pentru urarile de "facut bine"...sunt zoombie rau de tot si teama mea cea mai mare e sa nu o transmit mai departe la Mariuca...

Si haideti sa vedeti ce mai face olimpica mea in ultima vreme:

Maine o sa incerc sa mai pun niste filmulete cu alte noi probe olimpice trecute cu brio

--------------------------------------------------------------------------------------------------
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Polixeni

Seara buna dragele mele,
Ma bucur ca v-a placut camera lui Nick si va multumesc frumos pt aprecieri.Dar cum omu nu se potoleste cand isi pune ceva in cap,iote ca m-apucai sa schimb decoratiunile.

Vazut poze, placut poze, plans la vazut poze ca arata frumos asa cum arata si camera usturoiului atomic pana cum vreo 2 luni...si ca sa iti incurajez elanul de designer: mai bucura-te de ele cat mai sunt pe pereti ... ce stelutze frumoase aveam si noi pe pereti, si delfinasi, si stelute si fluturasi ...iar Mariuca, de drag, sa nu i le fure cineva, le-a racait la propriu de pe pereti si le-a "depozitat" dupa pat...iar figurinele surori cu Tom si Jerry au trebuit mutate urgent pe sifonier pentru ca albinutza deja a fost "accidentata" la un piciorus, iar catelul albastru risca sa ramana fara ureche...si face toate astea razand cu gura pana la urechi, draga de ea Bine ca mi-au ramas pozele

Asta asa ca fapt divers...

Mergi la inceput

Vad ca iar "vorbesc" singura pe aici...atunci noapte bune , somn usor si sa visati numai ingerasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza, i-am aratat acu' lu' sotu'meu filmuletele cu Mariuca atomica...si el a sarit repede sa-si apere minunea lui de copila..ca e mai mica, mai pitica..:)..da' cand i-am aratat cand e nascuta Mariuca, a tacut malc si a dat la fotbal..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aalina2003

Catrinutza, i-am aratat acu' lu' sotu'meu filmuletele cu Mariuca atomica...si el a sarit repede sa-si apere minunea lui de copila..ca e mai mica, mai pitica..:)..da' cand i-am aratat cand e nascuta Mariuca, a tacut malc si a dat la fotbal..

ce ti-e cu tatii astia de fete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare,
Maaiii acu' vazui faza cu avertismentul...hmm ce chestie!! Mai aida chit ca esti suparata acum,nu ne parasi pe noi.Eu nu stiu despre
ce e vb la acel subiect pt ca nu am intrat sa vad ce si cum dar la Ghiocei sigur nu se intampla asa ceva. sa treaca!

Mariana da,cred ca despre "baby-rush" este vb...acum i-a trecut!

catrinutza fa-te repede bine!I'll keep in mind faza cu smulsul stelutelor dar le-am lipit in asa fel in cat sa nu ajunga la ele.Oricum poze avem!Vazut si pozicile...biscuitele lui mami!!! Mariuca

roxivan incearca cu Cutaden si spala funduletul cu ceai de musetel.Eu asa l-am scapat pe Nick de opareala si iritatie la fundulet.Poti incerca si cu crema de galbenele...e f.bun cicatrizant si e si natural.Pt constipatie da-i ceai de musetel.

mihaser pupam pe Cristian si ii uram multa sanatate!

ile77 iti dai seama ca si eu merg la el de mai multe ori pe noapte,dar atata timp cat nu se trezeste am zis ca pot face pasul.M-am gandit ca poate e mai bine acum cat e micut si nu prea isi da seama,decat pe la 2-3 anisori cand nu-l voi mai putea dezlipi de noi.Crema de vanilie este de fapt faina de orez si este speciala pt bebei si fara zahar.Se face cu apa. pt complimente!

Noi am fost azi la party.Acum ma chinui sa pun si niste poze dar merge netul destul de greu.Ne-am simtit bine,au fost o groaza de copii care faceau o galagie...numai al meu era micut-micut.Aaaa si m-a facut cu nervii una de acolo "Nu-l mai tine atat in brate, ca o sa vezi ce o sa patesti!".Fetelor daca nu mi-a zis chestia asta pe putin de 10 ori.Inteleg,zici 1 data,hai de 2 ori dar nu de 10 de mii de ori Si apoi eu tineam copilu in brate ca sa nu stea atatea ore numai culcat in carut si cum nu merge,doar nu era sa-l las pe podea...
De mancat am mancat multe bunatati dar cel mai bun a fost porcul la protap. O sa pun si 2 poze cu el.Asa porc se face numai in zona asta in Peloponez.
Inchei aici nu inainte de a va ura noapte buna si multa sanatate bolnaviorilor!

Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Adar-nici Anda nu sta in fundulet.Am citit un pic despre Tonotil...este un amestec de aminoacizi esentiali.Eu zic ca e un supliment nutritiv,rau nu are ce sa ii faca.
Eu nu inteleg cum niste oameni care lucreaza de ani de zile cu copii pot sa ignore ritmul diferit de dezvoltare al fiecaruia si sa arunce niste diagnostice menite sa te panicheze si chiar sa lase niste traume psihice parintilor.Eu am fost la 3 luni la medic sa ma plang ca nu-mi mananca fata si cand i-am spus asistentei ca inca se mai trezeste noaptea sa manance mi-a replicat ca nu-i normal si sa fac tot posibilul sa-i scot masa de noapte dandu-i ceai(asta in conditiile in care era destul de mult sub greutate si se trezea noaptea urland de foame si eu ma bucuram ca mai papa si ea ceva).Acum cand am fost la vaccinul de 6 luni m-a intrebat ca eu nu vreau sa stea in fundulet la 6 luni?Ca de ce nu o pun?(eu nu am pus-o niciodata intre perne).Eu inteleg ca exista anumite limite peste care daca treci poti sa te gandesti la ceva patologic(nu este obligatoriu sa si fie patologic)dar nu este nicidecum varsta de 6 luni varsta limita de stat in fundulet.
Toate cele bune Maiei pentru implinirea unei jumatati de an de viata.
Fetelor am tras o spaima groaznica sambata.Si acum ma ia cu tremurat cand ma gandesc....a cazut Anda din pat direct pe gresie...asta dupa ce tot am citit cum au mai cazut ghiocei din pat si eu tot imi ziceam ca mie nu o sa mi se intample...ei bine s-a intamplat.Ea nu a patit nimic,nici macar o vanataie dar eu sunt marcata.
Fug ca s-a trezit.Pupici.

Laura&Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput