*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 7
aalina2003 spune:
Roxivan, de iritatie nu stiu ce sa zic, pare ca ai incercat tot ce se poate..n-o fi cumva vreo alergie la pampers? Nu stiu exact cum se manifesta, dar se popate intampla sa apara asa dintr-o data, chiar daca la inceput n-a fost.Intreaba un pediatru mai bine.
Iar la constipatie, scoate-i tot ce constipa, adica si fulgi de oerz, daca mananca, morcov fiert de tot, macar pana se rezolva sau poate mar copt, daca ii dai. Daca nici asa nu merge, incearca sa ii dai pulpa de para.Mai exista si lactuloza, un zahar din lapte, care se poate adauga la ceai..cam atat stiu eu.Bafta!
roxivan spune:
Aalina, multumesc pentru raspuns. Si eu m-am gandit ca o fii de la pampers, dar azi am terminat pachetul, ma gandeam ca ar fii trebuit sa apara alergia inca de la primele bucati.
Pediatra mea da inainte cu crema aia preparata si-mi zice sa am rabdare, sa-l las cand il schimb putin cu fundu gol.
Azi am inceput cu cereale cu orez, tare i-au placut, trebuie sa termin si cu alea.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
aalina2003 spune:
Roxivan, asta cu funduletul gol scrie si in Mama si copilul, dar trebuie sa il lasi mai mult, cam 10 munute.
mihaser spune:
Adina Nicoleta - -Andra Simona
Fetele sunt suparici...ca bebe tot face 37.7 si e marait...a si tusit un pic. Fug cu el la medicul lui! Ne-a chemat acum la 18...saracu om l-am deranjat si in week-end!
Roxivan ptr fundulet incearca nidoflor...nasul meu mi-a recomandat-o...a zis ca a fost singura solutie ptr funduletul lui nasicu Radu, iar la constipatie daca fructele nu isi fac efectul lactuloza cu siguranta si-l va face!
Mariana, Poli
multumim ptr vizionarea filmuletului!
Pup gasca abatuta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Catrinel_17 spune:
AIDA.... eu am inceput sa scriu pe forum in 2004 la "generale"... da nu mi-am gasit locul acolo. de-abia cand am inceput sa scriu la "aspirante", la "odisee" si la "scutece", m-am simtit acasa. Intre noi esti acasa. Mai gandeste-te, ia o pauza cateva zile si mai gandeste-te. 
ROXIVAn, Mihaser are dreptate! Nidoflor! A facut o iritatie, care da in micoza. Asa mi-a zis moasa sa fac daca apar bubitze, am si facut asa la Oana si i-a trecut in 2 zile.
Incerc sa mai scriu mai tarziu 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
MIHASER, vazt Tzumpininu in action!! Tine-l bine ca ti-l fur!!! sanatate, sa-i treaca febra!!!
ce-a zis doctorul?
MARIANA, ai dreptate, au navalit cu subektu peste noi, sub pretextu' ca-s "noi nascuti... Na ja...
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mariana_1976 spune:
Scandinavii s-au mutat la...scutece???!!!(sau visez eu??!!)
Mariana
18+
mama de Monica, Matei si Markus
aalina2003 spune:
Mariana, Catrinel, despre ce vorbiti voi, fetelor...? Ca eu ma uit ca..curca-n lemne, chiar m-am uitat in urma sa vad daca mi-e scapat ceva..sunt si eu curioasa..
mariana_1976 spune:
Aalina2003, ne refeream la..."Cei mai iubiti dintre paminteni" fostii "Scandinavii stiu DC".![]()
Mariana
18+
mama de Monica, Matei si Markus
aalina2003 spune:
Am vazut si eu titlul ala..dar am luat-o ca pe o gluma..si nici nu stiam despre cine-i vorba. De-abia azi am vazut si eu ca sunt multe discutii foarte aprinse pe alte forumuri si multe orgolii de satisfacut..ce bine ca-i asa liniste la noi!