*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Seara buna dragele mele,
Ma bucur ca v-a placut camera lui Nick si va multumesc frumos pt aprecieri.Dar cum omu nu se potoleste cand isi pune ceva in cap,iote ca m-apucai sa schimb decoratiunile.Aici vedeti rezultatul final:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=4a88re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

catrinel sa stii ca si noi am luat azi aparatori pt prize pt ca avem tarcul exact langa o priza si nu ma risc sa-si bage manutele prin plasa de la tarc si sa nimereasca direct in priza.

mihaser am vazut filmuletul...e asa frumusel Cristian si-mi place tare mult cum suna numele lui.

mariana ce de cursuri interesante aveti voi acolo...pai cred si eu ca nu te plictisesti! Ce m-as mai duce si eu la astfel de seminarii...aici am vrut sa merg la bazin cu Nick dar cum vine iarna si nu am carnet de conducere nu ma risc sa raceasca.Cum e burtik?Piticutii sunt bine?

Noi maine suntem invitati la o party/zi de nastere a unui baietel de 3 anisori.Azi am mers la pediatru pt ca aseara Nick s-a umplut si pe spate si pe burtik de bubite/pete rosii...ne-a zis ca e reactie de la febra pe care a avut-o.Cica ar fi luat un virus (are si rosu in gat)si de aceea a facut si febra ,de unde a provocat si iritatia asta care ii va disparea de la sine.Sunt curioasa in cat timp...acum a inceput sa pape mai bine desi taaare ne mai luptam la masa cu legume.In ultima perioada (mai exact de la vaccin ) e tare agitat,plangacios,nu are rabdare sa-l imbrac,sa-i schimb scutecul...of off atatia nervi...
V-am pupicit si va doresc o noapte linistita!

Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=f585scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fetele,
eu pe forumul a5ta nu mai 5criu, mi 5-a facut pur 5i 5implu lehamite. motivul e5te aici, daca vreti detalii.

m-am gindit ca nu-i frumo5 5a di5par fara 5a va 5pun...

mi-a facut placere 5a fim impreuna, dar, in conditiile in care cineva arunca vorbe aiurea 5i tot eu prime5c averti5ment (culmea - pt indecenta!), eu nu mai am ce cauta aici. nu e vorba de averti5ment in 5ine, ci de felul in care e5ti tratat, ca membru activ, cind altii 5tau bine-mer5i 5i-5 tinuti 5ub aripa ocrotitoare a moderatorilor. a5a ca mi-a ajun5.

voi cere acum 5a mi 5e-nchida contul.

va pup cu mult drag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Aida te rog mult nu fa asta! Esti nervoasa, dezamagita, stiu, dar hai nu baga in seama pliiiizzzzz! Pt o neintelegere de la scandinavi (cu care nu ai nici o treaba!) si doi membri carora e clar ca nu le esti simpatica ne lasi pe noi atatea mamici care TE IUBIM si pe tine si pe Alex, plus alti membri care cu siguranta te respecta si apreciaza.... Hai nu pune la sufletel! TE RUUUUUUGAAAM MUUUUUULT!!!!!!!
(Eu as fi mandra sa am un avertisment, cum ca am atitudine adica )

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Aida, suflet bun..tot stau si ma intreb, cat stii tu, intr-un grup mai mare de oameni, sa nu se faca bisericute..sa nu fie un pic de otrava..sa nu se barfeasca, chiar daca nu rautacios????
Ce ti s-a intamplat tie..cam frizeaza absurdul..sincer..mi se pare total aiurea (am vrut sa scriu magarie si am sters de frica)
Daca ar fi decenta, ca la biserica, pe forumul asta..nu ar fi nici semnele alea care le arata pe bulinute facand ih-ih..sau altele..ba ..pardon..toate bulinitele alea sunt scuzate de aia care danseaza cu voalul :)
Daca vrei sa vorbesti cu cine ti-e drag de aici, sunt sigura ca vei gasi o solutie..
Sincer...imi place tare mult sa vad numele tau..asa..pe forumul nostru mic cu ghiocei:).. lasa un pic timpul sa te ajute sa te si amuzi..ca..are Catrinutza noastra o semnatura perfecta..
Te pup, din suflet..si ma bucur ca, macar asa..putin, am cunoscut o femeie care se vede clar ca e deasupra multora..

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aida am ramas socata sa vad semnul ala la numele tau...am crezut ca tu l=ai pus! chiar mi se pare ciudat ca ti-au dat tie avertisment. eu potsa spun ca esti una dintre cele mai cuviincioase mamici de ghiocei...sincer cred ca si io m-as fi suparat. dar ce o sa ne facem noi fara tine si fara MP...pls nu uita adresa mea de mail!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Aida, eu nu inteleg nimic, zau asa..doar pentru atat?..ce e indecent?...poate nu stiu eu ce-nseamna! sunt in ceata total!..totusi, poate te razgandesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

aida - sper ca glumesti ... pai cu riscul de a primi si eu cartonas, avertisment sau ce vor vrea distinsii moderatori sa-mi dea, iti spun ca mi se pare absolut aiurea avertismentul ala ... daca cineva si-ar face timp sa citeasca si sa inteleaga mesajul tau, si apoi al altora ... poate ca acel avertisment s-ar muta de la tine ... NORMAL ca nu ma astept sa se intample asta, cum ziceai si tu, acum 3 ani, forumul asta chiar era ceva frumos ... eu de-aia nu prea imi mai bag nasul pe la prea multe subiecte, de ... lehamite ...
Si zic asa: lasa scandinavele si moderatorii lipiti de ele acolo, si hai mama la noi, ca uite, aici, oamenii stiu sa aprecieze decenta ta, inteligenta ta si felul tau de a fi. Poate ca ar fi timpul sa intelegi ca noua ne pasa, de fiecare dintre noi, si ca, atat timp cat stim despre ce e vorba, acel semnulet verde nu reprezinta pentru noi, decat un mic "obiect de decor" sau mai bine, un semnal de alarma in fata prostiei: PE AICI NU SE TRECE !!! Na, ca am zis-o!
Hai, come back, la sufletele care te iubesc ...

PENTRU TINE ....

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aida, nu pleca !! Fa-o pentru noi, te rugam !!
Nu pot uita ca tu ai fost a doua noastra mama, dupa Tina (care se pare ca si ea ne-a cam parasit ) A treia mama este Mariana, dar si ea va naste in curand ....
Ce se intampla cu noi ? Ramanem orfane ....
Eu nu pot uita cum scriai tu de zor, in timp ce noi nasteam pe capete ... si tu si cu Mara va plangeati ca nu mai nasteti odata .... cum nu am plecat noi de la Odisee, desi era deja luna mai, pana nu ai venit tu acasa cu Alexandra .....
Astea sunt lucruri care mie mi s-au intiparit in inima

Nici nu mai stiu ce sa scriu, sunt asa de suparata ...

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Aida, cum sa renunti la noi? Eu inteleg ca acum esti suparata si scarbita, dar gandeste-te la fetele cu care ai fost impreuna la Odisee, la momentele frumoase, nu la mizerii.

Fetelor, am si eu doua probleme. Darius e iritat la fundic si nu o mai scot la capat nicicum. I-am dat cu pudra, cu Bepanten, cu o pomada special preparata la farmacie, dar nu mai tine cu nimic. Ba, chiar, colac peste pupaza, a inceput sa faca si niste bubite rosii pe fese. Cum rezolv problema?

A doua problema e ca de cateva zile e constipat (face un caca tare si putin, putin). I-am scos imediat banana, i-am pus mai putin morcov fiert in piure, i-am dat suculet de mar, dar nu se rezolva.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aida nu as dori sa-ti influentez decizia si intr-un fel cred ca stiu despre ce e vorba.
Imi pare tare rau ca tocmai tie ti s-a intimplat asa ceva.
Bisericute se vor forma intotdeauna si de asta ne dam seama toti,nu?

Si eu am fost "atacata" la citeva subiecte si am preferat sa nu raspund sau sa trimit un mesaj voalat.Chestia ca libertatea de exprimare nu e ceea ce ne gindim ca ar trebui sa fie,am inteles-o demult.De asta prefer sa ramin numai la subiectele care imi ingaduie sa ma exprim asa cum doresc fara sa creez impresia ca "ating" pe cineva pe ..."codita".Asta, in limitele posibilului, ca nu tot timpul se poate intr-o comunitate atit de numeroasa.

Cit despre "Scandinavi" eu nu prea inteleg bine subiectul acela ca e diferit de celelalte grupuri de rezidenti,unii nici nu locuiesc in tarile scandinave si discutiile mi se par destul de ciudate fata de ce m-as fi asteptat de la acel titlu de subiect.Dar asta ramine doar parerea mea, ca precis cei care participa acolo activ l-or intelege mai bine decit mine care doar mai trag cu "ochiu ".

Irina71 mi-a placut mult cum ai scris.(da´ las´ ca n-oi naste eu azi-maine, tot aici la "ghiocei" trag ca e un "bunch" de gr8 [gals]).

Poli n-o fi avut cumva Nick "baby rash"?Ca fetitei mele asa i-au aparut bubite dupa febra exact cum ai descris tu.In citeva zile am inteles ca trec.

Catrinutza te asteptam sa te faci bine cit mai repede!

Ameluta ce bine ca ne mai scrii si tu! Ce maricel a crescut Mihaita!

Mariana 18+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput