*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DELIA, io am citit ca un sfert...
AALINA, am vazut si io acuma in mama si copilul.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri.Da,i dadusem un galbenus intreg,poate ca e mai bine sa incepem doar cu jumatate,dar totusi cred ca o sa mai astept o luna ca prea m-a speriat prima lui reactie.Si cu pestele,la fel,de la 9 luni.

Pupim si noi sarbatorita Maiasa cresti mare si sanatoasa,pui de om!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Fetelor, sa nu ma dati disparuta sau sa ma bagati cumva pe la sfarsitul listei, ca sunt pe aici, pe aproape.tati al nostru a fost cateva zile mai liber si ne-am plimbat si noi pe la tara pe la parintii nostri si un pic pe la Olanesti pe la niste prieteni cu bebe mic, mic.A fost tare bine, dar acum e iar plecat pentru o saptamana in tarile calde, dar promit ca de data asta ma tin tare, nu ma mai deprim ca data trecuta.
Sper ca sunt bine toti ghioceii si toate mamicile de ghiocei.Al meu parca a fost mai cuminte azi noapte si azi.Azi noapte a dormit pana la 5, neintrerupt.Asta a fost un caz extrem de rar, parca vad ca la noapte se va razbuna.Azi a papat mai bine, i-am dat pt prima data para dar nu i-a placut asa goala, i-am bagat un pic de branzica in ea si a papat-o.E topit dupa branzica, o mananca si goala.Cu fructele avem o problema:nu prea vrea sa le pape pasate, din lingurita si in disperare de cauza am descoperit ca-i place copilului sa le pape direct de pe degetele lui mami, bucatica cu bucatica.Na, acum aruncati cu rosii in mine,ce sa fac daca asa vrea strumfu?Jur ca ma spal bine pe maini.Decat sa nu manance deloc...Piureul de legume il mananca din lingurila, la ala nu sunt probleme.Deci bebele meu s-a invatat sa manance cu lingurita, dar fructele le prefera din mana
Adar, la multi ani pentru Maia!!Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa.Fetita ta o sa fie fericita pt ca are o mamica asa deosebita, sa stii. foarte emotionant mesajul tau!!
Si acum o sa incerc sa recuperez cate ceva din ce ati scris.Problema e ca nu mai stiu unde am ramas.Apropo, capsulele cu ulei de peste au ajutat pe cineva?Ca eu sunt la a doua cutie si degeabaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La multe lunisoare urmatorilor ghiocei si "ghiocele":

Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu

Catrinella "scoala" de muzica suntem 14 mamici cu bebei intre 4 si 12 luni."Profa" cinta si noi impreuna cu ea, ii facem pe aia mici sa "scandeze" ritmul cu ajutorul minutelor lor si ale noastre, apoi ea aduce niste instrumente muzicale facute MANUAL,unele suflatoare,altele asemanatoare harpei si balalaicei.Pe unele aia mici le ating cu ajutorul mamicilor si bineinteles le place sa le auda cum suna.

Daca-ti spun ce am vazut intr-o revista pt. parinti si bebici: in Estonia este in vogue PICTURA facuta de BEBELUSI.Asta consta in murdarirea unei anumite suprafete intr-o sala mare speciala cu ajutorul...borcanaselor de mincare de fructe pt. bebei.Aia mici se distreaza de minune sa se murdareasca pe hainute, sa murdareasca podeaua cu asemenea..."VOPSELE"!(chestia asta mai si costa o gramada de bani ca probabil borcanasele respective or fi scumpe)

De "securizat" locuinta, nu, nu inca, pentru ca desi se tiraste singurel nu poate sa deschida usile si il tinem in general numai in camera lui si in living.

Sunt putin suparici ca nu s-a putut vedea la ultimul eco(16 sapt) ce ascund in burtica, dar lasa ca intreb eu peste 2 saptamini la morfologica daca o sa binevoiasca sa ma trimita.Daca nu, m-oi duce la particular prin noiembrie.

Polixeni de-abia acum am vizionat camera lui Nick: mi-au placut foarte mult decoratiile atit cele de pe perete cit si cele de pe perdelute

Pispirica super povestioara! (daŽasa de repede ai nascut?Bravo!!)

Cameliada al meu tot de curind a inceput sa se tirasca in 4 labute si da din capusor la "nu" asa e caraghios.Vad ca de stat in fundulet sau in picioruse nu vrea inca.(daŽnu ma descurajez ca asa au fost si copii mai mari la virsta lui).

Mihaseram vazut filmuletul in care Cristian se juca asa de frumos!Vai ce maricel mi se pare acolo!

Rocsana, ce fel de napolitane au in Japonia pentru bebei?

Mariana 18+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Noi azi am fost toata ziua la plimbare pentru ca a fost frumos afara si suntem rupti de picioare.
Acum Darius a adormit, tati la fel si m-am gandit sa intru sa vad ce mai ziceti.

Mari, eu am fost joi la dr.Stanciu. Era foarte aglomerat. Era o mamica acolo care nu avea programare si nu a primit-o. Nr. de telefon al doctorului e 0744.533.993. Eu l-am gasit dupa ora 13 la telefon.

Pispirica am citit povestea nasterii Biancai, si am fost tare emotionata. Mi-am amintit si eu pas cu pas nastera lui Darius.

Cameliada, deja ii dai ficatel? Si ii place?

Catrinel, eu mai intai i-am dat carnita de pui si a doua zi i-am dat 1/2 galbenus de ou.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

La multi ani ghioceilor care s-au sarbatorit zilele astea:

29:
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz

30:
Maria-Maia - - Adar

Multa sanatate, sa cresteti mari si frumosi!!!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Intru si eu repede sa anunt ca astazi Cristian s-a simtit mai bine si am iesit si noi afara ca a fost frumos . Febra nu a facut dar nasucul tot il mai are infundat De papat nu prea mai mananca cum manca el inainte . Acum avand in vedere ca este bolnavior mami il mai lasa sa se alinte un pic.
Va spunem si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor nu mai bine LA MULTI ANI GHIOCEILOR! Sa cresteti mari frumosi si sanatosi :
28:
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Mihaita - - amelutza
29:
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
30:
Maria-Maia - - Adar

ADAR sa-ti traiasca puiuta multa , multa sanatate si sa te bucuri de ea. dulce pe MAIA . Foarte frumos mesajul tau de emotii!!

la bebe ca scanceste .Va pup dulce .Somn usor!!!

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Am intreat si eu scurt ca sa urez la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi...din pacate eu sunt cu capul si cu gatul in pioneze...ca juma din casa...asa ca nu va pup ca sa nu va gripez...sper sa scap repede si sa nu ii dau si mariucai pentru ca de abia am intors-o de la mucosenie...

Da' va dau niste imbratisari virtuale... noapte buna mamici si copii...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

slutre drgi mmicute si bebei
remember me?
imi pre ru c nu m mi scris de mult timp, dr de citit v-m citit prope in fiecre zi.dr bineinteles c m vut si motive:m vut sot plect vreo 4 sptmni, m fost nsi etc.
m vzut c vorbiti despre ppic bebeilor.s v spun si eu cu ce incerc s-i incnt ppilele gustittive fiului meu, dr cteodt incerc degeb.
l or 6 pp tzitzi
l or 9 pp 2 linguri de cerele cu orez - rezult cm o jumtte de cnit de- lui - cred c u cm tote ceesi dimensiune, dr st de cnd venit peditr l implinire celor 5 luni, dic de 2 zile
l or 12 pp un mr + jum de bnn + un biscuite rs . st ppm de l 4 luni, dr ininte nu punem biscuite, dor fructele
l or 15 pp piure de legume (crtof, morcov, dovlecel) ir mi nou, de cnd m fcut 5 luni punem si crnit odt cu legumele l fiert, dr in primele 5 zile nu vom pp crnit.dup o voi ps impreun cu legumele.m inceput in prim fz cu crne de vitel.vd c ii plce mi mult piureul s, deci s sperm c il v mnc si mi bine cnd v ve si crnit in el
l or 18 ii fc o crem din brnzic fcut in cs din lpte si clciu lctic.psez brnz, pun o lingur de cerele si dug putin p s subtiez.poi tzitzi
l or 21 pp cerele si poi tzitzi
dup fructe nici eu nu ii mi du sn, s mi- recomndt peditr
m uitt: si in piure ii pun putin brnzic
suntem bine, vem 7,2 kg si 68 cm
si mie mi- zis peditr c vom fce vccinul l 6 luni si poi l 7 luni cel ntirujeolic.mi-e tem de mbele, pt c tre mi se pre c-l du peste cp.
nu m rcit, nu m vut rosu in gt.slv Domnului totul fost forte bine pn cum.
s sperm c vom merge tot s si bebeii vostri l fel
v pupic si v urez sntte si nopti linistite
melut si l ei brotcel mihit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

SARUMANA DE URARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TUTUROR!!!!!!!

Si sa nu mai plangeti ... daaa??? La urma urmei, nush ce v-ati bagat voi nasul in scrisoarea mea de dragoste pentru fetita mea ... Ia, sa rada toata lumea, acum!! Cum? N-aveti de ce ??? De mine dom'le, ca si io am plans cand l-am scris, de sarea camasa de pe mine .....

Catrinutzo - pleaca urgent de aici, ca io n-am chef de virusi. Sa vii inapoi sanatoasa, ai inteles ???

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput